Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cany

adam doğuştan piskopat. kemikkıran pepe

kamuri

Alıntı yapılan: Cüneyt - 15 August 2011, 01:13:38
pepenin üzerine oynuyorlar abi, aslında adamın suçu yok hep kışkırtıyorlar adamı  :P

pepeyi hiç sevmem bence real madride de yakışmıyo zaten bunu da daha önce yerde yatan futbolcuyu kasten tekmeleyerek göstermişti bi ara futbol hayatı bitmek üzereydi ne oldu da döndü anlamadım ;D gerçekten çok sert bi oyuncu dediğim gibi real madride hiç yakışmıyo messinin golünde de hatası vardı zaten :(

kutsalforma

Alıntı yapılan: cany - 15 August 2011, 01:16:40
adam doğuştan piskopat. kemikkıran pepe

En sonunda keitaylan kapisti

Keita: "ulan pepe, alirim pacani ben hem afrikali, hemde müslümanim. adam ol, kirarim kafani!"
Pepe: "tamam abi kusura bakma, taniyamadim"

Uğur Yıldız

forza madrid ya barçayı bu sitedekiler nası tutar rengi bozuk takımın hem real yeni sezonda kırmızı beyaz forma cıkarmıs :P :P

Kaya

Hazırlık maçlarındaki performanslar çok konuşuldu  özellikle de Mersin ve Ordu'nun oynadığı maçlar..Bizden çok iyi oldukları genellemesi yapıldı..Şimdi bende bir genelleme yapayim..Biz burda Ankaragücüyle 1-1 berabere kaldık..Bu Ankaragücü takımı Mersini 4-0 yendi..Yanii sonuç olarak biz Mersinden iyiyiz  :x(( Buyrun burdan yakın  ???

emre

15 August 2011, 01:40:10 #20885 Son düzenlenme: 15 August 2011, 01:58:33 emre
Özil'e rağmen Madrid!!

EDİT. Ömer Üründül'de Madrid'liymiş; Özil ve Ö.Üründül'e rağmen Madrid!

Turuncu

Alıntı yapılan: Cüneyt - 15 August 2011, 01:05:36
madridi seven bi Allah'ın kulu yok mu ya  :rulet:
adamlar oynadı yine berabere bitti maç  :(
Forza Madrid  :evet:

twitter

mehmet yılmaz

15 August 2011, 02:00:50 #20888 Son düzenlenme: 15 August 2011, 13:27:15 samsuni
şehr-i samsun üzerine...

kötü sözlükte vatandaşın birisi şöyle birşeyler yazmış

Alıntı1.samsunspor taraftarının sloganlarından biridir. atkılarda falan yazar. ama bir yazım hatası var. şehr-i demek arapça'da ay anlamına gelir. şehr-i ramazan mesela. ama bizim über zeki taraftar gruplarımız bu kelimeyi türkçe sanmakta ve öyle kullanmaktadırlar. e haliyle de taşşak konusu olmaktadırlar. taraftar gruplarının liderlerini uyardım ama angut oldukları için anlamadılar. itinayla taşşak geçinız!
(cobija,27.4.2011 12:59 ~ 12:59)
 #1113391    beğendim   ?   !?  

cahile laf anlatmak zordur ama cahilliğinin farkında olmayana laf anlatmak daha da zordur. biz yine de anlatalım.
arapça kökenli şehr, ay demektir, doğru. hoş geldin ya şehr-i ramazan, hoşgeldin ey ramazan ayı demektir bu da doğru. ama bu uşağın bilmediği başka birşey var. o da  şehr farsçadan da dilimize geçmiş bir başka kelimedir. şehr, yani şehir. mesela nedim'in o çok meşhur şiirinde kullandığı gibi

bu şehr-i Sitanbul ki bi mislü behadır
bir sengine yekpare acem mülkü fedadır

meğer nedim de cahilin tekiymiş de haberimiz yokmuş! halbuki nedim de orada şehir olarak kullanıyor kelimei. zaten bugün de samsun şehiri değil samsun şehri deriz. şehir anlamında şehrin kullanıldığı bir başka kelime ise "şehrengiz" dir. divan edebiyatında bir şehirle ilgili yazılan manzumlardır. şehrengiz, ay falan değil bildiğimiz şehirden söz eder ve şehri saran, kuşatan demektir. yani söz konusu çocuğun bahsettiği şey kendi cahilliğinden ibarettir. şehr-i Samsun ifadesi doğru ve Türkçemize uygun bir tamlamadır.

Aranızda kötüsözlük üyesi varsa, kopyala yapıştır yapabilir benim yazdıklarımı..

berusa55

15 August 2011, 02:28:49 #20889 Son düzenlenme: 15 August 2011, 02:34:35 berusa55
TRT SPOR'da şu an Brezilya İspanya U20 Dünya Kupası maçı var. Güzel müsabaka oluyor...

35.dakikada Brezilya 1-0 öne geçti.

kamuri

nurinin de transfer olduğunda dediği gibi barcelona son 3_4 senedir iyi olabilir ama real madrid dünyanın en iyisi forza madrid

lucapicola

King1965

Alıntı yapılan: samsuni - 15 August 2011, 02:00:50
şehr-i samsun üzerine...

Aranızda kötüsözlük üyesi varsa, kopyala yapıştır yapabilir benim yazdıklarımı..

tmmdır yaptım ;)

özkan

ali ihsan