STSL 2011-2012/ 6.Hafta | İstanbul B.B. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Desiqner, 02 October 2011, 17:01:55

« önceki - sonraki »

Ajan

Günü değil geleceği kurtarmak adına Vlade ile sonuna kadar devam.

designer_55

Alıntı yapılan: Ajan - 04 October 2011, 18:45:44
Günü değil geleceği kurtarmak adına Vlade ile sonuna kadar devam.

sana katiliyorum..biktik artik yedekte bekliyen yerli hocalardan..adamlar yabanci hocalar kovulsun diye firsat bekliyorlar;
hic bir katkilari yok takimlara..iki mac kazandiktan sonra kendilerini milli takim veya (kendilerince 4 buyuk) takim, teknik direktoru yapiyorlar.
bize bunlari verebilcegi ne vardir??? gunluk basari!  biz kalici basari istiyoruz...Petkovicin isvicre basarisi bir gunde gelmedi..biraz sabir.

altunay

istanbulu gözünüzde çok büyütmeyin bizden iyi bir takım değil istanbula basıcaz yeterki takım oynasın

Sol Açık

Bence de Manisa maçındaki temel sorunumuz orta saha ve Bance idi. Ortasaha hiç mücadele edemedi ve mücadele edemeyen Fink-Sarp ikilisi faydadan ziyade zarar veriyor. Ama Murat da 2 maçtır oyuna girdikten sonra çok kritik yerlerde toplar kaptırarak güven sarsıyor.

Acilen Fink-Sarp ikilisi fiziksel olarak kendilerini toparlarsa (Bance'nin iyi olacağını düşünüyorum), Lazar sağbeke Akaki de yedeğe gönderilirse sonuç iyi olur. Daha önce de yazdım, Ekigho'yu çok beğendim, bu maçta etkili olacağını düşünüyorum.

Ama kabul etmek gerekir ki, 2 İstanbul deplasmanı da zor maçlar...

Hoca gitsin lafları yersiz, Hikmet Karaman lafı ise tam bir saçmalık! "Bu lige yabancı hoca kaldırmıyor" demeyin, her yıl düşen takımları Hikmet Karaman gibi Türk hocalar düşürüyor bunu da unutmayalım!

twitter

Murat - Fink - Bülent
Ekigho - Zenke - Dilaver

başlayalım abi ya

Anıl Dilaver'de şans bulursa iyi olur

HoliganSamSunLu

hikmet karaman kime fayda getirdi bize getirecek çakma fatik terim gıcık oluyorujm hareketlerine bunun lafını bile etmemek lazım yeri kulağı var biri duyar harbiden getirir valla kanser oluruz burda

55(tuncay)55

55musa55

Selam arkadaslar size bir sorum var bu petkovici cok aradilarmi? :kafa:Bakin macin ikinci yarisi zenke murat yildirim ve ufuk girdi takim saha kalkti.bu takimi 1.lige cikaran futbolcularimizi yedek bekletiyorlar zenkeyi yalniz birakiyorlar.Kafalarina göre takim yapiyor bu petkovic tabiki yeniliyoruz.Tolunay kafkasi alsalardi hoca olarak takim simdi zirvedeydi.hic olmazsa takim ruhu takim hirsi olurdu:mersine bakiyorsun mert nobre isi götürüyor.Orduya bakiyorsun fatih tekke isi götürüyor.Ikisinin hocasida Türk >l<Yorumu size birakiyorum.Bence yine önde ufuk zenke ve dilaver yada anil beraber oynamali.BANK ASYADA EN AZ GOL YIYEN TAKIM ama süperlig de nerdeyse her macta gol yiyoruz .Tek istegim eski SAMSUNSPORUMUZ YINE CANLANSIN .Yinede TEK SEVDA TEK YÜREK SAMPIYON SAMSUNSPOR::: samsunspor_xSAYGILARIMLA TEK SEVDA SAMSUNSPOR.

ahmetsefa55

neyse arkadaslar manısa macı gectı.
önumuzde cok onemlı maclar var.
petkovıcte hatalarını gorup duzeltecektır dıye dusunuyorum.
sonucta tek kalemde sılınıp atılacak bır hoca degıl.
bıseler yapmaya calısıyoruz ama daha cok yenı kurulmus bır takımız.
ılerıde daha ıyı olacagımıza ınanıyorum.
hoca kovmak en kolayı , zor olan devam edebılmek...
ha hoca 10 hafta daha boyle burnunun dıkıne gıtmeye calısırsa o zaman bıse dıyemem...

binikalamadım

petkoviç 2 bizans deplasmanınıda kazanıp istanbulu fethederse taraftarın gönlünüde fetheder...

yeneriz inşallah...

Kaya

Onu fetheden komutan ne güzel komutandır.. Onu fetheden asker ne güzel askerdir.. Hz. Muhammed (s.a.v)

Şu Bizans işini şaka da olsa bıraksak ne güzel olur.. Petkovic İstanbulu fethetmesin Belediye ve Fener maçlarını kazansın..Fetheden zamanında çağ kapatıp çağ açtı zaten..Biliyorum bir şaka mahiyetinde bu bizans olayı ama ne bilim bana dokunuyor..

samsunluhakan

petkoviçle ben 2 deplasmandan 2 puana razıyım arkadaşlar gerçekci olmak lazım yenemiyorsan yenilme kardeşim direk rakiplerine kendi sahanda yenilme öyle yenilirsen deplasmandan puan toplaman lazım kardeşim domingezde mustafada akakide bance de bu hoca ısrar etmeye devam ederse durum çok kırıtik eger böle devam ederse hoca karabük maçını göremez söyleyim size hoca uyuma burası isviçre degil biri hocaya anlatsın sen 2 haftadaha maglup ol takımın başında kalacagınımı sanıyosun adamları yerinde oynat yeter dilaver oynasın artık ya adam ilk 18 e bile almıyor sezon başında gönderilsin dedigi ufuktan medet umuyor bu sizce bir çelişki degilmi bank asyadan çıkarken kasetleri izlemiş yok yürüyerek oynuyor bu takım koşacagız felan sallayıp durdu koşacaksan önce domingeze ögret takımda bi fos yok ordu az üzerimize gelseydi bizi yenerdi hele bi akaki var tam komedi yaa tabi bende hemen silinip atılmasını istemiyorum ama böle giderse averaj takımı oluruz taktik yok bişey yok vur uzun top bance gögsüne alıp indirebilirse indirir top taşıyacak bi muratımız var oda yedek ileriye top götüremiyoruz uzun top uzun top başka taktik yok ..  hayatında hiç penaltı atmamış adama penaltı attırıyorsan ben senin hocalıgından şüphelenirim herkezde forvet oyuncuları penaltı atıyor bizde defans oyuncusu atıyor yaa kadromuz iyi ama hoca yok oynatmaya maç 2-0 olmuş hala elleri kolları baglı oturuyor böle hoca olmaz yaa

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: uçarlı - 05 October 2011, 11:50:31
penaltı konusunda bülent kocabey

Konu penaltiysa  FINk atacak, almanlar sogukkanlidir gözünün yasina bakmaz .

Bence FINK

atakumlueray

kalitesiz bir kadromuz yok ama kalitesiz 11 lerle mücadele ediyoruz.akaki,bülent kocabey ve dominguez in 11 oynayacak kapasitede olmadıklarını düşünüyorum.

celebi

BİİZM BU OYUN SİSTEMİNDE daha çok penaltı kazanırırz. ve de bizim sabit bir penaltıcımız ve alternatinin de olması gerek. fink ve ekigo olur gibime geliyor.