STSL 2011-2012/ 6.Hafta | İstanbul B.B. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Desiqner, 02 October 2011, 17:01:55

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

berusa55

Yeneriz; biz SAMSUNSPOR'uz! Kimsenin ummadığı anda şimşek gibi ÇAKARIZ!  ;)

LisandroLopez

İçimdeki his gerçekten kazanıcaz diyor.. Manisa maçındaki gibi anormal şeyler de olsa bu maç bizim diyor.Ben demiyorum vallahi o diyor ;D

5trawberry

Bence yenecez..
Takıma sakin ortamda maç yapmak yarayacak diye düşünüyorum.

Kaç haftadır stresli mücadeleler...
İstanbuldaki bizler, sakın maça gitmeyin salın gençler kendi başına oynasın sessiz sakin :D

Stoper

Biz severiz böyle maçları.Tek farklı bi galibiyet alacağız,içimde öyle bi his var!

Serkan

Alıntı yapılan: celebi - 06 October 2011, 21:41:56
en az 2 yeriz  :evet:

Hiç ümidim yoktu şu anda galip geleceğimize inancım sonsuz :d teşekkürler çelebi abi

beşnumara

Belediyeden her türlü puan alırız da inşaallah bizim topçular arena atmosferinden etkilendiği gibi kadıköyden de etkilenip maçın başından teslim olmazlar.

Ollivanders

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: celebi - 06 October 2011, 21:31:06
la ahmetsefa cemin uyandır  :)
cem sabah oldu kardesım , geç kalıyosun okula   :D bak yıne ustun acık kalmıs  :)

celebi

mehmet yılmaz

Şu TFF niçin bu kadar geciktirir programı bilmiyorum, açıklasalar ya 3-4 haftalık programı biz de ona göre plan, proje yapalım.

fındık

Alıntı yapılan: samsuni - 07 October 2011, 09:30:35
Şu TFF niçin bu kadar geciktirir programı bilmiyorum, açıklasalar ya 3-4 haftalık programı biz de ona göre plan, proje yapalım.

Aynen abi maç günü ve saatini şimdi bugün açıklasalar uçak bileti gidiş geliş 140 tl maça  1 hafta kala açıklasalar 250 tl oluyor zaten :D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: seko - 07 October 2011, 11:03:11
Aynen abi maç günü ve saatini şimdi bugün açıklasalar uçak bileti gidiş geliş 140 tl maça  1 hafta kala açıklasalar 250 tl oluyor zaten :D

Ulen hep burjuva taraftar oldunuz başıma :)
Deplasmana uçakla gidenleri anlamıyorum  :P :-[ :peeh:

fındık

Abi yoksa işe gidemeyeiz ertesi gün bide o var sonra kapı dişarı  :D iş garantisi veriyosanız tamamdır :D