Kulübümüzün Yeni Genel Koordinatörü Adnan Sezgin...

Başlatan Jnr.Serkan, 26 August 2011, 11:27:44

« önceki - sonraki »

berusa55

Az önce NTV SPOR'da spor gecesi programının telefonla canlı yayın konuğuydu...

masbene

berusa55

27 August 2011, 00:01:05 #47 Son düzenlenme: 27 August 2011, 00:13:57 berusa55
Yok o kadar değildi be mesbane. Sen öyle dediğin için tekrar izledim. Toplam 7 dk sürdü görüşme ve son 30 sn'de gese hakkında konuştu o da soru üzerine. ;)

İzlemek isteyenler için:

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor&seekTime=26-08-2011%2023:35

kamuri

bende normalde adnan sezginin gelmesine karşıydım ama sanki bizde iyi şeyler yapacakmış gibi geliyo içimde oyle bi his  var ;)

hacettepeli

iyi takıma gelen iyi işler yapar. karanlık takımlarda adam aydınlık da olsa sistem bir saatten sonra adamı bozar. bizde iyi işler yapacaktır. >l<

jurista

Adnan Sezgin hakkında ne çok olumlu konuşmak ne de bittik edebiyatı yapmak doğru olur.Aile şirketlerinde bile gerektiğinde dışarıdan profosyenel yardımlar alınabilir,şirketin kurumsallaşması için.

Adnan Sezgin  Türk Futbolunun içindeki en tecrübeli isimlerden biri,umarım futbol şansı da yanımızda olur ve Sezginin tecrübeleriyle beraber iyi bir uyum içinde güzel bir sezon geçiririz.

Hep şüpheci yaklaşıyoruz ,hep kuşkulu bir hal içindeyiz.Nedeni de kumar oynayacak kadar büyük riskleri almaya elimizin müsait olmadığından.Samsunun çocuğu gelsin istedik hep,neden şans verilmiyor dendi hep...Ama ben şans verilmediği kanaatinde değilim.Bu takımda dobi hasan,ercan kol,isa turan,m.ali çınar,yücel uyar bir şekilde görev aldı.Ama ben hiçbirisinin devamlı olduğuna şahit olmadım,keşke olsalardı ama olmadı malesef.

Bu yüzden kurumsallaşmak adına Adnan Sezgine şimdilik güvenmek ve destek vermek zorundayız diye düşünüyorum,şu dakikadan sonra başka çare var mı ?

AntZ

AlıntıSportif direktörlüğe Adnan Sezgin'i getiren Samsunspor'da, taraftarlar TFF'ye seslendi: "Bizi de Bank Asya'ya düşürün!"
:D

http://krampon.net/in-the-tabela/sportif-direktorluge-adnan/1754

LisandroLopez

Bu Lube adlı bayan gazeteci, 'Samsunspor'un dergisi varsa bu ay onlar da beyaz kapakla çıkabilirler artık!' yazmış.. anlayan var mı ?

Akyol

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 27 August 2011, 15:08:48
Bu Lube adlı bayan gazeteci, 'Samsunspor'un dergisi varsa bu ay onlar da beyaz kapakla çıkabilirler artık!' yazmış.. anlayan var mı ?
Bu lube denen zat-ı muhterem koyu bir fenerli. Adnan Sezgin'in geldiği takımla zıtlar biliyorsun ve o takım şike soruşturmasından sonra çıkarttığı aylık derginin kapağını beyaz renkte çıkarttı. Bunun anlamı biz masumuz tertemiziz. Şimdi Adnan Sezgin bize geldi ya gs'ye sallayamadığından bize sallıyor! Bunların hepsi aziz'in itleridir! Bizimle ilgili bu kadar rahat konuşabilmesi de manidardır. Kişiler beni hayatta ilgilendirmez ama böyle süzmeler takımımın şehrimin adını ağzına alınca başka başka şeyleride neyse ramazan günü atacam yine yaydan... :x((

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Akyol55 - 27 August 2011, 15:13:55
Bu lube denen zat-ı muhterem koyu bir fenerli. Adnan Sezgin'in geldiği takımla zıtlar biliyorsun ve o takım şike soruşturmasından sonra çıkarttığı aylık derginin kapağını beyaz renkte çıkarttı. Bunun anlamı biz masumuz tertemiziz. Şimdi Adnan Sezgin bize geldi ya gs'ye sallayamadığından bize sallıyor! Bunların hepsi aziz'in itleridir! Bizimle ilgili bu kadar rahat konuşabilmesi de manidardır. Kişiler beni hayatta ilgilendirmez ama böyle süzmeler takımımın şehrimin adını ağzına alınca başka başka şeyleride neyse ramazan günü atacam yine yaydan... :x((

Verdiğin bilgilere teşekkür etmekle birlikte bu hatunu mail yağmuruna tutmak lazım diye düşünüyorum.

Sercan

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 27 August 2011, 15:31:51
Verdiğin bilgilere teşekkür etmekle birlikte bu hatunu mail yağmuruna tutmak lazım diye düşünüyorum.

o hatun başka şeyleri hakedecek çok yazı yazmış Samsunspor'la ilgili ama,neyse oruçluyum..

samuray

adndn sezgin kurmsallaşma adına yapılan doğru adım gibi görünsede benimde end,şelerim var profosyenelliği deneyimi konusu değil geçtiğimiz sezon g.s. yaşadıklarından dolayı neden içimizden birisi değilde ? dışardan sorusunu da sormadan edemiyorum ayrıca transferler konusundada çok cılız kaldık bu yüzden endişelerim

AntZ

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 27 August 2011, 18:19:43
:P

Mesajımı yanlış anlaşılabilme! ihtimaline karşı sildim ama şunu farketmeme neden oldu ki bu çok sakıncalı bir smile  :D

masbene

Alıntı yapılan: berusa55 - 27 August 2011, 00:01:05
Yok o kadar değildi be mesbane. Sen öyle dediğin için tekrar izledim. Toplam 7 dk sürdü görüşme ve son 30 sn'de gese hakkında konuştu o da soru üzerine. ;)

İzlemek isteyenler için:

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor&seekTime=26-08-2011%2023:35

masbene