Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

binikalamadım

Samsunlu milletvekili seçemediğimiz sürece bu böyle devam edecek...
seçim zamanı adayları koydular önümüze trabzonlu rizeli diyarbakırlı ne ararsan var Samsunlu yok...Samsunlu diye lanse ettikleride aslen bilmem nereli...

bunlara oy vermeyerek tepki koyamıyoruz bağımsız adaya ver hiç adı sanı duyulmamış partiye ver onlar düşünsün biz Samsundan niye oy alamıyoruz diye...

Ahmeti

Alıntı yapılan: KaBuS_55 - 16 September 2011, 22:28:35
http://www.facebook.com/photo.php?v=2209889580065
Çeyrek asır hep şerefle
Geçirdik tribünlerde
Bunca çile bunca emek
Olur mu bir anda silmek

Oynanılan bu oyunlar
Sürecek nereye kadar
Sayın vali duy bu sesi
80 olur 100bin kişi !

Arkadaşlar cep telefonundan girdiğim için feca açılmıyor youtube'dan link atabilimisiniz bi zahmet

AntZ

Okullar olmasa maarifi ne güzel idare ederdim
                                      Emrullah Efendi

Taraftar olmazsa tribünlerde sorun olmaz, tribünlerdeki sorunu çözeceğiz...
                                                                                   Suat Kılıç

>l<

SAMSUNLU ORUMA 55

Senelerdir Milletvekillerimiz Trabzonlu, Belki Birçok Abimiz ve Kardeşimiz Bana Kızacaklar Biliyorum Ama Bu Düzen Böyle Gider.. Trabzonlu Vali ve Milletvekillerimiz Bize Kıs Kıs Güler.. Ne Demek İstediğimi Anlayan Anladı.. Şirinler'in Bu Hale Gelmelerinin Baş Sebebidir, Bu Başımızdaki Şahıslar..

samuray

evet samsun kökenli vekillere oy verilmesse malesef böyle oluyor ayrımcılık yapmlıyorum ama olanlar ortada  sayın vali duy sesimizi 80 kişi olur 100,000 kişiyle biten slogan güzel olmuş trübünlerde hep bir ağızdan söylendiğinde süper oluryalnız ysamsunspor taraftarlarına bunları yapanlara lanet olsun >:( >:( >:( >:(

doðan

babasamsunlu

Harun55

**** TRABZONNNN OLAMASIIN SAMPIUYONNNN LAY LAYYY LAYYY LAYYY LAYTYYY LAYYY LAYYYYYYY

34_55

holigan5565

oooooley oley oley oooooley oley oleey yakışır sana bu taraftara bizim için koy trabzona in şal lah
oooooley oley oley oooooley oley oleey yakışır sana bu taraftara bizim için koy trabzona in şal lah

hacettepeli

şampiyon olamazlar bu kadroyla. şampiyon olacak olan biziz  8)   samsunspor_x samsunspor_x

target_t.t.b

Alıntı yapılan: holigan5565 - 17 September 2011, 23:01:15
ooooooley oley ooooooley oley oleey nasıl koydular da trabzona ha ha ha ha :D

target_t.t.b

bu gece face me baktıkça trabzon taraftarınbdan bir kez daha nefret ettim

Lusage