Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CurvaSs

okuyucu değil yazıcıysanız hiç başlamıyorsunuz. bitmiyor abi, bitmeyecek, bitirmeyecekler, hor görecekler felan filan.. :D okumayın. ben size güzel, kısa hikayeler bulurum.  :evet:

LisandroLopez

450 de yattım devam etsem şimdi olur mu ki ;D

Lusage

25. Sayfaya geldik. Bir yandan çalışıp bir yandan oluyoruz. :-) Fakir ama gururlu elemanada kıl oldum. Hep küçük emrah modunda  al_sana

:D :D

erhan55

Ama malı götürmüş ağzı iyi laf yapıyor çakma emrahin

özkan

Kısmen kendimden alıntılar bulunca okuması dahada zevkli oldu.10'uncu sayfadayım :D

Ahmeti

Serkan nerden sardın bunu başımıza daha 16.  sayfadayım

Serkan

okuyun abi güzel hikaye bakmayın siz bu erdal'a okuyun (=

KaBuS_55

Şampiyonu play - off belirleyecek!

Mehmet Ali Aydınlar federasyonu 'devrim' niteliğinde bir kararın altına imza attı...

HTSPOR

TFF yeni sezon öncesi Türk futbolunda 'devrim' yaptı... Süper Lig'de 'play-off' sistemine geçildi. Şampiyon, ilk 4 takımın kendi arasında oynayacağı lig usülü 6 maç sonunda ortaya çıkacak!

Yayıncı kuruluş LİG TV'nin dün Süper Lig kulüp başkanlarına verdiği iftar yemeğinde play-off projesi paylaşıldı.

Hollanda, Belçika ve Ukrayna'nın da uyguladığı benzer sistem kulüp başkanları tarafından büyük destek gördü ve Süper Lig'in gelecek sezondan itibaren play-off sisteminde oynanmasına karar verildi.

Buna göre 34 haftalık heyecan sonucu ilk 4'e giren takımlar çift devreli lig usulü kendi aralarında 6 maç daha yapacak. Ligde toplanılan puanlar play-off'a taşınacak ve ardından oynanacak maçlarla da şampiyon takım belirlenecek.

40 haftalık maratonun ardından sıralamada şampiyon ve 2. olan takım Şampiyonlar Ligi'ne, 3. olan takım ise Avrupa Ligi'ne katılacak. 4. sırada kalan takımın da Avrupa şansı devam edecek.

İlk 4 takımın yanı sıra 5, 6, 7 ve 8. sırayı alan takımlar da kendi aralarında play-off maçları yapacak. Bu 4 takım arasında ilk sırayı alan takım da Avrupa şansı kazanacak. İlk grubun 4.'sü ile 2. grubun 1.'si kendi aralarında bir maç oynayacak. Kazanan takım Avrupa Ligi'ne katılacak.

Play-off sistemi bu sezon itibarıyla sadece zirvedeki takımları ilgilendirecek. Bir sonraki sezonda ise küme düşme hattındaki takımlara da uygulanacak.

ÇARŞAMBA GÜNÜ 9 MAÇ
Yeni sezonda 9 haftada maçlar Çarşamba günü oynanacak. Ayrıca Türkiye Kupası'nda da değişikliğe gidilecek. Kupa maçları tek maç eliminasyon sistemine dönüşecek. Bu doğrultuda Türkiye Kupası'nı kazanan takım da daha önce olduğu gibi Avrupa Ligi'ne katılacak. Yeni sezon fikstürünün de Cuma günü çekileceği ifade edildi.

Bu arada G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav, TFF yönetimine karşı bildiriler yayımlayan G.Saray'ın Kulüpler Birliği'nden ihracını istedi.

erhan55

20 August 2011, 13:56:27 #21083 Son düzenlenme: 20 August 2011, 14:02:08 erhan55
Bu aydınlar turk futboluna büyük bir darbedir. Ayrıca ben bu sene malesef en iyi duruşu Galatasaray yönetiminde görüyorum.cavcav ve çetesi is basında bizimki dahil digerleri de koyun gibi

isa55

şampiyonu şu ana kadar satılmış kulüpler belirliyordu,bundan sonra hakemler belirleyecek. aynı zamanda play-offta kavga-gürültü alıp başını gidecek.

Ayberk

En azından sivas maç sattı, eskişehir teşvik aldı muhabbeti olmaz, futbolumuzun dalton kardeşleri kendi aralarında görürler hesaplarını :-X

Uğur Yıldız

ya bana acil tesislerdeki halı sahanın numarası lazım ?

##kdc##

Alıntı yapılan: Serkan - 20 August 2011, 13:32:36
okuyun abi güzel hikaye bakmayın siz bu erdal'a okuyun (=

abi gelemicem heralde ben o saatte size, hikaye sardı durduramıyom :P

sersa

Süper Lig'de mücadele edecek takımların oyuncularının yaş ortalaması şöyle:

23 yaş: Kayserispor

24 yaş: Gaziantepspor

25 yaş: Bursaspor, Gaziantepspor ve Sivasspor

26 yaş: Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Eskişehirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Ankaragücü, Manisaspor, Orduspor, Samsunspor

27 yaş: Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdu ve Karabükspor

28 yaş: Medikalpark Antalyaspor

AA

samsunum

agbetu karşıyaka taraftarı için hayatımda böyle taraftar görmedim demiş aynısını bizim içinde söylemişti :)