Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

fındık

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 08 October 2011, 13:52:00
ajan mesele stadı boşaltmak değil mesele birilerine mesaj göndermek yoksa biz ceza alsak bile kılık değiştirip,peruk takıp maça gideriz zaten.

Maç saati ve maç arasında En yakın karakola gidip imza atmayalımmı yani  :D

Ajan

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 08 October 2011, 13:52:00
ajan mesele stadı boşaltmak değil mesele birilerine mesaj göndermek yoksa biz ceza alsak bile kılık değiştirip,p eruk takıp maça gideriz zaten.
Stadı boşaltarak mi göstereceğiz bu mesajı abi yapma stadın boşaldığını görünce oh be hepsine ceza yazdırmaya gerek kalmadı sonunda akılları basına geldi doğru yolu buldular diye güler Kazım Başkan. Hadi sen ben boşaltık babası ile maça gelen çocukları ne yapacağız stadı boşaltarak anca kendimize ve gelecek nesilleri cezalandırırız. 1 ay gibi süre varken daha farklı bir tepki düşünülmesi kanaattindeyim.

cembaba

Ajan'ım stadı boşaltmak çok iyi bir tepkidir. Genele yayarsak, müthiş bir tepki olur. Kazım duymasın bırak sesini... Türkiye duysun, aklı başına gelir.

fındık

Bence OK YAYDAN ÇIKMIŞTIR bu saatten sonra sayın Ajan

kaptan 55

en azında noluya lan dedirtiriz.birde gündem oluşursa o zaman birileri geri vites yapmak zorunda kalacaktır.

Ajan

Inşallah dediğiniz gibi olur abiler ne diyim.

mehmet yılmaz

Ajan'a katılıyorum
Pireye kızıp yorgan yakılmaz
Tribünlerin boşaltılması da bir protesto şeklidir ama bunun SAMSUNSPOR'a fayda getirmeyeceği çok açıktır.
Haklı davalar yanlış protestolara kurban edilmemelidir.
55. dakikada ellerle ağızlar kapatılıp, hiç ses çıkarmadan 1 dk. tribünde durulabilir mesela.
Lig TV'ye ve basın kuruluşlarına da önceden bilgisi verilirse maksat hasıl olur.

Ayberk

Ben de acizane fikrimi söyleyeyim: Önce Şirinler'den, sonra SBÇ'den ve ardından (grup olarak gördükleri için) bizlerden de insanlara sebepsiz cezalar verdiler. Buradaki sebep küfür falan değildi bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Bizim "Taraftar" dediğimiz, onlarınsa "tehlike" gözüyle baktığı oluşumu sona erdirmek tek hedefleri. Susarak(haklıydı Şirinler ama tepki bence bu olmamalıydı), stadı boşaltarak adamların istediğini yapmış oluyoruz. Bakıyorlar iyi ceza veriyoruz susuyorlar, ceza veriyoruz stadı boşaltıyorlar ceza vermeye devam edelim diyorlar. Geçen maçta Şirinler'in 61'de tribünleri boşaltması manidardı mesela ama bunu maratona yaymaya çalışırsak çok başarılı olabileceğimizi sanmam. Adam ben 20 lira verdim kardeşim çıkmıyorum diyecek :-X Sizler daha iyisini bilirsiniz ama bence de 1 aylık sürede daha yaratıcı şeyler bulabiliriz. Ha, olmazsa yine boşaltırız stadı yeter ki tepkimiz belli olsun

epçeli köylü

Daha zekice bir tezahürat yada tepki düşünülebilir. Stadı en son terkedecek taraftar olmalıdır.Herkes gider taraftar kalır sonuçta....

twitter

cany

terk edeceksek bütün tribün boşalcak ki bi anlamı olsun. şimdi en az 1000 kişi ben çıkmam diyecek orda. kiminin haberi olmayacak kimi para verdim daha yarım saat var niye çıkim diyecek. yapsak iyi olur ama bilmiyorum bu iş olmaz gibi

zenke

Geniş katılım olsa dikkat çekebilir ama çekirdekçileri nasıl dışarı çıkmaya ikna edeceksiniz? Adam zaten çök demekten kurtulmuş olacak hayatta dışarı çıkmaz.

emre

trabzon cephesinde değeri olmadığı ne kadar belli ki adam satırlarca yazı yazmış.Bir de Samsun'da Samsunlu birine rastlayamazsınız demiş katıksız!!  >:( >:(

Konuya dönecek olursa Ajan ve Samsuni'ye sonuna kadar katılıyorum. Stadın boşaltılması,sessiz kalmak onların umurlarında değil hatta istedikleri şey. Başarılı olunacak olsa Şirinler'in sessiz protestosu da başarılı olmalıydı,emellerine ulaştılar ki devam ediyorlar.

AntZ

Alıntı yapılan: emre - 08 October 2011, 17:25:15
Konuya dönecek olursa Ajan ve Samsuni'ye sonuna kadar katılıyorum. Stadın boşaltılması,sessiz kalmak onların umurlarında değil hatta istedikleri şey. Başarılı olunacak olsa Şirinler'in sessiz protestosu da başarılı olmalıydı,emellerine ulaştılar ki devam ediyorlar.

Ben de aksine bu sefer katılmıyorum, bu saatten sonra "onlar" dediğiniz (Vali, emniyet, başkan) kişilerin umrunda olması da benim umrumda değil. Bu işin "onlar" tarafından çözülemeyeceği hatta onlar tarafından bu hale getirildiği ortada. Mesaj verilecekse daha tepeye verilecek, daha güçlü bir kamuoyu oluşturulacak, birileri çıkarda belki Samsun'u yönetenler orda ne oluyor der... Asıl anlaşamadığımız konu şu, evet tepki takıma zarar verir ama tepki verilmemesi çok daha büyük zarar verir ve dönüşü olmayan yaralar açar. Benim Samsunspor sevgimi bitirirseniz (benim bitmese de bu yüzden sevgisi nefrete dönüşenler olacak) meydana altın kaplama stat yapıp yollara halı serseniz telafi edemezsiniz, kolay kolay bu tribünleri dolduramazsınız.

O zaman 2. yol; başlatalım kampanyayı, aksine herkes maçlara daha çok gelsin ama ne kadar digitürk kullanan varsa iptal etsin, madem ki bizim baskımız işe yaramıyor, o zaman bırakalım baskısı işe yarayanlar yapsın baskıyı, bizim yerimize digitürk yapar  ;)