Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Akşam antreman varmı?... Bilgisi olan!..

Ertuğrul Sağlam

Antremandayim takim kaleciler haric 15 kisi ile calisiyor Ekiko Kemal Orhan Hakan B Bahia Gurur Kilicarslan yoklar. Yarin yabanci futbolcu gelecegini soylemis bi yonetici.

samuray

birbirinden kopuk uyuyan yönetim işleri iyice çıkmaza sokuyorlar isa turan ardından suat çakır ne oluyor ya daha yolun başında bunlar oluyorsa yandı gülüm keten helva allah sonumuzu hayır etsin hevesimiz kursağımızda kalcak gibi görünüyor süper lig ümitlerimiz bi senemi sürecek acaba diye kuşkularım var açıkçası ama inşallah yanılan ben olurum >:( >:( :(

samsunum

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 16 August 2011, 17:26:36
Stad'ın dış boyası hemen,hemen tamamlanıyor kırmızı ve beyaz stad'ın dış cephesine çok yakışıyor

resim varmı hocam

isyan

CNN Türk de Arsenal-Udinese maci var, kacirmamak lazim. iyi mac oluyor. ;)

##kdc##

17 Ağustos depreminde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz  :'(

17 ağustos depremi (İLK 5 DAKİAKSI)

Ajan

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=1055998 altyapımızda böyle bir futbolcumuz varmış sağ/sol açık oynayabilen ve öğrendiğim kadarıyla Barcelona denemek için çağırmış.Çocuk ile ilgili bilgisi olan var mı? Sanırsam Sbç içerisinde tribünde kovalıyor.

##kdc##

isyan

Vefat edenlere tekrardan Allah'tan rahmet dilerim. Böyle bir Depremi bir daha yasamamak dilegiyle  :(

Sercan

Lusage

Allah yakınlarına sabır versin.  :'(

Askerliğini orada yapmış biri olarak Ingiltere'nin allah belasını versin. Sınırdan 4 kilometre ileride dümdüz ova var. Biz ise sayelerinde dağlar ile cebellesiyoruz.   :kafa:

fat55

Allah yalınlarına sabır versin inşallah.

twitter

yardım için bölgeye giden askeri birliği pusuya düşürmüşler..

King Of The North

Of of Allah'ım bir daha bu ülkeye deprem yüzü göstermesin inşallah, izleyince kötü oluyor insan, şehitlerimize de rahmet diliyorum, hergün aynı haberler artık bıçak nereye dayanacak kemiği geçti çoktan.