Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

Samsunspor kafilesinin  İstanbul'a hareket etmeden hemen önce Kazım başkana misafir oldukları anlara ait bir kareden alınmış ince bir kesit..Menteşoğlu'nun kapatılan fabrikası önünde Samsunspor futbolcuları..
' O ' an  bizlere birşeyler fısıldıyor sanki ; " Efsane Geri Döndü.."..

AntZ

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 17 September 2011, 17:59:22
Menteşoğlu'nun kapatılan fabrikası önünde Samsunspor futbolcuları..
' O ' an  bizlere birşeyler fısıldıyor sanki ; " Efsane Geri Döndü.."..

Tebrikler Ferhat abi, çok iyi yakalamışsın.

Fabrikadan çıkan dumanı farkedebildiniz mi? Menteşoğlu'nun fabrikası yeniden çalışmaya başlamış sanki...

kalptenþimþek

Hasbi Ağa bir yerlerden izliyor sanki :'(

emre

berusa55

Ayberk

Alıntı yapılan: AntZ - 17 September 2011, 17:53:46
Oğlum Bance, yenmeden dönerseniz hepinizi böyle keseceğiz, ahanda bu koyun Galatasaray'lı koyunlara yenildi ondan kesiyoruz.

Şaka bir yana da kurban kesme işini müslüman olmayan yabancı futbolcuların önünde yapmaktan ne zaman vazgeçeceğiz?
Emin olun şu anda hepsinde cinayet görmüş psikolojisi var. Sonuçta kurban kesmekte dini bir ibadet, abdestsiz! adamlarla ibadet yapma konusunda yorum bile yapmıyorum.

Katılıyorum abi. Ya bu durum önceden izah edilmeli, ya da onlara hiç gösterilmemeli. Yarın öbür gün kendi memleketlerinin gazetelerine kurbanla ilgili enteresan demeçler veriyorlar sonra

twitter

takım oyuncularının giydiği t-shirtlerden alamıyoruz değil mi  :kafa:

AntZ

Alıntı yapılan: berusa55 - 17 September 2011, 18:09:01
Gençler 2 Karabük 0 dakika 39

Hangi gençler bu? Şu bizim 38 dakikada 3 attığımız mı?

samuray

Alıntı yapılan: furkan5534 - 17 September 2011, 17:20:24
yarın olsun artık son 26 saat!  arkadaslar samsun paketı aldım.bana taraftar 204,205 yada 206kanalından izliceksın dedı.yayın hıc yok suana kadar mactan maca mı acılacak ?
maç başlamadan yarım saat önce açılıyor güncellemeni yaptınmı

babasamsunlu

şşşşş sus sus kimseler duymasın :D :D :D

sosaka

bende diyorum ts maçıyla ordu maçı arasında niye 15 dk fark var
AlıntıTrabzon'da oynanan maç öncesinde stat karanlığa gömüldü. Işıkların gitmesinin ardından stat şehir hatlarıyla aydınlatıldı ve maç başladı. Ancak dakikalar 2'yi gösterirken şehir hatlarının kapasitesi stadı aydınlatmaya yetmedi ve ışıklar yeniden gitti. Bu kez de jeneratör devreye sokuldu. Yaklaşık 10 dakika aranın ardından maç yeniden başladı.
http://www.htspor.com/futbol/haber/670422-firtina-istanbul-bsb-karsisinda

twitter

mimar55

babasamsunlu

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllll   buyuk_sehir buyuk_sehir

kuzey55