HAZIRLIK MACI- Samsunspor'umuz - Ankaragücü Canlı Yayın Kanal S

Başlatan King1965, 04 August 2011, 09:16:39

« önceki - sonraki »

cgr

Eger 3 stoper, 2 bek sistemiyle oynayacaksak(ilk yarıdaki garip sistem) kesinlikle Bahia-Valdomiro-Kemal olmalı.. Cunku Valdomiro hava toplarında cok etkili ve topu oyuna hızlı sokuyor. Bahia ise tam kesici. Ben bu 2 transferide cok begendim.
Dominguez gercekten cok kaliteli bi isim. Idman eksigini attiktan sonra gayet basarili olacaktir. Selim ile Dominguez'in kısa paslasmalarıda uyumu gosteriyor. Yalnız Selim'in biraz daha erimesi lazım.
Fizik,kondusyon olarak eksiglimiz yok. Murat'ın enerjisindende belli zaten. Umarım bu kalan surede taktik acıdan olumlu gelismeler izleriz.

çýlgýnlar1984

Her olayı söğütlübahçeye baglamakdan vazgecın artık. Söğütlübahçe grubunun köprüyle hiç bir baglantısı yokdur.Bunu artık herkez bilmeli şimdi diyorlarki 10 kişi birine saldırmıs adaletmi? 300 kişinin arasından Liseli çılgınlar  grubuna mermi atıldı ve 2 kişi yaralandı bunlar ne zaman unutuldu bunları daha önce siz yaptınız evet şirinler siz yaptınız söğütlübahçe grubunun bu olayla alakası yokdur söğütlübahçenin düşmanı cokdur üstünden rant kurmaya calısan bir hayli çokdur bugun şirinler kendi sitelerinde kendı agızlarıyla dıyor bunları hayla ödetiriz şu bırakın arkadşlar bu işleri söğütlübahçe eski söğütlübahçe değil artık eger eski olursa zaten samsunda her gun cinayet olur bizler bunlara yol vermeyız her zaman karsı cıkmasını bılırzı bu zamana kadar attıgınız mermının karsılıgı verılmıyosa mahalenın buyuklerı tarafından engellenıyordur ve engellenecekdır  unutmayın bız samsunsporluyuz

s_uzunkaya

bu nası görüntüdür yaa..cepten tribünden çeksem maçı daha kaliteli görüntü olur. hayret bişiii

Ayberk

Kemal'in konsantrasyonu hiç yoktu. Gurur da epey kötüydü bence.Bahia normaldi, sırıtmadı. Lazar 2. devre kendisinden bir şeyler olabileceğini gösterdi. Selim'in klas pasları var ama oyunun içinde değil hiç. Başaran kendini geliştirir, Petkovic gibi bir hocanın kıymetini bilirse çok iyi yerlere gelebilir, ama şimdilik bana göre 11 oyuncusu değil. Ufuk da oldukça silikti. Hakan Bayraktar resmen oyuna girişiyle takımı değiştirdi kondisyonu yeterli olabilecekse şayet, yine takımın kilit ismi olur. Murat, Dilaver, Ahmet, Zenke bildiğimiz gibiydiler. Valdomiro ve Burak çok şans bulamasa da fena transferler olmadıkları belli, kadro derinliğinde bulunması gereken oyuncular

cgr

Bu arada soylemek lazim. O çim'in hali ne oyle yaaaa. Yine patates tarlası olmus. Kımse ayakta duramadi. Hic ml ilgilenmiyosunuz kardesim. Bırakın tel orguyu camıda, su cimle biraz ilgilenin!!!!

orhan

bu takım bu oyuncularla 3 4 3 sistemini oynayamaz bizim takım için en iyi sistem 4 4 2 sistemi diye düşünüyorum.bu günkü maçta takım olarak hazır olmadığımız görüldü. bir organize atak geliştiremedik ankaragücü bizden hem kalite olarak hemde takım halinde daha hazır gözüktü.kısacası bu sistem ve bu oyuncu yapısı ile bu ligde çok sıkıntı yaşarız.yeni transferlere gelince pal lazar ve domingez kaliteli futbolcular bahia ve valdemiro için aynı şeyi söyleyemiycem selim ise 10metre kare içerisinde top oynadı ağır vasat bir görüntü çizdi.Kemal sağda oynarsa kaybolup gider stoperden başka yerde oynayamaz,bugünde sağ tarafta oynadığı için kötüydü. murat eski günlerine dönmüş gibiydi hakan bayraktar kalitesinde genç dinamik ve oyunu yönlendirebilecek bir futbolcu mutlaka almalıyız.hakan çok iyiydi fakat gücü belli bir yere kadardı.orta sahada ve forvette sıkıntımız çok fazla kesinlile iyi bir önlibero ve forvet almalıyız yoksa işimiz bu liğde çok zor.Dilaverle,ufukla,barenselle,selimle bu iş gitmez.

holigan5565

ya da 4 3 3 bence bu kadroya en ideal sistem
bir de kalemizde tehlike gördüğümüz pozisyonlar hep defanstan çıkmaya çalışırken kaptırdığımız toplar buna bir çare bulursak pekde rakibe kolay pozisyon vermiyoruz bu sevindirici tabii

Sercan

twitter

yalnız turgut kendini çok geliştirmiş
kafayı öne eğip gitmiyor top alışverişi yapıyor, ara pasları atıyor, önde iyi basıyor

LisandroLopez

Hücum gücümüz çok zayıf, ilk yarı resmen kaleye gidemedik...

