HAZIRLIK MACI- Samsunspor'umuz - Ankaragücü Canlı Yayın Kanal S

Başlatan King1965, 04 August 2011, 09:16:39

« önceki - sonraki »

Stoper

**KaR6**

ortada toz pembe bir tablo olmadıgı çok açık.. bu takıma iyi demek kendimizi kandırmaktan öteye gitmez..

bahia da valdomiro da agırlar bir kere.. hele valdomiro ceza sahasında yaptıgı her hareket potansiyel penaltı tehlikesi taşıyor.. havadan gelen toplarda iş yapar ama yerden tam bir bomba.. topu oyuna sokma konusunda ise sadece 2 metre ötelerine pas atabiliyorlar ki, buna topu oyuna sokmakta iyiler demek saçmalık..

lazar ilk yarı ankaragücünün siyahi oyuncusu karsısında ezildi resmen.. ikinci yarı sol tarafta daha dişine göre bir rakip bulunca kıpırdandı.. fena futbolcu değil ama karsısındaki adamın kim olduguna göre performansı değişecek belli ki...

selim teber sorumluluk almaktan çok kaçındı.. al gülüm ver gülüm yapacaksa zor gider.. dikine bir top atmadı bütün maç boyunca neredeyse.. murat 2 sene öncesinden kötü geçen senekinden iyiydi, sırıtmadı..

başaranın kendini geliştirmesi lazım, bayagı bi hem de.. bu haliyle süper ligde yem olur sadece..

ufuk aldıgı hiçbir topu olumlu kullanamadı.. böyle giderse süper lig zor onun için de..

dominguez gole kadar sahada yoktu.. yeteneği oldugu bariz ama su haliyle ligde adım attırmazalar adama.. hele hücumun bir kanadına koyulursa daha da beter olur halimiz.. oyun yapısı itibariyle hocanın şu oynattıgı sistemde oynayabieceği bir yer yok takımda..

geçen sene de iddia ettiğim gibi zenke pivot yada nokta santrofor oy-na-ya-maz.. kanatlardan birine koyulup önune atılan toplara koşacak, alıp götürürse ne ala..

eğer bu takım iki kamp geçirmiş 10 tane transfer yapmış olmasına rağmen taraftar sadece ikinci yarı oyuna giren 35 yaşındaki hakan bayraktarı alkışlıyorsa ki takımın en iyiysiydi bana göre, ortada bir yanlışlık var demektir..

asıl sıkıntı ise oynamaya çalıştığımız sistemde zaten.. 3-4-3 diye yola çıktık ama oynadıgımız oyun 5-4-1 den başkası değil.. savunmada geriyi 5liyoruz ama hücumda çogaldıgımızı neredeyse hiç görmedim dün.. yıllardır maç izliyorum ve en sevdiğim iş maçın 5 dakikası dolmadan kimin hangi taktikle oynadıgını çözmektir ki %90 becerebiliyorum bunu normalde.. dün ikinci yarı 45 dakika ne oynadıgımızı anlayamadım.. hem de ikinci yarı ilk yarıya göre daha iyi görünmemize rağmen..

işin özüdurum şu anda iyi değil.. çok acil bir ortasahanın ortasına,  biri savunma biri hücum olmak üzere sol kanada, bir de forvete ihtiyacımız var.. ligler ertelenmese şu takımla dün süper ligin ilk maçını oynayacaktık, Allah korumuş bizi..

ağır oldugunun farkındayım ama benim hiç bank asyaya dönesim yok.. o yuzden at gözlüklerini çıkarıp öyle bakın takıma rica ediyorum..

Jnr.Serkan

Ahmet Şahin : Her zaman ki gibi.Çizgisini korudu.Adam güven veriyor

Kemal: Kafası pek sahada değildi.Vasattı.Geçen seneki performansından uzaktı

Gurur : Uzun ve hantal duruyor.Pek bir numarasını göremedik zamanla belli olur

Bahia : İyi bir kesici olduğu çok belli.Çok hızlı değil ama sağlam adam.

Başaran : Fiziği çok zayıf.Vittek'in Turgut'un yanında çocuk gibi kaldı resmen.Bu sene birşey beklemek hata olur.Ama kestiği bir muz orta çok başarılıydı

Lazar : İleri gidip geldi sürekli.Sol ayağını hiç kullanamıyor top kontrol ederken bile.Açık gibi oynayabilecek bir adam değil.İlk yarı Tisdell karşısında etkisiz kaldı ama ikinci yarı normal oynadı.Beklenildiği gibi değildi ama çıkış yapcaktır güveniyoruz

Valdomiro: Çok Hantal.Ersinin aynısı gibi geldi bana.Bi ara topa bi kafa vurdu kafatası çatladı sandık  :D

Selim : Etkisizdi.Defansif oynadı bir numarasını göremedik

Dominguez :  İlk yarı defansif ortasaha gibi oynadı.Çok etkisizdi.Turgay gibi 5 numara giyiyor ve esmer.Herkes 'turgay lan bu' diye dalla geçiyodu.Ama ikinci yarı forvet arkasında etkili oynadı.İsabetli paslar atıyor.Dilaver stili attığı golde güzeldi.O stil dilaverindir  :)

Hakan Bayraktar: Hala ben bu takımın en iyi ortasahasıyım der gibi oynadı.Girdi ve takımı canlandırdı36'lık delikanlı çok iyidi

Murat : Mustafa abinin dediği gibi geldiği seneye göre kötü geçen seneye göre iyidi.

