Hazırlık Maçı - İstanbul Büyükşehir BLD. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 08 August 2011, 23:26:33

« önceki - sonraki »

samuray

ya böyle rezalet bi durum olabilirmi ya ne yapmaya çalışıyor bunlar kulüpler taraftar çekmeye uğraşacaklarına maça seyirci almıyorlar olacak şey değil ya meil mi atsak ne kyapsak ya kulüplere takımı seyircidenmi gizliyorlar bular >:( >:(

red_white

ben bizim yönetimin sınıfta kaldığı kanısındayım... gerçekten işi bilmiyorlar...

ibrakadabra55

Samsun'da ki hazırlık maçları hakkında bilgi verebilirmisiniz ? 2 maç olcak demişlerdi sanki.

furkan5534

yaaa bu saatten sora baslarım hazırlık macına yedıgım ıftar yemegınden bıle zevk almadım 1 haftadır gun saydım gun gun !!!!

emre

İBB 'nasılsa bizim taraftarımız yok onları da almayalım, bir de taraftarla uğraşmayalım' demiştir büyük ihtimalle. Bizimkilerde bizim İstanbul'da taraftarımız var,işlerinden güçlerinden,ailelerinden vakit ayırıp maça gelme planları yaparlar diye düşünmedikleri için itiraz etmemişlerdir.

furkan5534

arkadaslar ınadına gıdelım! walla gidelim dısardan bagarırız gene bagarrız.gıdelım !

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: furkan5534 - 12 August 2011, 21:29:50
arkadaslar ınadına gıdelım! walla gidelim dısardan bagarırız gene bagarrız.gıdelım !
ben varım samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

samuray

havzalı55

Arkadaşlar ben Samsun tarafından aldığım bir bilgiye göre % 99 taraftar alınıcakmış. seyircisiz oynama teklifini Samsunspor baskanının kabul etmediğini duyumunu aldım aksam seyircili oynanacakmış maç.. Bunları sadece duydum kesin doğru diyemem

Gaziosmanpaşalı3455

bende kulubü aradım gerçi bir bayan çıktı sekreter sanırım maçın seyircisiz oynanacağını söyledi

emre

kadir55ist

yönetibilerle görüşme imkanı olan varsa daha net bilgi alınabilir aslında.
bizim yöneticiler aldırabilirler stada.

kuzey55

kadir55ist

yazıklar olsun millet gurbetteki taraftarını toplamak adına ne organizasyonlar yapıyo bizimkiler armut topluyo.
güzel bi tanıtım yap ez az 4-5 bin taraftarın olimpiyatta takımı motive etsin
anlamıyorum biz bunların üstüne düştükçe bizden uzaklaşmaya mı çalışıyorlar.

cembaba

Aykut Çepni taraftarın alınmayacağını söyledi. Atilla Cebeci de öyle demiş Facebook'tan.