STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

alperen

bütün maçlarda bağırdık,sonunda o maç geldi işte..bağırmazsak dillerinden kurtulamayız noldu yemedimi diye..arkamızı dönüpmü bağırırırz nasıl olur bilmem ama hayvan gibi bağırmamız lazım...

twitter

55_samsun_55

vip bileti kalmamış kesin sözde samsunlu  özde trabrumlu müteahhitler doldurmuştur orayı.gençler maçında bomboştu. :x(( :x(( :x((

Serkan

Alıntı yapılan: Liseli.Çılgınlar - 19 September 2011, 20:50:22
Sogutlubahce dk 61 e ırganıze yapıyor arkadaslar.herkez 61 de arkasını donecek ve ıslıklayacak. en guzelıde bu degılmı ıslıktan ala tepkı mı olur

O dakika da ıstık çalarsanız; adamlar çok iyi bağırıyor da susturmak için çalıyor diye düşünülür; Dön yine arkanı Çok sağlam şekilde her zaman her yerde en büyük SAMSUN diye bağır daha anlamlı olsun

samsunluhakan

acaba ne kadar bilet satıldı ve kombine ne kadar satıldı acaba toplam ne kadar satıldı maraton boş kalmasında karografi için

Ajan

Alıntı yapılan: Serkan - 19 September 2011, 22:35:45
O dakika da ıstık çalarsanız; adamlar çok iyi bağırıyor da susturmak için çalıyor diye düşünülür; Dön yine arkanı Çok sağlam şekilde her zaman her yerde en büyük SAMSUN diye bağır daha anlamlı olsun

Abi bende buna kıl kapıyorum deplasmanda bağırırsın eyvallah ama kendi evinde bağırmanın bir anlamı yok.Büyük ihtimal sende örneklendirme yapmak için yazmışsındır diye düşünüyorum.

doðan

Alıntı yapılan: Serkan - 19 September 2011, 22:35:45

bencede çünkü o dakikada onlarda bagıracaklar , onları bastırmak istediğimizi sanmasınlardansa  tezahüratla sslerini boğma e akıllıcası olacaktır .. :ok

Serkan

Örnek olarak verdim; arkadaşların ne bağıracağına karışmak gibi olmasın diye.

Ayberk

Burası Her Yer Değil gibi bir sloganımız varken bu slogana besteyi yapamamamız da biz gençlerin ayıbıdır :( :o

doðan

bide zahten o i. neler 55 de ne yapacaklar ben onu merak ediyorum ... siz asıl o zaman bir kez daha onları stada gömmelisiniz ..
birde unutmayın içimizdeki irlandalılara dikkat ..
ajan sen bunları iyi avlarsın  :ok

kamuri

19 September 2011, 22:50:31 #115 Son düzenlenme: 19 September 2011, 22:54:40 kamuri
bizi tribunden soğutmak için ellerinden geleni yapıyolar ya inanmıyorum offfff bize her yer trabzon tahrik edici değil burası her yer değil şehri samsun tahrik ediciymiş  :kafa:

Ekrem

su olaylardan sonra birçok kişi çekinecektir i.t.o.ş demeye bi çözüm buulunmalı maça akdar

Tufan

Alıntı yapılan: kamuri - 19 September 2011, 22:50:31
bizi tribunden soğutmak için ellerinden geleni yapıyolar ya inanmıyorum offfff bize her yer trabzon tahrik edici değil burası her yer değil şehri samsun tahrik ediciymiş  :kafa:

bu ne demek abi koreo pankartına sıkıntı mı çıkarıyorlar kabus geri döndü gibi :kafa:

kamuri

Alıntı yapılan: Tufan - 19 September 2011, 23:06:40
bu ne demek abi koreo pankartına sıkıntı mı çıkarıyorlar kabus geri döndü gibi :kafa:
evet aynen sıkıntı var kareoda ama bu akşam olumlu karar çıkacak inşallahhh

Tufan

maraton başkan gavura gavur demeyin diyor içimden geçenleri kelimelere dökmeyeceğim.
saçmalığın sözlük anlamı olur bu pankartı almamak.