Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Lusage

Ekşın komutan manyak abi. Çatladım gülmekten    :D  :D  :D  :D Hikaye bitmiyor. Bitsinde istemiyorum acayip sardı.  :-[

Ekrem

Bağımlılık yapıyo ya harbıden bu  >l< ama adam yazmış süper hikaye

Ahmeti

Alıntı yapılan: Lusage - 20 August 2011, 18:32:59
Ekşın komutan manyak abi. Çatladım gülmekten    :D  :D  :D  :D Hikaye bitmiyor. Bitsinde istemiyorum acayip sardı.  :-[

Tiyo vermeyelim arkadaşlar daha 100 üncü sayfadayım.  ;)

kalptenþimþek

fanatikte çıkan bir haber..ne kadar doğrudur bilemiyorum..

babasamsunlu

oooo yürektenyıldırımkurutemizlemeellibeş...
sen nber ya..
yaşıyon mu..
hani gelecektin..  :kanka: :kanka:

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 21 August 2011, 04:14:00
fanatikte çıkan bir haber..ne kadar doğrudur bilemiyorum..

Abi Transferler kısmında aynı haber var

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 21 August 2011, 04:15:19
oooo yürektenyıldırımkurutemizlemeellibeş...
sen nber ya..
yaşıyon mu..
hani gelecektin..  :kanka: :kanka:

ilk atraksiyonda bel gider diye ciddi kaygılarım var.. şu hızlı gençler iş/okul/vs için gurbete dağıldıklarında gelebilirim diye ümit ediyorum ;)

furkan5534

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=234463569931435&set=a.234463559931436.59420.153046248073168&type=1&ref=nf

Mücadelenin son dakikalarında ise deneyimli kalecinin başına ilginç bir olay geldi. Athletic Bilbao taraftarları, Tolga'ya ekmek fırlattı. Ekmeği kalesinin önünde gördüğün de çok şaşırdığını söyleyen Tolga, konuyla ilgili Habertürk'e özel açıklamalarda bulundu.

Tolga, "Bir baktım kalenin önünde ekmek var. Kalecilik hayatımda hiç böyle bir olayla karşılaşmamıştım. Şoke oldum. Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım" dedi.

Ekmeği görür görmez yerden aldığını da belirten Tolga, "Ekmek nimet olduğundan hemen yerden aldım ve öpüp alnıma getirdikten sonra kale direğinin yanına koydum. Somali'de insanlar açlık çekiyor. Aklıma bir anda bu geldi. Çok üzülmüştüm" diye konuştu.

helal olsun hristiyanlara yahudılere ders olsun,müslüman olmak böyle birsey işte.. ne muthiş bişi.aynısını nurı sahın de yapmıstı.ben kalecı olsam bı pozısyon gerceklesse ekmegıde onumde gorsem karambol falan olsun gol yeme durumum var yanı belkıde elenıcez.ben once kaleyı bırakıp ekmeyı alırdım.gerekirse elenelim yani..

umit

Alt Yapı Futbol Akademisi'ne dönüştürülecek...

Samsunspor Yönetim Kurulu Üyelerimizden As Başkanımız ve Alt Yapı Sorumlumuz Cevat Öncü, Alt Yapı'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Temiz, Alt Yapı Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlumuz Mehmet Ali Çınar, A2 Takımımızın Teknik Direktörü Ercüment Çoşkundere, U18 Takımımızın Teknik sorumlusu Cazip Sezer ve Futbol Okulu Teknik Sorumlumuz Necati Öksüz ile birlikte Nuri Asan Tesisleri'mizde basın toplantısı düzenledi.

ÖZE DÖNÜŞ PROJESİ

Samsunspor Kulübü'müzün Alt Yapı çalışmalarıyla ilgili gazetecilere bilgi veren As Başkanımız Cevat Öncü, Samsunspor Kulübü Başkanımız Kazım Yılmaz'ın Alt Yapı'nın A Takıma futbolcu kazandıracak bir yapıya kavuşturulması için "kesintisiz ve net desteği" olduğunu vurguladı. Bu nedenle alt yapıdaki teknik, fiziki, sosyal ve sağlık ihtiyaçlarının çağdaş normlara ulaştırılması için çalışmaların devam ettiğini belirten Öncü, hedefleri'nin  Alt Yapı'dan  A takıma oyuncular kazandırmak ve özü dönüş projesini böylece gerçekleştirmek olduğunu dile getirdi. Samsun'un "Futbol" kenti olduğuna da dikkat çeken As Başkanımız ve Alt Yapı Sorumlumuz Cevat Öncü bir dönem kulüp olanaklarının yeterli olmamasından dolayı alt yapıya bakışın kesintiye uğradığını, şimdiki yönetimin ise programlı ve planlı bir şekilde Alt Yapı'yı aktif hale getirdiğini söyledi.

