Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

isyan

Hafta sonumun icine ettin Kelebek

Serkan

Sanırım herkes hayatından bir şeyler buluyor kelebek'de  (=

Lusage

Alıntı yapılan: Serkan - 21 August 2011, 22:55:17
Sanırım herkes hayatından bir şeyler buluyor kelebek'de  (=

Çok pis koydu kelebek. Tam doksana çaktı golü.  .:.:.

berusa55

Bu çok iyiydi be Zaytung  ;D ;D ;D

-> Konya Valiliği, Ereğli merkez üslü 3.2 büyüklüğündeki depremde heyecanlanıp 8. katın balkonundan aşağıya atlayan Muhittin L. isimli şahıstan başka mal kaybı olmadığını açıkladı...  :D :D

twitter

Ajan

TEBRİKLER KIZLAR!
Sadece voleybol tarihinde değil, takım sporlarında da ilk dünya şampiyonluğumuz bu başarı. Dünya Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası'nda Yıldız Milli Takım, final maçında Çin'i 3-0 yenerek şampiyon oldu.

SAMSUNLU ORUMA 55

Şuan beyaz tv'de melih gökçek ve cemal aydın canlı yayında atışıyor.. Ankaragücü'nün topçulara lisans çıkarması için 8 trilyona ihtiyaç varmış. Toplamda 50 trilyon borcu varmış ankaragücü'nün.. Cemal aydın iddiasına göre melih gökçek sahte evrak işine karışmış.. Nedendir bilmiyorum melih gökçek'e hiç kanım ısınmıyor ve yapmacık geliyor hareketi hiç sevmiyorum..

ahmetsefa55

paris ten sevgiler  :holey:

Allaha sukur burda da actik atkimizi  ;)

takimda isler iyi gitmiyo sanirim ; neyse sasirmadim alisigiz...

opuyorum hepinizi haftaya gorusuruz insallah  :kanka:

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 22 August 2011, 00:11:49
Şuan beyaz tv'de melih gökçek ve cemal aydın canlı yayında atışıyor.. Ankaragücü'nün topçulara lisans çıkarması için 8 trilyona ihtiyaç varmış. Toplamda 50 trilyon borcu varmış ankaragücü'nün.. Cemal aydın iddiasına göre melih gökçek sahte evrak işine karışmış.. Nedendir bilmiyorum melih gökçek'e hiç kanım ısınmıyor ve yapmacık geliyor hareketi hiç sevmiyorum..

Olimpiyat Çocuğu Melih Geökçek Ben Sevmiyorum 4 Senedir Ankaradayım

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 22 August 2011, 00:40:13
Olimpiyat Çocuğu Melih Geökçek Ben Sevmiyorum 4 Senedir Ankaradayım
sevilecek hiçbir yanı yok ki abi neyini sevelim değil mi ?? :-*

Lusage

yakalarsam Ekşın komutan gibi türlü türlü pozisyonlarda ifadesini alicam bebenin. Ağzına çakim arkadaşım.. Yaz Lan kelebek. Bekletme bizi. :kafa: :kafa: :kafa:

Serkan

Lusage

Ekşın apayrı bir hikaye zaten. Keşke tekrar asker olsamda ekşın'ın kucağına düşsem diyorum.  :D

cembaba

AlıntıFutbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Gençlerbirliği'nden 4, Ankaragücü'nden de 1 futbolcu emniyette ifade verdi.

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Gençlerbirliği'nden 4 futbolcu Serkan Çalık, Aykut Demir, Labinot Harbuzi, Murat Kalkan ve Ankaragücü futbolcusu Turgut Doğan Şahin emniyette ifade verdi

http://www.xn--sportrkiye-eeb.com/haberdetay.asp?ID=6384