Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samuray

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 07 October 2011, 19:53:24
Bizim için manisaya koy lafı küfür manasına gelmeyebilir. Bunun için uğraşıp mahkemeye verip tazminat bile talep edilebilir. Buna ceza verenin niyetini gösterir bence. Ceza verenin aklı küfüre çalışıyor demekki. O zaman kahvede çay koy yada cafede kahve koy yada bir misafirlikte bir bardak su koyabilirmizin lafıda küfür olur. Niyet bozuk olunca küfür anlayabilirsin.
Bir dahaki maç yoğurt koydum dolaba ellere vay şarkısını söyleyelim bakalım bundan ne mana çıkaracaklar?
epçeli kardeş bu güzel ya yoğurt koydum dolaba anlayana

emre

bir de Mourinho resmi gelsin,kullanmak isteyen olabilir...  :)

samuray

morinho mu oda kim ya bak bizde sir hiddink var nede güzel motive edemiyor mililerimizi almanya belçikaya yatarsa güle güle ben olsam federasyonun yerinde çoktan biletini kesmiştim azerbeycan mağlubiyetinden sonra yıllık 8 m. euro paraya bak ya b.ide onun bize veremediklerine o o o o o o o  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: maço - 09 October 2011, 23:27:22
ben bireysel olarak somut adımlar atılmadıkça maçlara gitmeme kararı aldım.Arkadaşlarmızın yanında yer almalıyız.Bunu bence site ve tribun grupları olarakta karar verip, yerel medyaya en azından sesimizi duyurursak, boş kalan tribunleri görenlerin belki akılları başlarına gelebilir.
o zaman ben hiç gitmem bro  ;) :kanka:

twitter

spor55'e petkoviç falan katılacak diyordu dün atilla

SAMSUNLU ORUMA 55

Aks tv'de 90+ programında imparator celil sağır var

sosaka

Arkadaşlar Samsunspor resmi web sitesi ile ilgilenen kimdir bilgisi olan var mı ?
google reklamı almışlar abuk sabuk reklamlar çıkıyor
az önce haberlere bakarken itoşlarla ilgili reklam çıktı  >:(  >:(

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: sosaka - 10 October 2011, 23:17:01
Arkadaşlar Samsunspor resmi web sitesi ile ilgilenen kimdir bilgisi olan var mı ?
google reklamı almışlar abuk sabuk reklamlar çıkıyor
az önce haberlere bakarken itoşlarla ilgili reklam çıktı  >:(  >:(
bu tehlıke daha once konusulmustu.bıraz beyın gerekıyo bırazcık da Samsunsporluluk. ;)

Desiqner

Bide şöyle bir olay var oradaki reklamların idsi kime ait kime gidiyor bu gelir oda belli değil...
Arkadaş bir kulüp Google Adsense reklamlarından gelecek paraya kadar düşmüşse işimiz var yani :) Ayrıca şu websitesini bir değiştirin kardeşim ya Kulüp 300 - 500 fazla verip daha güncel ve tasarım olarak daha iyi bir websitesi yaptıramıyormu acaba...

YaşarDoğu

İşyerinde Hasbi Ağanın öz yeğeni de  ( Hasbi Ağanın abisinin torunu) çalışmakta ve başka bir takım tutmakta.Haftasonu maç var gidelim bugün dedim kendisi ne işim var Samsun maçında dedi , ben şu tribünü bıraktım dedi.Bende ağzıma ne gelirse saydım o tribüne de kendisine.Daha önceden de Hasbi Ağa nın başka bi takımda gönlü olduğunu falan söylemişti.Boşa saymadım ağzıma geleni yani..

Herkese Samsunsporlu olmak nasip olmuyor.Allah ım sana binlerce kez şükürler olsun.

SAMSUNLU ORUMA 55

Arkadaşlar face hesabımı trabzonsporlu biri gece 12`den sonra hackerlemiş, ben uyuyordum.. Sabaha karşı saat:05.00 gibi face hesabımı geri aldım haberiniz olsun.. Biz Samsunsporluyuz !!

sosaka

Alıntı yapılan: Desiqner - 11 October 2011, 00:53:19
Bide şöyle bir olay var oradaki reklamların idsi kime ait kime gidiyor bu gelir oda belli değil...
Arkadaş bir kulüp Google Adsense reklamlarından gelecek paraya kadar düşmüşse işimiz var yani :) Ayrıca şu websitesini bir değiştirin kardeşim ya Kulüp 300 - 500 fazla verip daha güncel ve tasarım olarak daha iyi bir websitesi yaptıramıyormu acaba...

Benden bu durumdan kulübün haberi olduğunu düşünmüyorum.
Bence bu siteyle ilgilenenin uyanıklığı (!)
Store sayfası ve web sayfasının değişmesi gerek

özkan

değerli site yöneticileri;bekleyen bir üyelik var ama onaylarmısınız müsait bir zamanda;

mail adresi; s...-55@windowslive.com  ;)

brigand

Alıntı yapılan: özkan - 11 October 2011, 11:09:08
değerli site yöneticileri;bekleyen bir üyelik var ama onaylarmısınız müsait bir zamanda;

mail adresi; s...-55@windowslive.com  ;)

müdüriyete yazarsan daha hızlı görebilirler bence  ::)

Ertuğrul Sağlam

Bursa Gemlik'te pkk yandaşlarına iyi bir ders vermişler. Helal olsun Bursa'lı Kardeşlerim >l< >l< >l<