Ajan

@LisandroLopez

Üstad şaşırttın beni yanlış anlama ama ben seni Turgut hakkında bir yorum yaparsın diye bekliyordum yanılttın beni  :) :)

cecsfabre

Eger bu maci ligde oynasaydik ankara bize fark atardi takimlari oturmus ve tita ozgur gibi sakatlari var.Bizim rakibimiz degiller vu kesin Dominguez cok kalitesini belli etti ve ligde etkili olacagini dusunuyorum Ama cok kaliteli bir santrafor a ihtiyacimiz var hatta mumkunse sol kanat ufukla olmaz bu is.

Tugutta gercekten gelistirmis kendini daha yasida genc insaalh dahada faydali olur Ankaragucune

jurista

Konu Turgut'a geldiyse o zaman bir parantez açıp bir iki ayrıntıyı tartışmak isterim.

1-Turgut yani belkide geleceğin yıldızı,Samsunsporun gelecekteki 7-8 senesini kurtaracak adam satıldı.Karşılığında gelen ve-veya geleceği söylenen,Ankaragücünden geleceği iddia edilen  kim kadroda ? Eğer geleceği iddia edilen topçular gelmediyse bunun yerine A.Gücünden rakamsal bir bedel tahsil edilmiş midir ? Tahsil edilmedi hatta talep dahi edilmedi ise transfer şartları Samsunspor aleyhine değişmemiş midir ? 

2-Şu an Turgut Samsunsporda olsa kim hayır istemem derdi ? Arkadaşların söylediği gibi artık kafasını kaldıran,ara pasları atan pres yapan bir Turgut bize ilaç olmaz mıydı ?

3-Eski defterleri açmak istemiyorum ama ,taraftarın ve bazı Samsunsevdalılarının itelemesiyle Süper lige çıkmış bir Samsunsporun başarısını kendine mal etmeyi ihmal etmeyen,lafa geldiği zaman Samsunspor aşkıyla kavrulan icraata geldiği zaman hesaptaki parayı hemen cukkaya indiren,başkanlık titrinin kendine neler kazandırdığını görmezden gelip hazır topçuyu satarak günü kurtarmaya çalışmak ne derece doğrudur ?

Bu soruların muhatabı bizler değilizı  biliyoırum,olur da Eski yönetimden birkaç kişi okursa taraftarın bu işin farkında olduğunu bilmesi ve görmesi ,kendilerinin genel kurulda ibra olsalar dahi taraftarın vicdanında şerhli olduklarını bilmelerini istedim.

Ayberk

Oysa ki ben Turgut'u izleyince "bu ne yaa daha da bitmiş bu" demiştim :-\

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: orhan - 07 August 2011, 01:37:04
bu takım bu oyuncularla 3 4 3 sistemini oynayamaz bizim takım için en iyi sistem 4 4 2 sistemi diye düşünüyorum.bu günkü maçta takım olarak hazır olmadığımız görüldü. bir organize atak geliştiremedik ankaragücü bizden hem kalite olarak hemde takım halinde daha hazır gözüktü.kısacası bu sistem ve bu oyuncu yapısı ile bu ligde çok sıkıntı yaşarız.yeni transferlere gelince pal lazar ve domingez kaliteli futbolcular bahia ve valdemiro için aynı şeyi söyleyemiycem selim ise 10metre kare içerisinde top oynadı ağır vasat bir görüntü çizdi.Kemal sağda oynarsa kaybolup gider stoperden başka yerde oynayamaz,bugünde sağ tarafta oynadığı için kötüydü. murat eski günlerine dönmüş gibiydi hakan bayraktar kalitesinde genç dinamik ve oyunu yönlendirebilecek bir futbolcu mutlaka almalıyız.hakan çok iyiydi fakat gücü belli bir yere kadardı.orta sahada ve forvette sıkıntımız çok fazla kesinlile iyi bir önlibero ve forvet almalıyız yoksa işimiz bu liğde çok zor.Dilaverle,ufukla,basaranla,selimle bu iş gitmez.

Orhan abiye kelimesi kelimesine katılıyorum.

3-4-3 yerine Hüseyin Kalpar taktiği ( Yani savunmada topu kes, ileri şişir, Zenke koşsun :) taktiği ) bile daha iyi olur. İlk devre hücum bile yapamadık. Zorlamanın gereği yok. 1-1 aldatmasın, A.Gücü çok zorlamadı.