Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ajan

Şu staddaki davulu alıp davulcunun basına geçiresim var öyle davul öyle ritim mi olur ayıptır.

Uğur Yıldız

burak yılmaz tam bi sığırsın!

Burak55

Alıntı yapılan: Ajan - 11 October 2011, 20:06:53
Şu staddaki davulu alıp davulcunun basına geçiresim var öyle davul öyle ritim mi olur ayıptır.

kesin trabzonludur  :D :D :D

cembaba

Milli Maç bir kere Samsun'a alınsın. Ondan sonra yıkılsın stad! Görün tribün nasıl olur!

cany

11 October 2011, 23:20:45 #23059 Son düzenlenme: 11 October 2011, 23:25:54 cany
keşke alsalar be Cem :( . hiç milli maç izlemedim. ama o kadar güzel stad varken vermezler buraya

edit:böyle dedim ama yakın zamanda trabzon'da bursa'da da oynandı onların da üstün bi tarafı yok bizim staddan geçi

brigand

Ukrayna maçı vardı yıllar önce yağmurlu bir günde. ondan sonra ayak basmadı daha Milli Takım. Resmi maç olmasa bile hazırlık maçı ayarlanabilir.

cany

Alıntı yapılan: brigand - 11 October 2011, 23:25:12
Ukrayna maçı vardı yıllar önce yağmurlu bir günde. ondan sonra ayak basmadı daha Milli Takım. Resmi maç olmasa bile hazırlık maçı ayarlanabilir.

o maç da Shevchenko'nun ilk milli maçıymış

cembaba

Burak

Alıntı yapılan: brigand - 11 October 2011, 23:25:12

babam ve eniştem o maça benden habersiz gitmişler çok fena kızmıştım deli etmişlerdi beni :kafa: :kafa: :kafa:

AntZ

12 October 2011, 11:50:46 #23064 Son düzenlenme: 12 October 2011, 11:53:57 AntZ
O maçta ben de stattaydım, Ukrayna yeni bir yapılanmaya gidiyordu ve genç bir kadroyla çıkmıştı, cany'nin dediği gibi Shevchenko'nun ilk maçıymış ama yıllar sonra Shevchenko'nun ilk milli maçını izlediğimizin farkına vardık  :rulet: Buram buram tarih kokuyoruz hacı, yaşlanıyor muyuz ne  :D

Desiqner

Stadyum Samsun yapıldıktan sonra göreceğiz bakanlığını Suat beyin bakalım getirecekmi milli maç :))

sosaka

Alıntı yapılan: Desiqner - 12 October 2011, 12:12:52
Stadyum Samsun yapıldıktan sonra göreceğiz bakanlığını Suat beyin bakalım getirecekmi milli maç :))

bence taraftarı cezalarla staddan soğuttuktan sonra " zaten maçlara gelen yok, stada gerek yok " diyecekler.

celebi

Alıntı yapılan: sosaka - 12 October 2011, 13:34:01
bence taraftarı cezalarla staddan soğuttuktan sonra " zaten maçlara gelen yok, stada gerek yok " diyecekler.

o zaman akla şu geliyor. yaaaa biz bunlara stad sözü verdik. yapmayacağız. düğmeye basalım taraftarı maça bir şekilde getirmeyeleim lobiyi çalıştıralım verelim koy moy aptal kelimelerine yok 61 de küfrü ettin muhabbetlerine fatura edelim keselim cezayı ve akabinde zaten maçlara gelen yok. nasıl ama  :evet:

Dartagnan

Önceden de dedim simdi de söylüyorum.

Politik olarak Samsunspor'lu,köken ve baglılık acısından Trabzonsporlu bakanımız var.

fındık

Kazım Yılmaz, "Bizler yöneticisi, teknik heyeti, futbolcusu ve eşleriyle büyük bir aileyiz.''
Demekki biz taraftarlar bu aileden değilmişiz. >l<