Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

engin55

7- SAMSUNSPOR Kulübünün, 18.09.2011 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - SAMSUNSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada SAMSUNSPOR Kulübü sporcusu AHMET ŞAHİN'in, rakip takım sporcusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

Karar verilmiştir.

ahmetsefa55

gs klubunden vıdeo kayıtlarını alacaksın , mac sonunda taskınlık cıkaranlara keseceksın bu cezayı...

yilmazselcuk55

suat kılıç trtsporda konuşuyo mail atmak isteyen için mail adresi :basintribunu@trt.net.tr

SAMSUNLU ORUMA 55

Kazım bey borcu olmayan 5 klüpten biriyiz diyor ama yanlış bilmiyorsam bizim 21 trilyon borcumuz yok muydu ??

emre

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 22 September 2011, 20:14:15
suat kılıç trtsporda konuşuyo mail atmak isteyen için mail adresi :basintribunu@trt.net.tr

stat şehir dışında olacak kesin belli oldu.

ayrıca ilk olarak akdeniz olimpiyatlarından dolayı mersin stadı daha sonra Ankara'ya bir stat,daha sonra Antalya ve sonrasında Antep,Malatya,Samsun ve diğerleri gibi bir sırayla yapılması düşünlüyormuş.

Ayrıyetten bakan her sezonda bir maç sadece kadınlara ve çocuklara oynanması gibi bir şey düşünüyormuş ki bence saçma bir karar.Onun yerine her maç stat kapasitesine göre belirli bir yüzdede kadınlar ve çocuklar bilet fiyatları tff tarafından ödenecek şekilde bedava girmesi daha mantıklı bence.

mimar55

bursaya hakem kırmızı kart gösterdi neden olduğu belli değil zenci bir futbolcu küfür etmiş hakem nasıl anlamış belli değil

mimar55

55cem55

bu mustafa denizlinin bizle özel bi sorunumu var arkadaş..5 dk kufrettirdi kendine yok  hiç oynmamamışız yok maçın skoru
4-1 ve ya 5-1 miş...

bu kadar yanlı olmayın ya düzen değişiyor artık herkes farklılık yaratıyor ama şu tvlerin sistemi aynı kimde kitle var oralılar...

ayrıca bişey sormak istiyorum dün maçta olan arkadaşlara fenerle ilgili tezahuratta mı bulunuldu rumlar sureklı olarak 90 dk feneri destekledınız dıye laf atıp duruyorlar merak ettım tv ye boyle bısey hıc yansımadı...

Ajan

Alıntı yapılan: emre - 22 September 2011, 20:21:58

Ayrıyetten bakan her sezonda bir maç sadece kadınlara ve çocuklara oynanması gibi bir şey düşünüyormuş ki bence saçma bir karar.Onun yerine her maç stat kapasitesine göre belirli bir yüzdede kadınlar ve çocuklar bilet fiyatları tff tarafından ödenecek şekilde bedava girmesi daha mantıklı bence.
Genç erkeklerinde yılda bir kez altın günü yapması sayın bakanımızın! planları dahilinde mi acaba

emre

Cem abi lig tv çok zarar etti önceki sene gs nin kötü olması bu sene şike olayları yüzünden yağlama yıkama yapıyorlar tamamen.Ne Mustafa Denizli, ne de Markus'tan adam gibi bir yorum beklemiyorum ben anadolu takımları lehine.

Ayberk

ne feneri birader ya, biz ne fenerbahçeli ne de trabzonluyuz'u söyleyince o üstün zekalar öyle anlamıştır ;)

Sioux

Alıntı yapılan: 55cem55 - 22 September 2011, 20:49:25
bu mustafa denizlinin bizle özel bi sorunumu var arkadaş..5 dk kufrettirdi kendine yok  hiç oynmamamışız yok maçın skoru
4-1 ve ya 5-1 miş...

bu kadar yanlı olmayın ya düzen değişiyor artık herkes farklılık yaratıyor ama şu tvlerin sistemi aynı kimde kitle var oralılar...

ayrıca bişey sormak istiyorum dün maçta olan arkadaşlara fenerle ilgili tezahuratta mı bulunuldu rumlar sureklı olarak 90 dk feneri destekledınız dıye laf atıp duruyorlar merak ettım tv ye boyle bısey hıc yansımadı...

Fb ile ilgili tek bir cümle bile geçmedi, geçmez de. Ancak Tslilerin klasik andavallıkları, kendilerine karşı yapılan herşeyin altında Fb'yi arıyorlar. FB'ye bir TS'ye 2 kere...

yalancı trabzon

mimar55

bu hafta ev sahibleri hiç kazanamadı ilginç bir istatistik buna bizde dahil olduk haftayada aynısı olur inşallah.. :D :D