HAZIRLIK MACI- Samsunspor'umuz - Ankaragücü Canlı Yayın Kanal S

Başlatan King1965, 04 August 2011, 09:16:39

« önceki - sonraki »

twitter

formalar bunlar değil alın hazırlık maçlarında falan giyin diye yapılmış bir forma sadece

havzalı55

SerhaT55

Alıntı yapılan: havzalı55 - 06 August 2011, 23:41:14
maçın tamamıni izleyebileceğimiz bi link varmı ?
Yarın kanals'de maçın özetini verceklermiş.

ErkÇay55

Samsunspor bu maçta spor_toto hazır olmadığı sinyalini verdi.İlk yarı vasattı ikinci yarı biraz daha istekli ve arzuluyduk.yeni tranferlerimizden Dominguez 'i beğendim.savunmadaki Bahia ve Valdomiro'yu yetersiz buldum.Orta sahamızda iyi bir oyun kurucuya ihtiyacımız var.inşallah bir aylık süre içerisinde eksikliklerimizi tamamlarız yoksa işimizin zor olacağı düşüncesindeyim.

ugurozkan

Alıntı yapılan: minci - 06 August 2011, 23:07:24
Bugünkü maçtan sonra ortasahamızın olmadığını gördüm. Acilen ortasahaya bir çeki düzen vermek lazım. İyiki Hakan var biraz da Murat. Bunun dışında orta sahada neyazıkki top yapacak oyunu yönlendirecek ve pres yapacak (Murat hariç) bir adamımız yok. Bir 36 yaşındaki Hakan nekadar bu yüke dayanabilir. Orta sahamız top yapamadığı için sürekli geri oynuyor. Bu da savunmamızın zor durumda kalmasını sağlıyor ve forvete de gerekli topları atamıyor. Herkes Zenkeye uzun top atıp pozisyon arıyor. Sistem bu olunca gol pozisyonu da olmuyor. Savunmamızda Ahemt herzamanki Ahmet. yani yine iyi ve güven veriyor. Bahia ve Gurur iyi. Bahia akıllı ve soğukkanlı. İşimize yarar. Kemal yerinde oynamadığı için pek etkili olamadı. Gölü de onun hatasından yedik. Ancak Kemalimizin yeri orası değil bence. Başaran ilerde çok iyi olacağını rahatlıkla söyleyebilirim ancak henüz oynaması için erken. Orada Orhan çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Voldamiro bana boş bir transfer gibi geldi. Bence Ersin ondan aşğı değil. Hatta daha iyi de diyebilirim. Ufuk tam bir halı saha topçusu. Bu performansı ile takımda yer bulamaz.  Forvette Zenke yalnız kaldı pek etkili olamadı. Koca maç boyu kaleye isabetli sadece 1 şut atabildi. Ancak ona uygun toplar atılamadığı için pek bir varlık gösteremedi. İkinci yarı Hakanın girmesiyle takım nispeten dengeyi sağladı. Hakana ayrı bir parantez açmak istiyorum. Söyleyebileceğim tek şey BRAVO Hakan. Hazırlık maçıdır demedi canını dişine takarak oynadı. Ortasahayı toparladı. Koştu, pres yaptı, top çaldı takımı rahatlattı, forvete ince paslar atarak pozisyon yarattı. Nitekim golün assistini de o yaptı. Daha ne yapacak bu 36 yaşındaki genç adam. Burak ikinci yarıdaki performansı ile bende soru işareti bıraktı. Dilaver ilk 11 de oynamalı. Ankaragücü bizden daha iyi bir takım. Benim gördüğüm bugeceki Samsunsporumuz bu. İyi 2 tane ortasaha ve bir forvet acil lazım. Bir de şunu anlamadım. Takım sürekli geriye pas yapıyor. Sanki farklı galpmiş gibi. Zaman zaman da bu geri paslardan pozisyon da verdik.

