Kadro Dışı Kalan Futbolcularımız

Başlatan Desiqner, 17 August 2011, 16:42:11

« önceki - sonraki »

ugurozkan

Alıntı

Samsunspor A Takımı oyuncularından Orhan Taşdelen ile kaleci Kılıçarslan Kopuz, Teknik Heyetin raporu doğrultusunda 25 Ağustos itibariyle satış listesine konulmuştur.Yine Teknik Heyetin raporu doğrultusunda futbolculardan Hakan Bayraktar süresiz olarak A2 takımıyla birlikte, Kemal Tokak'ın da A takımından ayrı olarak görevlendirilecek antrenör nezaretinde çalışmasına karar verilmiştir. Kamuoyunun bilgilerine sunulur.

Samsunspor Kulübü

resmi site böyle demiş. orhan ile kılıçarslan zaten ilk onbirde şans bulamayacaklardı bu normal.
hakan da hoca tarafından yetersiz görülmüş olabilir. geçen seneki performansıyla hepimizin gözünde çok önemli yer edinmişti. muhtemelen hoca oynatmak istediği hızlı futbol için onu yetersiz gördü, kendisinden kulüp bulmasını istedi o da gitmek istemedi, A2 takıma gönderilmiş. bunda şaşıralacak bir şey göremiyor, geçen sene bile çoğu maçta 70'den sonra düşüyordu bu sene süper ligde hoca tarafından tercih edilmemesi normal. ama onun yeri gözümde hep ayrı olacak, zor ama belki de çok çalışıp formasını geri alacak.
kemal konusu da gittikçe kangren haline geliyor. baba dolduruşu, yönetim zafiyetleri, sportif direktörün işler zorlaşınca ben oynamıyorum demesi, futbolcunun yetenekleri kadar mental özelliklerinin sağlam olmaması, yani bir yığın faktör, işleri bu raddeye getirdi. birkaç akil adam çıksın da sorunlar çözülsün ama nerede? bir dahaki yıl dışardan yönetici de getirsinler.

55.hakan

Resmi sitenin açıklamasında satır aralarına bakarsak Kemal'in ve Hakan'ın geri dönüşü var ama Orhan ve Kılıçarslan'ın geri dönüşü yok.

Uğur Yıldız

Olboy I tire oh! Hakan has an offer from Mersin, Kemal is wanted by trabzon, as for orhan $ kilic i don't know bro.

zenkenın tweeterdan agbetuya yazdıkları.

cembaba

Bank Asya 1. Lig, Birinci Lig Bank Asya...

ngonge

Hakan Bayraktar'ın da yönetimsel birşey olabilir. Kılıç ve Orhan kesin t.direktör kaynaklı ama Hakan sözleşmesinin iyileştirilmesini istiyordu ondan mı sıkıntı çıktı bilmiyorum.

ugurozkan

tamam takımda sorunlar var ama sitede üç beş gündür bank asya sesleri yükseliyor. süper ligde kalmamızın teminati hakan, orhan, kılıçarslan mı allah aşkına?

maviay55

##kdc##

Alıntı yapılan: ugurozkan - 17 August 2011, 21:22:32
tamam takımda sorunlar var ama sitede üç beş gündür bank asya sesleri yükseliyor. süper ligde kalmamızın teminati hakan, orhan, kılıçarslan mı allah aşkına?

evet kardeşim Hakan süper ligde kalmamızın teminatı. Terinin son damlasına kadar oynayan oyuncular süper ligde kalmamızın teminatı.

SSKLA

Alıntı yapılan: ugurozkan - 17 August 2011, 21:22:32

Zaten pek iyi olmayan kadrodan böyle oyuncuları takımdan koparma çalışmaları ve takımdaki kaos ortamı olunca Bank asya sesleri normal değil mi?

ugurozkan

Alıntı yapılan: Cüneyt - 17 August 2011, 21:34:01

evet kardeşim Hakan süper ligde kalmamızın teminatı. Terinin son damlasına kadar oynayan oyuncular süper ligde kalmamızın teminatı.

hakan geçen yıl çok iyi bir sezon geçirdi yalnızca terinin son damlasına kadar oynamadı aklıyla da oynadı ama petkoviç'in süper lig kadrosunda yer almak için yavaş bir orta saha oyuncusu. zaten petkoviç'in vazgeçilmezi olsaydı, petkoviç yönetime söyler kontratında iyileştirme yaptırırdı. ayrıca hakan için hiçbir şey bitmiş değil satılık listesinde de değil. sorunlar çözülünce rotasyondaki yerini alır. 

##kdc##

Hakan'ı kadro dışı bırakmaları için yerine çok çok daha iyi birisini almamız gerekir. Tribünden kolay görülebilir ama o yaştaki bi adamın o performansı sergileyebilmesi için terinin son damlasına kadar koşması gerekir. Neyse inş geri dönecektir Hakan. Diğerleri için de umarım pişman olmayız ilerde;

gerçekler

yukarda yazdıklarınızın hepsi boş.bu takım bank asya yadan cıktıgında her spor adamının her ulusal basının ve gözü kör olanların bile dediği bir şey vardı karabük örnegi takım korunmalı takım bozulmamalı.nerde bu cümlelerin sahipleri.

gerçekler

bir futbolcu neden kadro dışı bırakılır.1-disiplinsiz davranış 2-yönetime saygısılık 3- parasal sorun.hakan bayraktar hangisini yapmıştır.36 yaşındaki bir futbolcu futbol hayatı boyunca ortada oynadıgı yerde şimdi sag tarafta ne yapabilir.kendisinin yerinde kendi oyunundan memnun olmaması kadar dogal bir sey varmıdır.kaldıki bu adam bu yaşta yapabilecegini yapmakta olup dürüslük yapmıştır.nemidir dürüslük onuda söyleyelim hocasına gidip hocam ben bu taktikde verimli olamam beni dert etme eger sana yönetim benim için sana baskı yaparsa yol ver sana alınmam kızmam demiştir.hatda yönetime gidip ki adam yerine koyup tahsin kosife bakın ben anlaşmayı imzalarsam bana her ay para ödüyeceksiniz.ben hak etmediğim bir parayı her ay alıp tarftarın önüne atılmak istemiyorum.gelin beni salın ben samsunun cocuguyum.buraya bonservisim elimde geldim verin bonservisimi yedek kulubesinde yer kaplayım küfür yemeyim demiştir.adamlık bunu söylemektedir

ibrakadabra55

Bakın ben size duyumumu söylemiştim.O çıktı hemen Petkovic'i harcadınız Hakan ve Kemal'i gönderdi diye !

gerçekler

petkoviç mi??? onu kim harcadı yukarda adı nerde gecti adam hocasından izin alıp yönetimle konuşunca harcamaksa 5 gün sonra hakan bayraktar tekrar A takıma dönünce.burdaki bütün arkadaşlardan ben ön yargılıymışım diye bilecekmisin.petkoviç türkiyeyi tanımıyor türk insanın yapısını bilmiyor.adamın günahını almakta bana düşmez