Hazırlık Maçı - İstanbul Büyükşehir BLD. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 08 August 2011, 23:26:33

« önceki - sonraki »

erhan55

Biz transferler kötü 5 para vermeden almaya çalıştılar doğal olarak da milletin takımda istemediği posalari aldık dedik ama tepki gördük o zaman şimdi herkes sait oldu. Transferine laf ettigimiz Mersin ankara turnuvasında final oynuyor.Galatasaray'dan 7milyona giden keitayi bonservis vermeden alıyor keita gibi oyuncu da yıllık 200.000avro alacakmış.biz de hersey yolunda kendimizi kandıralım.sahada biz yolunda giden tek birsey göremedik herhalde petkovicin yaptırdığı antrenman sok havuzunda hersey yolundadir.

twitter

keyif bırakmadılar adamda

ulan yap adam gibi bi takımda sabırsızlıkla ligin başlamasını bekleyelim ama nerde küme düşermiyiz muhabbeti yapıyoruz objektif olmak gerekirsede gençlerbirliği ile düşecek 2 takımdan biri oluruz bu kadroyla

isa55

en başta söylemiştik. hoca iyi olabilir, sistemi iyi olabilir ama türkiyeye uygun bir sistem değil demiştik.saçımız yok diye dinleyen olmadı, herkes havalarda uçuyordu. bu sistem isviçreye uygun olabilir. orada düşmek,yenilmek önemli değil. adamlar eğlence olarak maça geliyor yenilse de umrunda olmuyor, hafta sonu güzel geçti diyor. burada samsunsporumuz berabere kalsa veya yenilse haftalık çalışmamı bile etkiliyor.
biz geriyi düşünmeyip saldıracağız, rakip bekleyip açığını bulup atacak ve yatacak. önce gol yemeyeceksin o zaman 1 puan garanti. bulursan ki bulursun bir fırsatını atacaksın. takımımız birçok takımın ekmeğine yağ sürecek böyle giderse.inşallah yanılırım.

fat55

bu takıma ergiç,mustafa sarp,sola adam,sağlam forvet alınmalı yoksa düşeriz.

holigan5565

Hocamız iyi niyetli olabilir fakat birilerinin hocaya bu sistemle olmayacağını anlatması lazım.şimdi aklıma gelmiyor değil acaba isa turan hocaya bunları söylemeye çalıştığı içinmi hocayla tartıştı.bilmem ama bu hoca bu ligde 3lü defansla bişey yapamaz.

celebi

evet diyebilirim ki kümede kalma mücdelesi veririrz takımın şu anki haliyle

furkan5534

maçı orda ızlememıze ragmen cogu taraftar macın kac kac bıttıgını bılmıyor.ıbb 2. golu attı ama ofsattı santra falan görmedik  :o ahmet sahın takımı hep yonlendırıyordu fakat takım tek kelımeyle vasat.ankaragucu macında yorumları almıstıkda ınanmamıstım.gercekten doruymus.berbat  :o gelgıdımız yere aynen dönerız bole gıderse.petkovıc ıyı yoldayız dıyor anlamadım gıttı bu ısı  :-\

55__Gurbet__55

Vaad edilen kadar iyi olcagmizi zannetmiyordum ama b t kadar kötü olcamizida zannetmiyordum.Hocamizin istedigi sistemi oyniyabilmek icin hizli ve kademesi iyi olan savunma lazim ve en önemlisi iyi kondisyona sahip hem hücüm hem defans gücü yüksek olan kanat oyunculari lazim.Suanki defansimiz bu özelikleri pek sahip degil ama idare eder.Kanat oyunculara gelirsek malesef elde tutulur hicbir kanat oyuncuya sahip degiliz.1 sag ve sol acik mutlaka transfer edilmeli.

Ne diyeyim Allah sonumuzu hayir eylesin!

