22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

cembaba

Pal Lazar'ın yokluğunda her zaman ki gibi güveniyorum Adem Abi'ye.

Jnr.Serkan

Adem'e bende çok güveniyorum.Maçta havasını bulunca müthiş oynuyor.

Geçen sene lig bittiğinde konuştuğumuzda ligin son haftası rize maçında kırmızı kart görecekken son anda kendine hakim olduğunu söylemişti.Yeni sezonda Süperligde formayı kim kaparsa o götürür demiştin.Al sana fırsat Adem abi al ve götür.En azından Adem'in üstün bir performansı bize +1 yabancı kontenjanı katar

55__Gurbet__55

Insallah sana olan bu güveni bosa cikarmassin.

55.hakan

Yanlış hatırlamıyorsam bizde yine bir Ordu maçıyla ilk resmi maçında forma giymişti.Umarım o maçtaki kötü performansını göstermez  ???

Sercan

Alıntı yapılan: hakanelgun - 24 September 2011, 14:12:48
Yanlış hatırlamıyorsam bizde yine bir Ordu maçıyla ilk resmi maçında forma giymişti.Umarım o maçtaki kötü performansını göstermez  ???

Ordu'da oynadığımız cezalı Mersin maçında oynamıştı ;)

55.hakan

Alıntı yapılan: Sercan - 24 September 2011, 14:14:43
Ordu'da oynadığımız cezalı Mersin maçında oynamıştı ;)
Evet doğru yine Ordu'da alacak Süper Lig'de ilk formayı.Hadi bakalım Adem göster kendini.

ChucKeR

stancuyu durdurursa maç bize döner.

oguz_5528

Lazar'a formayı geri verme yalvarırım

Burak

25 September 2011, 21:13:13 #458 Son düzenlenme: 25 September 2011, 21:20:30 Burak
Hoca ne alıp veremediğin var bu çocukla anlamadım vallahi

55__Gurbet__55

Bir sans vermeye degerdi.

**KaR6**

hoca haftanın 6 günü bu adamlarla yatıp kalkıyo, oynatmıyosa var demek ki bi bildiği..

55__Gurbet__55

Madem Hoca´ya göre Adem yetersiz niye göndermediler.Hem Ademe yazik hemde Ademe verilen Paraya.Alsaydilar Ademin yerine bir sag bek.Kemal´i sagbekte oynatmaya mecbur kalmazdi Hoca.

HoliganSamSunLu

lazardan daha yetersiz olamaz... bence

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 27 September 2011, 17:09:52
lazardan daha yetersiz olamaz... bence

O Hocanin takdirine kalmis birsey. Hoca yetersiz buluyorsa bize saygi duymak düser,vardir elbet bir bildigi.Benim takildigim konu maden hoca icin yetersiz bir oyunucu neden kadro´da tutuldu neden yerine bir sagbek alinmadi.

GökhanÇağlar

bence bir şansı hakediyordu,stoper adamı sağ bek oynatacagına Adem i oynatsaydı.