STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

işinn en guzel yanı dan dun oynamıyoruz.doldur bosalt yapmıyoruz.sureklı kanatlara ınme orta kesme  ve 2 ye 1 lerle gol bulma dusuncemız var.tam anlamıyla yapamasakta bır gun gelır alısırız sonra tutabılene ask olsun  >l<

target_t.t.b

mesajlar dolu bir maçtı.yönetime yöneticilik ts lilere taraftarlık 2.yarı da futbol dersi verdik.teşekkürler büyük samsunspor taraftarı teşekkürler büyük samsunspor takımı...

berusa55

Kaya

İlk önce Engin abiye Apo abi ve ekibine teşekkür ediyorum..Tüm koreolarda bulunan birisi olarak en önemlisi ve en streslisini yaşadığımızı söyleyebilirim..Çok şükür alnımızın akıyla bu işi de hallettik..

Maça gelince Ertuğrul üzerinde ısrarla durulması gereken bir kaleci bence bir tane ayağınla bir tane de Colman'ın pozisyonunu çıkardı tebrikler ona..Kemal ve Bahia müthiş uyumlu oynadılar.Ergün çok tecrübeli ve kendine olan güveni üst seviyede olan bir oyuncu zaman zaman bu güven hatalar yapmasına neden olabiliyor..Lazar'a gelince çok eleştiriliyor belki ama çok yönlü bakmak gerek olaya..İlk yarı Lazar'ın önünde rakibini hiç kovalamayan rezil bir Selim vardı ikinci yarı ise Murat girdiğinde ortaya yakın oynadı sağ kanat tamamen Lazar'a kaldı.Domingez performans artırması gerekirken düşüşe geçmiş gibi gözüküyor..Sol açık oynamak onu bitiriyor malesef..Bance'ı çok beğendim ilerleyen haftalarda gollerine devam edecektir..

Son hafta kurulan bir takımız ve hala uyum,kondüsyon gibi çok önemli eksiklerimiz var..Oynadığımız iyi oyunu Gençler maçında ilk yarı gs maçında ikinci yarının ortaları bu maçta ilk yarının bazı bölümleri ve ikinci yarının tamamı olarak geliştirdik..Az daha sabretmemiz gerekecek tam performans için sanırım...

Ts lilere gelince uzun uzun yazmaya gerek yok sanırım mesaj açık ve net Burası Her Yer Değil Şehr-i SAMSUN    T.A.K

cembaba

Uğur Yıldız

foruma anca girebildim.. kareo da emeği geçenlerden Allah razı olsun yani eminim tüm türkiye bi kere daha anladı taraftarımızın büyüklüğünü.. ss.bizi seviyoruz :kanka:

Gorkem

golden sonra kahvede nasıl sevindik anlatamam,kareografi için emeği geçen herkese teşekkürler bu arada. :)

mehmet yılmaz

Burak

Maç başlığı çok sayfa olmuş illaki paylaşılmıştır ama yinede benim gibi göremeyenle için ben paylaşayım tese ile eski maçlarımız

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?r=1&hid=98764

kýzýlyýldýz55

ts kümeye 2 puanı elimizle verdik ama olsun  samsunspor_x çok can yakaçak

metinoto

yönetim dün umarım bir ders almıştır samsunspor taraftarının ne kadar büyük olduğunu beynine sokmuştur insallah bu arada ne kadar ses ayarını kıssanda lig tv bizim sesimizi haykırışımızı kısamassın sadece ve sadece samsunspor maç sonu şaşırdı adiler ve o arada şirinlerden ses yükseldi aptal aptal bakma aptal aptal... :) :) ;D ;D ;D ;D

masbene

zenkenin maçı demiştim ama petkoviç bence erken davrandı onu almakla. olsun boylesine gergin bir maç için iyi mucadeleydi. takım iyiye gidiyor. bazı futbolcuların özgüvenin hala gelmedigini rahatlıkla görebiliyoruz artık... (ertuğrul,dominguez, lazar, ergün..) sesim suan kısık bir vaziyette. hepsini kutluyorum her ne kadar bireysel anlamda  hatalar olsa da. bu arada maçın bitiş düdüğünde ertuğrul un içten gülümseyişi "evet ben bu kalenin sahibi olmalıyım, kendime güveniyorum" tarzındaydı. haydi bakalım sırada morlar var.

metinoto

zenke ah maçın başında o göllük pozisyonu atsaydın :kafa: o zaman maç nasıl biterdi herkez görecekti...

samsunluhakan

şu itoşları sevindirmedinizya helal olsun futbolcularımıza bide galip gelsek tadından yenmezdi ama olsun bizim takım çok can yakacak ben böyle diyorum hoca selimin yerine muratla başlasaydı maça 3 puan kesin bizimdi hatasından döndü ama biraz geç oldu nese ordu maçına artık ilk onbirde murat başlar adem de lazarın yerine oynar bakalım en kötü 1 puan alırız deplasmandan ama gönlümüz üç istiyor içimden geçen sonuç  ordu_spor:0-2  samsunspor_x