Biz'den Samsunspor'a..

Başlatan yönetici, 04 June 2007, 16:59:18

« önceki - sonraki »

veis

futbolda kardeşlik felan olmaz ne ordu ne rize nede artvin kimse bizim kardeşimiz olamaz dostumuzdur komşu ildir bi yere kadar gerçi tarbzon bunlardan asla olamaz.bizim kardeşimiz kendimizizdir.

celebi

Alıntı yapılan: "veis"futbolda kardeşlik felan olmaz ne ordu ne rize nede artvin kimse bizim kardeşimiz olamaz dostumuzdur komşu ildir bi yere kadar gerçi tarbzon bunlardan asla olamaz.bizim kardeşimiz kendimizizdir.

Aynen katılıyorum veis ben de bir ara es es demiştim ama olmaz o iş sadece bir sempati olabilir o kadar

CarSambaLi.Lord

Alıntı yapılan: "Turkoman"samsunda 1,5 milyon insan yasio. hepsi 1 ytl verse 1,5 milyon ytl eder. en kolay hesap bu. baslatilsin adam gibi bi kampanya. bi ciklet parasini herkez cikarsin versin. 5 kisilik bi aileden 5 ytl alsak örnegin. hic olmazsa bi baslangic olur. ayrica o vali meseleside cok güzel bi fikir. ama samsunda iyi mevkiiler trabzonlular tarafindan yönetilmeye devam ederse, 1 ytl samsunspora degil trabzonspora aktarilir.....

Lan Git Kampanyanı Traßzonda Yap  :evil:  ßaŞLatma Traßzonunada Rizenede Hee Yeter Artık Traßzon Traßzon Ne Yapmaya ÇaLıŞıyQrSun Sen  :!: AdamLarın KendiLerine FaydaLarı yQk ßize mi FaydaSı oLaCak

veis

bu sitede ençok kullanılan kelime SAMSUNSPORDAN sonta trabzon ne acı.

jean

evet kampany abaslasin artik trabzon kelimesini artik trbrum diye degistirelim ben basliyorum trabrumsporu sevmiyorum

salihcakir

bu konu içerisinde anti-trabzon içerikli yazılar yazan arkadaşlar lütfen öncelikle konu başlığına bir bakalım ve cem arakadaşımızın toplanan para ile ilgli yaptığı  açıklamaları iceleyelim. Bu nokta üzerine söylenmesi gereken onca şey varken, çıkartılması gereken onca sonuç varken; neden biz yine kolay olanı seçip trabzonspor aleyhinde konuşmalar üretmeyi tercih ediyoruz.

hasselbaink

samsunkopat haklı...

trabzonu boşverin, konuşmaya bile değmez de
bugün Samsunspor için ne yaptık?

celebi

Alıntı yapılan: "samsunkopat"bu konu içerisinde anti-trabzon içerikli yazılar yazan arkadaşlar lütfen öncelikle konu başlığına bir bakalım ve cem arakadaşımızın toplanan para ile ilgli yaptığı  açıklamaları iceleyelim. Bu nokta üzerine söylenmesi gereken onca şey varken, çıkartılması gereken onca sonuç varken; neden biz yine kolay olanı seçip trabzonspor aleyhinde konuşmalar üretmeyi tercih ediyoruz.

Kardeşim öyle diyorsunda bu meseleyi destekleyen çok az kişi oldu ya.bilmiyorum ne olacak bu hal böyle.

yönetici

Kendi aramızdan 485 YTL toplanmış olup, kulübe iletilecektir.

bluegreen55

admin eğer iş bankası heap numarası verebilirsen bende  sembolik bir miktar yollayım.yoğun bir dönemden geçtiğimden fırsat bulamamıştım.onuda ekleyelim?

Cagdas Ünver

yönetici

Alıntı yapılan: "bluegreen55"admin eğer iş bankası heap numarası verebilirsen bende  sembolik bir miktar yollayım.yoğun bir dönemden geçtiğimden fırsat bulamamıştım.onuda ekleyelim?

sevgili bluegreen yatıranlardan sadece 1 ytl havale ücreti aldıkları için cem55 adına ptt hesabı açtırmıştık, isbank ne yazık ki yok canın sağolsun aslında miktarın çok fazla önemi yok, düşünmemiz yeter..

King Of The North

Ya arkadaşlar Ankara İşbankası Yenişehir şubesine Samsunpor kredi kartı almaya gittim bana anlaşmanın aylar öncesinde bittiğini söylediler samsunspor.org sitesinde reklam var anlaşma yok anlayabilmiş değilim.

bluegreen55

sevgili admin hesap açık ve yatırma devam ediyor dimi?

yönetici

Alıntı yapılan: "bluegreen55"sevgili admin hesap açık ve yatırma devam ediyor dimi?

hesap açık ama biz yatan paraları aldık ve kulübe ulaştırma aşamasındayız, tekrar para yatması halinde cem55 bize ya da kulübe ulaştırabilir mi bilemiyoruz