Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

red_white

bence 55 dakikada terkedelim. Şov beklerken şok olsunlar!!!

feveran

ElbistanLı4655

55 oLsun Ya.. 55'de Terketmek Daha Büyük Bi AnLam Verir.

Ajan

Stadı terk ederek verilecek bir tepkiye şahsen karşıyım ki uygulanması da imkansız gibi bir şey.Çoğu kişi paramı verdim maçımı izlerim havasında olacak ses getirmeyecektir.Onun yerine 90 dakika boyunca son olaylardan ceza alan arkadaşlarımızın maskelerini yaptırıp 90 dakika boyunca o maskeler ile maçı izlemek veya 61.dakikada ''Yıldıramazlar bizi susturamazlar bizi...'' tezahüratı ile stada toplu giriş yapmak gibi daha farklı tepkiler düşünülebilir.

##kdc##

bu yönetime değil stadı boşaltmak stadı yaksak yine bişi anlatamayız :S
anlayana sivri sinek saz, anlamayana odun soksak az

feveran

bide şöyle var 1-0 galip olursak bız cıktımı takım 2 -1 yenılırse kım suclu olur

LisandroLopez

Terketmek felan çözüm olmaz bence.Hem oyuncuları sahadaki mücadelelerinde yalnız bırakıyoruz.Hemde stadı terketmeyip maçın tamamını izlemek isteyenler kesin olacaktır.
Bence bi yürüyüş düzenlenmeli.Nereye bilmiyorum, ama ses getirecek birşey yapılmalı..Yada bu denilen şey 1 kereliğine yapılmalı...

feveran

Değerli Samsunspor'lular genel olarak yapılan yorumlarda 26 Ekim Çarşamba
18.00 Samsunspor-Karabükspor Macında 55.dakikaya tamamen susalım.55'te şovumuzu yapalım.60. dakikadan sonra birden stadı boşaltalım..Eminizki bu tepki tüm Türkiye de gündeme oturacaktır... Tüm gruplar tüm bağımsız taraftarlar olarak biz alınan bu kararı yerinde buluyor ve destekliyoruz...
Eskiden Samsun uyuma takımına sahip çık derdik,
Şimdi ise SAMSUN UYUMA TARAFTARINA SAHİP ÇIK DİYORUZ...

feveran

en iyisi bence maça gelince ağzıma bant vurup kartona birşeyler yazıp maratonun göbeğinde açacam

AntZ

08 October 2011, 13:03:05 #369 Son düzenlenme: 08 October 2011, 13:12:29 AntZ
Alıntı yapılan: maraton - 08 October 2011, 09:50:32
fener maçı deplasmanda, şimdi o kadar yol gidip maç başlayınca çık demiyosun di mi..

Haklısınız başkanım şimdi hatırladım, deplasmandaki Belediye maçından sonra olduğu için bir an emniyette, pardon evimizde gibi geldi ama 2 hafta üstüste deplasmandaymış  :-[

Alıntı yapılan: Ajan - 08 October 2011, 12:28:55
Stadı terk ederek verilecek bir tepkiye şahsen karşıyım

Alıntı yapılan: feveran - 08 October 2011, 12:32:07
bide şöyle var 1-0 galip olursak bız cıktımı takım 2 -1 yenılırse kım suclu olur

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 08 October 2011, 12:36:47
Terketmek felan çözüm olmaz bence.Hem oyuncuları sahadaki mücadelelerinde yalnız bırakıyoruz.

Stadı terketmek ya da bağırmamak takımımıza kısa vadede 1 maç 3 maç 5 maç zarar verir evet ama ciddi bir tepki verilmezse uzun vadede çok zararını göreceğiz. Varsa taraftarın varlığını, değerini yokluğundan daha iyi anlatabilecek (ve anlaşılabilecek) bir tepki onu yapalım.

Stadı şimdi 1 maçta boşaltmazsak 3-5 aya kalmaz doğal yollardan boşalır zaten.

kaptan 55

şimdi terk etmezseniz bile merak etmeyin yakın zamandada size bir fatura çıkar,en azından kaçan yüzde yüz gol pozisyonundan sonra vereceğiniz tepki nedeniyle bile ceza almamız mümkün.

Ajan

Abi bana da gelebilir ceza hiç de gocunmam çünkü o tribüne girip  küfürü geçtim aptal gerizekalı gibi sıfatları kullanmayan insan sayısı bir elin 5 parmağını geçmez ama stadı boşaltmak? Onların istedikleri de bu değil mi stadı boşaltalım idmanlara taraftarı almayalım bizim bu durumda takıma daha fazla sahip çıkmamız gerekir diye düşünüyorum. Trabzon maçında bağırmıyorlar diye çoğumuz Şirinler'e tepki göstermiştik şimdi bağırmayıp susarsak kendimiz ile ters düşmez miyiz ? Eminim ki ceza alan arkadaşlarda bizim stada gidip takımı sahiplenmemizi istiyordur.

Ama bir tepki kesinlikle verilmeli ama bu stadı boşaltarak değil 20 bin kişi stadı doldurarak yapılmalı.Bu benim kendi fikrimdir.Çoğunluğun alacağı karara elbet uyacağız ama önümüzde yaklaşık 1 ay varken daha yaratıcı ses getirici bir tepki düşünülmeli.

Ertuğrul Sağlam

Değerli Samsunspor'lular genel olarak yapılan yorumlarda 26 Ekim Çarşamba
18.00 Samsunspor-Karabükspor Macında 55.dakikaya tamamen susalım.55'te şovumuzu yapalım.60. dakikadan sonra birden stadı boşaltalım..Eminizki bu tepki tüm Türkiye de gündeme oturacaktır... Tüm gruplar tüm bağımsız taraftarlar olarak biz alınan bu kararı yerinde buluyor ve destekliyoruz...
Eskiden Samsun uyuma takımına sahip çık derdik,
Şimdi ise SAMSUN UYUMA TARAFTARINA SAHİP ÇIK DİYORUZ...

http://www.facebook.com/SamsunSK

Facebook Samsunspor sayfasında bu haber paylaşılmış ve olumlu tepkiler var.

cembaba

Bence iyi olur. Herkes uyarsa süper olur.

kaptan 55

ajan mesele stadı boşaltmak değil mesele birilerine mesaj göndermek yoksa biz ceza alsak bile kılık değiştirip,peruk takıp maça gideriz zaten.