Biz'den Samsunspor'a..

Başlatan yönetici, 04 June 2007, 16:59:18

« önceki - sonraki »

atakumlueray

evet cem haklısın.bu zamana kadar gönderemedim ama bunun sebebi duyarsızlık degil imkansızlık.bu sıralar elime para geçer geçmez az da olsa ilgimi göstercem
ben aslında komisyonun açtıgı tekstil bank hesabına bişeler göndermeyi düşünüodum ama istanbuldan samsun şubesine para yatırırsak para kesilebilir heralde o yüzden postane daha mantıklı gözüküyor

ozkan17

20 ytl yatırdım arkadaslar ınsallah heba olmaz bunca taraftarın emegı

King Of The North

Arkadaşlar bugün Ankara Adalet Sarayına adli sicil kaydı için gittim ve yüzlerce kişi adli sicil kaydı için sıradaydı.Bu adamlar Ankaraspor AŞ adına zorla 1 ytl alıyorlar yani o belgeyi alabilmek için ödediğin 3,5 Ytl'nin 1 Ytl'si Ankaraspor AŞ'ye gidiyormuş.İnanın şok oldum günde en az 2000 kişi adli sicil kaydı alıyor bu ne demek 20.000 ytl eder.Ayda 600.000 YTL yani eski parayla 600 milyar.İşte Başkent'te kaymağı yiyenler bunlar.Bizde de resmi işlemler yapılırken böyle cüz_i rakamlar alınabilir vatandaştan.Ben bir Samsunsporlu olarak istemeden,zorla bu parayı mecbur kaldığımdan verebiliyorsam Samsun'daki adam da verecek kardeşim.Valilik asıl bu konuda çalışsın.
Saygılarımla...

King Of The North

Aynı mail'i Samsun Valisine de gönderdim(tabi biraz değiştirdim) umarım bir cevap yazarlar ve bu konuyu takip ederler.

jean

bizimde oyle birseyle ryapmamiz lazim

veis

zaten kala kala bi valilik kaldı o da olmasa cuma namazlarına kalacak canım kulüp.

celebi

Alıntı yapılan: "veis"zaten kala kala bi valilik kaldı o da olmasa cuma namazlarına kalacak canım kulüp.

Valla veis neden olmasın. :lol:

caneRisse

valıdende hayır gelmez yaa onlarda ugrasmaz zaten kımsenın umranda degıl bu takım. bindik bir alamete gidiyoruz  kıyamate allah yardımcımız olsun

veis

çelebi abi demişki
Valla veis neden olmasın.

abi bizimkiler samsunspora bagış yapılacak diye duysunlar vallaha cumaya gitmeyi bırak ezanı dinlemezler.

caneRisse

hehehe abi alemsin yaa harbi yaparlarmı yaparlar bunların işine bellı olmaz artık hersey para :lol:
neyapalım herkes samsunsporlu olamaz hehe
buda bızım kaderımız

yk55

Alıntı yapılan: "battal55".Bu adamlar Ankaraspor AŞ adına zorla 1 ytl alıyorlar yani o belgeyi alabilmek için ödediğin 3,5 Ytl'nin 1 Ytl'si Ankaraspor AŞ'ye gidiyormuş.İnanın şok oldum günde en az 2000 kişi adli sicil kaydı alıyor bu ne demek 20.000 ytl eder.Ayda 600.000 YTL yani eski parayla 600 milyar.

yaw arkadaşım 2000 kişi 20.000 ytl mi eder allah aşkına. ama doğru bi hesap çıkartırsak günde 2 bin ytl ayda eder (20 iş günü var çünkü) 40 bin ytl, yılda eder 480 bin ytl yani yılda 480 milyar hiç yoktan iyidir. slm lar

veis

bu hesaplara hiç gerek yok durum ortada samsunspora çok yardım yapmak insan varmış gibi oradan hiç para alınamaz.veren zaten verirr.vergi kaçırır yine samsuna vermez niye adamlarda kan namına bişey yokki.

Turkoman

samsunda 1,5 milyon insan yasio. hepsi 1 ytl verse 1,5 milyon ytl eder. en kolay hesap bu. baslatilsin adam gibi bi kampanya. bi ciklet parasini herkez cikarsin versin. 5 kisilik bi aileden 5 ytl alsak örnegin. hic olmazsa bi baslangic olur. ayrica o vali meseleside cok güzel bi fikir. ama samsunda iyi mevkiiler trabzonlular tarafindan yönetilmeye devam ederse, 1 ytl samsunspora degil trabzonspora aktarilir.....

körfez55

sen ne dönek adamasın ya diğer forumda ne yazmışsın burda ne yazıyosun.sende trabzonlu ve trabzonsporlusun.hem sana kalmadı akıl vermek.git trabzon forumlarınde bizi kötüle.bu takımda bi bok olmaz de .bu samsun 5 sen daha çıkamaz lige karadenizim umudu trabzon ve giresun dee.mümkünse samsunsporluyum deme.

Turkoman

Alıntı yapılan: "kou_Lü"sen ne dönek adamasın ya diğer forumda ne yazmışsın burda ne yazıyosun.sende trabzonlu ve trabzonsporlusun.hem sana kalmadı akıl vermek.git trabzon forumlarınde bizi kötüle.bu takımda bi bok olmaz de .bu samsun 5 sen daha çıkamaz lige karadenizim umudu trabzon ve giresun dee.mümkünse samsunsporluyum deme.

dostum kongrede millet dedi bu takim en az 5 sene cikamaz süper lige diye. bana ne kizion? sehrin önde gelenleri dio bunu.....