cem 55

Alıntı yapılan: celebi - 13 August 2011, 23:25:46
evet diyebilirim ki kümede kalma mücdelesi veririrz takımın şu anki haliyle
valla abi ta 2 ay önce transferlerde geç kaldık bu transferler ne zaman gelecekte hocanın sistemine ayak uyduracak   alınan oyuncularda öyle aman aman oyuncular degil durumumuz kötü derken herkes daha ligin başlamasına şu kadar var öyle iyi olur böyle iyi olur deyip duruyolardı ama malesef ki bugünde görüldüki durum çok çok kötü bugun takımda ayakta kalan 2 oyuncu muratla hakan bayraktarsa gerisini siz düşünün 2 defans oyuncusu transfer etmişsin ibb 3 korner kullandı biri gol oldu digerini ahmet son anda çıkardı 3.süne kimse dokunamadı kim dokunsa gol olacaktı alınan 2 defansın ne ersinden ne kenandan bi farkı var bu mudur dudak uçuklatacak yıldız transferler selim gene 10 metrede dolanıp durdu zenke aynı kötü agır hantal zenke dominges ahım şahım oyuncu degil eh işte top alıyo veriyo ama öyle maçı alıp götürecek oyuncu degil ibb istedigi gibi top dolaştırdı skor yanıltmasın hiç sıkmadılar arada oynayalım dediler 1 inde ahmet karşı karşıya çıkardı digerinde topu çizgiden gurur çıkarttı herkesin içini karartacak bi msj oldu ama takım ileri gidecegine hep geri gidiyo beyler gazetelere sitelere aldanıp hayaller kurmayalım transferler alışma sürecinde iyi olur diyomuyorum çünkü kapasiteleri belli sınırlı oyuncular transferlerin hepsini gönderip yerine yenilerini de alamayacagımıza göre ekiosun un iyi çıkması ve yeni alınacak 2 oyuncunun kadro kalitesini artırması için dua edelim hedefimizi de ilk sene için yukarı çekmeyip kümede kalma gibi gerçekçi hedefler koyalım.

emre

Bu takım bu sistemle yürümez arkadaş! Bir an önce 4-4-2 veya 4-5-1 e dönmeli.Bir an önce 3-4-3 ten vazgeçilmeli. Lig ertelenmeseydi vah halimize.Çok rahat gol yiyebiliyoruz ve ileride 3 lü hucüm hattı olmasına rağmen hucum sıfır. Ayrıca herkes yerinde de oynayamıyor. Kemal sağ açık gibi oynadı bildiğin bindirme yapmaya çalıştı sağ çizgiden.Benim görüşüm her zaman Herkes mevkisi neresi ise orada oynamalı...

Takım da tek göze çarpan isim Hakan Arslan'dı. Bu performansıyla formayı alır gibi duruyor. Zenke bildiğimiz zenke. Pozisyon iyi denk gelirse Zenke'de becerebilirse birşeyler yapıyor. Bir maçta bir ya da bilemedin 2 pozisyonu olur. Ufuk; bu fizikle 11 değil 18 de bile olamaz. Dilaver'de her zaman ki gibi oyuna girdi oyun hareketlendi ancak 90 dakikalık topçu değil. Ahmet Şahin ilk golde hatalıydı çıkayım mı falan filan derken adam saldı topu kaleye onun dışında fena değildi.

Takımın en dikkat çeken özelliği duran toplarda ki etkililiğiydi. Duran toplarda 2 kısa Murat ve Başaran hariç herkes ileri gitti ve etkili olabileceğimiz pozisyonlar yakaladık. Nitekim Kemal'in kafa vuruşu çok az farkla dışarı çıktı.

Velasıl benim gördüğüm takım çok kolay gol yiyor ve hücum yapamıyor siz karar verin bu takım ne yapar süper ligde...

Stoper

Herkes çok kötü oynadığımızı söylüyor. Hani Ankaragücü maçında ki ilk yarı performansından sonra şaşırmadım ama merak ettim gol atma başarısını nasıl gösterdik. Zenke kişisel becerisiylemi attı, yoksa bir yan top karambole atılmış bir golmu?

Şuan kı görüntümüz ilerisi için umut vermesede tek tesellim yapacağımız transferler hoş bu mantalite ile giderler sıradan birilerini alırlar! İnanıyorum ki takımı ileriye taşıyacak çok kaliteli 2 isimi kadromuza katarız.Eh birde şimdiye kadar hakkında çok olumlu şeyler duyduğumuz Ekigho'da takıma katılacak ve önümüzde yaklaşık bir ay var.

emre

Gol bildiğin Zenke golü. arkaya atılan topta Zenke teke tek mücadele etti defansla,kalecinin karsısına gelince vurdu kalecinin bacak arasında gol oldu. 5 dk önce aynı posizyonda Zenke topu kaleye göndermeyi becerememiş kendi ayağına çarpan top auta çıkmıştı.

red_white

ben bu transferlerin hocanın isteği doğrultusunda yapıldığına İNANMIYORUM... bu futbol bilgimle ben bile almam o oyuncuları..... arkadaşlar takımın en iyileri bizim geçen seneki 4,5 topçumuz emin olun... sistemide değiştirsek bu kadro ile kümede kalmamaya oynarız... sistemi değiştirmezsek vay halimize. Tek umudumuz şikecilerin - lerden başlaması olur...  :(

twitter

germencisse

Alıntı yapılan: twitter - 14 August 2011, 00:12:02
dominguez nerede oynadı kanat mı?

Boşver abi bizim düşündüğümüz kadar,hoca düşünmüyodur,olan bize oluyo yine