Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

SAMSUNLU ORUMA 55

Ertuğrul Sağlam

16 August 2011, 12:40:11 #20912 Son düzenlenme: 16 August 2011, 12:47:23 6 Ertuðrul Saðlam
Halg Gazetesinde Suat Çakır'ın işlerinin yoğunluğundan dolayı görevi bırakmak istediği, Başkan Kazım Yılmaz'ın ise henüz yolun başında olduklarını Samsunspordaki işlerini yoluna koy ondan sonra istifa et dediği yazıyor...

Kulüpte sular kaynıyor ama hadi hayırlısı...

özkan

Çok şaşırdım.

Sırada yönetim var.
:kafa: :kafa: :kafa:

cezayir55

bu nasil bir is biz hic bir zaman sezona sorunsuz baslayamacakmiyiz

cezayir55

bu takima gercek bir sportif direktor lazim

sersa

ÇAKIR GÜN SAYIYOR
Kırmızı-Beyazlılar'da Sportif Direktör İsa Turan'ın Çinik Tesisleri'ne atanması krizinden sonra Futbol Şube'de de sıkıntı başladı. Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır'da görevi bıraktı. Çakır, başkan Kazım Yılmaz'a,"İşlerimin yoğunluğu nedeniyle görevi bırakıyorum" dedi. Başkan Yılmaz ise,"Yolun başında böyle olmaz. İşleri yolunu koy, öyle bırakırsın" dediği öğrenildi.

BEKLENEN GÜN ÇARŞAMBA
Öte yandan Samsunspor yönetimi Pazartesi günü yapması gereken olağan toplantısını Çarşamba gününe erteledi. Çarşamba günü toplantıya bazı yönetici ve teknik adamla sıkıntısı bulunan Tarık Cengiz'de katılacak. Tarık Cengiz'in transferlerle ilgili sıkıntılarını dile getirecek. Toplantıda ayrıca son günlerdeki gelişmeler masaya yatırılacak ve radikal kararlar alınacak.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=29070

fanatik samsunsporlu

1 saat 30 dakika süren antrenmandan sonra oyuncularımız şok havuza girerek yorgunluk attı.
Hafif sakatlıkları bulunduğu belirtilen Bahia ile Kemal ve ülkesinden dönmeyen Ekigho antrenmanlara katılmazken, sabahki antrenmanda olmayan kaleci Kılıçarslan ve Orhan Taşdelen'in A2 takımı ile antrenmanlara çıkacağı öğrenildi.

böyle birşey var mı ki?hiç duymamıştım

sersa

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 16 August 2011, 15:13:43
1 saat 30 dakika süren antrenmandan sonra oyuncularımız şok havuza girerek yorgunluk attı.
Hafif sakatlıkları bulunduğu belirtilen Bahia ile Kemal ve ülkesinden dönmeyen Ekigho antrenmanlara katılmazken, sabahki antrenmanda olmayan kaleci Kılıçarslan ve Orhan Taşdelen'in A2 takımı ile antrenmanlara çıkacağı öğrenildi.

böyle birşey var mı ki?hiç duymamıştım

Kaynak neresi ?

Bugünki antremanda kemal vardı ama diğerlerini bilemem.
bkz. http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2460

fanatik samsunsporlu

samsunsporluyuz sitesinde yazıyor

sersa

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 16 August 2011, 15:18:55
samsunsporluyuz sitesinde yazıyor
Kemal antremanda varmış fotolarda var resmi sitede.Diğerleriyle ilgili birşey yazmamış ama

fanatik samsunsporlu

sersa

emre

U17 nin Almanya ile yapacağı özel maçın aday kadrosuna bizden de Tufancan Göçe çağrılmış.

Ahmeti

Stad'ın dış boyası hemen,hemen tamamlanıyor kırmızı ve beyaz stad'ın dış cephesine çok yakışıyor