A TAKIMINA FUTBOLCU KAZANDIRILACAK

Alt Yapı'nın hedeflerini de açıklayan Öncü, A takımına 1-3 yıl arasında 6-7, 3-5 yıl içinde ise 10 oyuncu kazandıracaklarını, 5 yılı aşkın süre içerisinde ise Samsunspor A takımının yarısının Alt Yapı'dan gelen oyunculardan oluşacağına dikkat çekti.  Oluşturulan Teknik ekibin bunu başaracak güçte, birikimde ve tecrübede olduğunu da vurgulayan Öncü, Alt Yapı da Psikolog, Beslenme Uzmanı, Ritim Koordinasyon Eğitmeni ve Analiz uzmanı'nın bulunduğunu ayrıca  İzleme Komitesi oluşturduklarını da belirtti.

HEDEF FUTBOL AKADEMİSİ

Amaçlarının Samsunspor Alt Yapısı'nı bir Futbol Akademisi'ne dönüştürmek olduğunu da ifade eden As Başkanımız ve Alt Yapı Sorumlumuz Cevat Öncü, "Alt Yapı'mızı, Okulu, Koleji, kalacak yerlerleriyle, tüm sporcularımızın eğitimlerini görebilecekleri bir Futbol Akademisi'ni dönüştürmektir. Bu bir hayal, rüya değildir. Gerçekleştirilebilir bir hedeftir. Ama bu bir süreçtir. 3-5 yıllık orta vade içerisinde bunu gerçekleştirmeyi Samsunspor Kulübü başaracak güçtedir" dedi.

SABIR İSTEDİ

Alt Yapı Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlumuz Mehmet Ali Çınar da basın toplantısında Alt Yapı'ya sunulan olanaklardan ve desteklerinden dolayı Başkanımız Kazım Yılmaz ile Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti ve "Bu olumlu tablodan bize düşen görev A takımına futbolcu çıkartmaktır. Çünkü Samsun bunu geçmişte başarmıştır. Eğer biz bunu başaramazsak, 'demekki biz de bir sorun var' deyip şapkamızı önümüze koymasını da biliriz. Ancak bu sabrı da herkesin göstermesi gerekmektedir" diye konuştu.

632 OYUNCUMUZ VAR
A2 Takımımızın Teknik Direktörü Ercüment Çoşkundere de, basın toplantısında A2 takımımızla ilgili teknik bilgiler verdi ve futbolun gereklerini yerine getirmek adına oyuncularına özel çalışmalar, antrenmanlar yaptırdıklarını dile getirdi. U18 Takımımızın Teknik sorumlumusu Cazip Sezer ise kendilerinden istenen hedefler doğrultusunda çalıştıklarını ifade ederken, Futbol Okulu Teknik Sorumlumuz Necati Öksüz de Futbol Okulu'nda 1992, 1998 ve 2000 doğumlu 632 oyuncunun bulunduğunu, amaçlarının bu oyunculardan bazılarını A takımında görmek olduğunu söyledi.

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2471

holigan5565

beyler lig fikstürü ne zaman çekilecek bilgisi olan var mı 3 hafta kaldı haber yıok

55__Gurbet__55

Henüz bir tarih aciklanmadi.Ligler ertelenmeden önce 21 Temmuz yapilmasi planlaniyordu fakat ligler ertelendikten sonra bir tarih aciklanmadi!

Akyol

Alıntı yapılan: holigan5565 - 21 August 2011, 19:57:58
beyler lig fikstürü ne zaman çekilecek bilgisi olan var mı 3 hafta kaldı haber yıok
Bu hafta çekiliyormuş büyük ihtimal perşembe günü fikstür çekimi olacaktır. Ligtv'de söylemişlerdi şu playoff saçmalığının düzenlenmesinden sonra çekilecekmiş  :evet:

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 21 August 2011, 20:10:11
Bu hafta çekiliyormuş büyük ihtimal perşembe günü fikstür çekimi olacaktır. Ligtv'de söylemişlerdi şu playoff saçmalığının düzenlenmesinden sonra çekilecekmiş  :evet:

İlk maçımız  trabzon_spor 'la olsa stada girerken millet 2ye 1 yapar heralde :D

Sercan

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 21 August 2011, 21:13:47
İlk maçımız  trabzon_spor 'la olsa stada girerken millet 2ye 1 yapar heralde :D

1e 2 olmasın :)

twitter

ilk 3 hafta önemli inşallah seviyemize uygun rakipler gelir

trabzon falan gelip bir de bizi bozguna uğratırsa zaten kafamız bozuk direk bank asya yolu gözükür valla