Hazırlık Maçı - İstanbul Büyükşehir BLD. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 08 August 2011, 23:26:33

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

150 kadar taraftar stada Nilsah ve Aykut Cepni sayesinde girdik. Mac ortada. Kprnerden gelen topta Ahmet tereddut edince golu yedik

GençKozluklu

Ominques iyi. Zenke mucadeleci. Kemal savasiyor. Golden once karabolbelden topu bos kaleye atamadik. Hoca oyunu her an ayakta izlyor ve rakima mudahale ediyor.

s_uzunkaya

germencisse

Yok kardesım hazırlık mazırlık,bu takım 3lü savunma yapamıyooor..defans 3lü savumaya ağır kalıyor..orta saha 3lü savunmaya ayak uyduramıyor..bu iyi günlerimiz

Lusage

berusa55

kuzey55

takım çok kötüymüş yine sezon önce hiç iyi sinyaller değil bunlar :( :(

AhmetDenizci

kuzey55

kemal sakatlandı ve isteksizmiş baya...takımda göze çarpan 1 tane bile oyuncu yok diyo arkadaşlar...

germencisse

Alıntı yapılan: target55 - 13 August 2011, 20:18:34
kemal sakatlandı ve isteksizmiş baya...takımda göze çarpan 1 tane bile oyuncu yok diyo arkadaşlar...

Yeter kardeşim ya Kemal isteksizse gönderin artık şu adamı,eksikleri gördükleri halde halen takviye yok halen ilgileniliyor somut gelişmeler yok taraftarı sene başında umutlandır Türkiyede oynanmamış bir taktik ile o taktiğe uygun oyuncuları alma sonra taraftar yine kombinesini alsın,keriz yerinemi konuluyoruz anlamadım

LisandroLopez

Bu sistemle paraşütle düşeriz üzülerek söylüyorum ama..

LisandroLopez

Bu sistemle oynayacağına 4-4-2 oyna neredeyse aynı sistem.Petkovic in oynattığı sisteme çok benziyor.
Ama Petkovic in değiştireceğini sanmıyorum.En az 3 tane kaliteli oyuncu alınmazsa işimiz çok zor.
2 oyuncu diyorlar ama, bi ortasaha, sol taraf,bi sağ taraf ihtiyaç var.

kuzey55

germencisse

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 13 August 2011, 20:26:48
Bu sistemle oynayacağına 4-4-2 oyna neredeyse aynı sistem.Petkovic in oynattığı sisteme çok benziyor.
Ama Petkovic in değiştireceğini sanmıyorum.En az 3 tane kaliteli oyuncu alınmazsa işimiz çok zor.
2 oyuncu diyorlar ama, bi ortasaha, sol taraf,bi sağ taraf ihtiyaç var.

Ben o 2 oyuncununda geleceğini zannetmiyorum,halen ilgileniyoruz diyorlar ya  >:(

sadece55

Normal sezona bu gazla girersek ilk 5 hafta petkovic gider