Ufuk : Bank Asya için ideal Süper lig için çok yetersiz

Zenke : Tisdell 30 metre arkasından koşup yakaladı topu ayağından aldı diyim gerisini izlemeyen arkadaşlar anlasın :)

sersa

Bir yabancı forvet ve bir sol kanat alınacağını suat çakır dün canlı yayında söyledi inşallah alınır

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: jurista - 07 August 2011, 12:06:42
Konu Turgut'a geldiyse o zaman bir parantez açıp bir iki ayrıntıyı tartışmak isterim.

1-Turgut yani belkide geleceğin yıldızı,Samsunsporun gelecekteki 7-8 senesini kurtaracak adam satıldı.Karşılığında gelen ve-veya geleceği söylenen,Ankaragücünden geleceği iddia edilen  kim kadroda ? Eğer geleceği iddia edilen topçular gelmediyse bunun yerine A.Gücünden rakamsal bir bedel tahsil edilmiş midir ? Tahsil edilmedi hatta talep dahi edilmedi ise transfer şartları Samsunspor aleyhine değişmemiş midir ? 

Bir tek Anıl Taşdemir geldi Ankaraspor'dan karşılığında sanırsam ?
Şimdi Oktay ve Turgut'u takımda kim istemezdi ? İkiside çok yararlı olurlardı..  :o

caneRisse

domin55

en az iki transfer şart bu takıma abi kendi şahsi kanaat görüşüm

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: Umut - 07 August 2011, 00:05:44
Az önce geldim eve, kısaca bi değerlendirme yapmak gerekirse. 3-4-3 sistemi ile maça başladık. Top rakipteyken sağ kanat pal lazar ve sol kanat başaran bek olarak oynadı. Açıkcası bu oyuncularla bu sistemi oynamak imkansız gibi birşey bence. Orta saha bomboş kalıyor. 2. yarı 4lü defansa geçildi ortada Gurur ve Valdomiro solda Bahia sağda Kemal oynadı. Hakan Bayraktarın oyuna girmesiyle orta saha toparlandı. Oyunu lehimize çevirdik bu sayede 2. yarıda. Yalnız Kemal'in 4lü defans sisteminin sağında uzun vadeli olarak oynayabileceğine ihtimal vermiyorum.     
   Yeni transferler için de birşeyler söylemek gerekirse , yabancılar kaliteli isimler, takıma uyum sağladıkça çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Gurur ve Başaran gelecek adına umut veriyor. Zenke zayıflamış diyolardı ama ben geçen seneye göre daha iri gördüm. Ufuk fizik olarak çok zayıf. Murat da tam olarak kendini verebilmiş değil. Sol Kanada ve Forvete takviye gerektiğini düşünüyorum. Bitirici bir isime ihtiyaç var. Süper Ligde Zenke taıma ne katabilir muamma.

arkadaşa katılıyorum.eklemek istediğim beklediğimiz selim bu değil.3-4-3 kurgusu ilk yarıda sökmeyince dörtlü defansa geçtikten sonra kemali çıkarıp sağ bek düşünülmeliydi.ufuk bank asyada yaptıklarını süper ligde zor yapar.

kamuri

futbolun mantığı bir demek ki yorumları okuyorum bende dahil hemen hemen herkes aynı şeyleri yazmış bu takıma en az 4 tane kaliteli adam lazım mevkilerde herkesin yazdıklarında aynı hemen hemen umarım samsunspor taraftarının gorduğunu petkoviç yonetimde gormuştur ve bu mevkileri hemen hemen belli olan yerlere kaliteli tarnsferler yaparlar yoksa dun ligler başlasaydı halimiz dumandı açık konuşmak gerekirse dun süper lig maçı olsaydı ankaragücü bizi yenerdi zaten yeniyo du da bu maçta son dakikada boş kaleye atamadılar bu maçtan çok fazla ders çıkarmak lazım so bi uyarı da petkoviçe bi an önce 3_4_3 sisteminden vazgeçmesi lazım çünkü bizde youngboystaki kadar kaliteli futbolcular ve hızlı bi forvetimiz yok zaneke bankasyadaki gibi vucudunu kullanarak oynamaya çalışıyo hala süper ligde yedirmezler adama benim ankaragücü maçı analizim böyle dediğim gibi umarım yonetimde bizim tribunden gorduklerimizi görmüştür yoksa halimiz duman

binikalamadım

arkadaşlar yaptığınız yorumlardan bu sene ligde kalmaya oynayacağız gibi bir sonuç çıkardım

fanatik samsunsporlu

valla ilk sene öyle olmalı zaten.çıkan üç takımın ikisi düştüğü varsayılırsa

fanatik samsunsporlu

3-4-3 kurgusu yapılabilmesi için barcelona orta sahası gibi orta saha olması lazım bence.

fanatik samsunsporlu

ankaragücünün 6 numarası (kağan ) bayağı biçti bizim çocukları

Ayberk

Alıntı yapılan: binikalamadım - 07 August 2011, 14:54:34
arkadaşlar yaptığınız yorumlardan bu sene ligde kalmaya oynayacağız gibi bir sonuç çıkardım

Ligde kalsak yeter açıkçası zzzzz

fanatik samsunsporlu

ankaragücünün geçen sene mersine kiraladığı tony tisler( 2 numara)rizeye kiraladığı teowiks (4 numara )dün akşam harika top oynadılar