STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

şimdiden heyecan sardıki maç gününü hiç düşünemiyorum  maçı kafa güzel izlemek lazım  :hnk:

sadece55

Serkanın deyimiyle bu maç hayvann gibi bağırmalıyızzz...O malum tezahüratları duyulmamalı....

Dartagnan

onları susturacak olan bizim topcular aslında.ayrıca erdınc bızım takımın yaş ortalaması cok fazla.Bence buna bir cözüm bulmalılar :P

yk55

Valla arkadaslar gs macında ilk yarı çok vasattik
2. Yarı idare ederdik ama millete malzeme olduk,
Şimdi gs liler bu takımdan bı b.k olmaz, yendiğimiz
Takım Samsunspor diyorlar. Çok zoruma gidiyor valla.
İnsaalah Travzon macıni iyi oynayıp galip gelirsek ancak
Düzelirim

hacettepeli

gs maçından sonra daha farklı bir Samsunspor bekliyorum. Yenilmenin bize yakışmayacağı bir maç. Yüce taraftarımızın desteğiyle maç bizim olur inşallah  :ok

AntZ

Alıntı yapılan: sersa - 19 September 2011, 17:53:24
Bu nedenle, Samsunspor-Trabzonspor maçını izlemek isteyen konuk ekip taraftarları, Misafir Tribünü dışındaki tribünlere Trabzonspor atkısı, şapkası ve bayrağı ile gelenler alınmayacaktır. Bu şekilde tribüne girmek isteyenler, kapıdaki görevliler tarafından tribüne sokulmayacak, bir şekilde tribüne girip rakip takım renklerinden oluşan bayrak açması halinde tribünden çıkarılacaktır.

Ben hakikaten sıkıldım taraftarını başka taraftarların önünde rezil etmeye çalışan bu yönetimlerden, şu yazıyı okuyanda başka maçlarda tribünler diğer takımların atkıları, şapkaları, bayrakları ile dolu, sadece bu maça özgü sokulmayacak sanacak. Ortada hiçbir şey yokken kendi taraftarlarını açıklamaları ile zor durumda bırakıyorlar. Şu açıklamaların taraftarı rencide edeceğini düşünmüyorlarsa ya da kendileri rencide olmuyorsa bunlar hiç taraftar olmamış demektir.  :-X

GökhanÇağlar

aynen ben de huylandım bu açıklamadan,yakışmıyor.

samet_55

bu maçın benim için 2 tane ilk i var

1.ilk defa özel güvenlik görevlisi olarak.bu maçta görev yapacam inşallah.samsunspor_biz taraflarında olurum.bide şu geliyo aklıma  trabzon_spor tarafdarlarınınkarşısında onlara mal mal bakan sahaya sırtı dönuk şekil 90.dk nasık beklerimm yaaa..
2.iddaya girim.orjinal formasına
3.mevlam sen beni.bizi utandırma.

Ahmeti

Alıntı yapılan: yk55 - 19 September 2011, 20:21:30
Valla arkadaslar gs macında ilk yarı çok vasattik
2. Yarı idare ederdik ama millete malzeme olduk,
Şimdi gs liler bu takımdan bı b.k olmaz, yendiğimiz
Takım Samsunspor diyorlar. Çok zoruma gidiyor valla.
İnsaalah Travzon macıni iyi oynayıp galip gelirsek ancak
Düzelirim

Merak etmeyin kimseye malzeme falan olduğuz yok , her boş konuşanı dinlemeyelim.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 19 September 2011, 20:31:54
Merak etmeyin kimseye malzeme falan olduğuz yok , her boş konuşanı dinlemeyelim.

aynen...
tamam belki kötü oynadık ama biz mustafa sarp'la onlara gereken cevabı verdik

Liseli.Çılgınlar

Sogutlubahce dk 61 e ırganıze yapıyor arkadaslar.herkez 61 de arkasını donecek ve ıslıklayacak. en guzelıde bu degılmı ıslıktan ala tepkı mı olur

Ayberk

küfretmeyelim de, inceden giydirsek falan her türlü uyar. Ondan sonra evli barklı, iş güç sahibi koca koca adamlar kaç gündür dolmuşlar zaten, içindekini kusarlarsa ceza alırlar hepimiz üzülürüz. He zaten trabzonun şampiyon falan olması gibi bir durum söz konusu da değil ;) Daha önce de dedik, trabzonla insanların cinsel tercihlerini yan yana kullanmak o cinsiyeti seçenlere haksızlıktır ;D :evet:

sersa

Ekıgho'nun sakatlığı çok ciddi değilmiş oynayabilirmiş hamsilerin maçında kaynak :takım içinden biri kulaktan duyma değil

Ajan

Gerekirse amuda kalkalım ama gene İ.T.O.Ş diye bağırılsın diğer maçlarda İ.T.O.Ş diyip bu maç dememek tuhaf kaçar.

afb28