abi Valdomiro ile ilgili izlenimin beni pek üzmedi, kemal-gurur-bahia üçlüsü ligde yeterli olur kanaatindeyim. ama orta saha meselesi canımı sıktı. selim teber top yapabilecek bir oyuncu. murat da kalpar'ın şokundan biraz kurtulsa süper ligde forma giyebilecek düzeyde. hakan bayraktar'ı beğenmen mutluluk verici bu sene yaşından dolayı pek umudum yoktu ama formaya yakın demek ki. bu üçü klişe tabirle oynu çift yönlü oynayabilen isimler. yani hücuma katkısı alabilecek isimler. hoca dominguez'e pek savunma ödevi vermeyecek onu forvet bile sayabiliriz. hakan arslan güngören'de izlediğim kadarıyla çoğunlukla defansif rol üstlense de hücuma ikiye bir oyunlarla filan katılabilen bir oyuncu. eğer orta sahayı üçlü kuracaksak buraya bir transfer daha gerekebilir. üç forma için beş kişi normal.
ama böyle bir üçlü kurulursa işler forvette karışıyor. 5'li savunma 3'lü orta saha derken forvete iki kişi kalıyor. dominguez forvet arkasında kesin gibi. dilaver ve ufuk buranın yedekleri. forvette de zenke ile ekigo rotasyonu.
bu şartlarda bir tane orta saha transferi yeterli, ama takımımız fazlasıyla defansif oluyor.

daha ofansif olan diğer dizilişte orta sahadan hakan'ın yerine forvette ekigho'yla çift forvet yapabiliriz. bu durumda bir santrafora daha ihtiyacımız var, çünkü burak santrafor pozisyonu için yeterli değil.

iki sistemde de kilit roller kanatta yer alan orhan ile lazar. lazar hakkında konuşamam ama orhan bence bu pozisyon için yetersiz. eğer kusursuza yakın bir takım istiyorsak bir sol bek, bir orta saha bir de santrafor alırız. ama umutsuz değilim hiç transfersiz bile bu takım ligde iyi işler çıkartacaktır.

twitter

en ideal kadro bence böyle olur

ama hoca bu dominguez'i orada oynatacak ise neden istedi anlamadım senin sistemin için ekigho gibi birine ihtiyacın var.. neyse

zenke'de bence zayıf kalır lig için keşke ses getirecek bir transfer yapabilseydik o böyle (webo veya boyd gibi)

Ajan

Yeni sezonun ilk maçında gene birbirinin canına kastı olan insanlar rezil rüsvasınız başkada bir şey demiyorum.

Hokkabaz

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 07 August 2011, 00:13:24
Yeni sezonun ilk maçında gene birbirinin canına kastı olan insanlar rezil rüsvasınız başkada bir şey demiyorum.

Yaşları küçüktü bu hareketi yapanların ama Süper lige çıkmışız pek bi sorun yok grubun abileri hiç mi uyarmaz küçükleri bunu da anlamıyom.Rahat batıyo vallahi

yilmazselcuk55

minci

Dominquez forvet arkası göle dönük, çok iyi ve isabetli topa vurabilen, araya çok iyi toplar atabilen ancak pek mücadeleyi sevmeyen bir adam gibi geldi bana göre ilk maçında. Attığ paslar direk kaleci ile karşı karşı bırakıyor adamı. Yani hem çok gol attırır hemde kendisi atar diye düşünüyorum. İyi bir transfer. İdmansız olduğunu da düşünürsek işimize çok yarayacak diye düşünüyorum. Ama takımla ilgili çok soru işareti var kafamda. Umarım lige kadar toparlarız. Sonuçta Ankaragücü bizim bu ligte puan alabileceğimiz ve yarışabileceğimiz takımlardan birisi. Ancak şu anda takım ve lige hazır olma açısından bizden oldukça ilerdeler. Beni sevindiren yanımız kondisyonumuzun ve fizik gücümüzün oldukça iyi olması. Herhalde bir aylık süreç içersinde takımda futbolcu  ve taktik anlamda  eksiklikler giderilir ve lige daha hazır olarak başlarız.

Ajan

Alıntı yapılan: Umut - 07 August 2011, 00:27:09
Söylenen olay köprünün oralarda mı oldu ? Ben ordan geçerken elinde bıçaklı bri küfür ede ede koşuyodu birilerinin üzerine doğru .

Köprüde olmuş gene maça giderken birkaç çocuğu çevirip tehdit etmişler yazık ya tribünden insanları soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar  :kafa: :kafa:

kabacevizli55

Tribünlerde son moda KAHPELİK olmuş.Bir kişiyi 10 kişi sıkıştırıyor kahpelik yapıyor.Buradan sesleniyoruz.Bedelini bundan önce ödettik yine ÖDETİRİZ.

ŞİRİNLER
şirinlerin facebook sayfasından alıntı

yilmazselcuk55

Söğütlübahcelilerden(şirinler atkısı takılı olanları gördüklerinde) bir grup Şirinlerden 2 kişiyi köprünün orada ellerinde bıcakla karşıya geçin lan  diyerek bağırarak itekaka karşıya geçirdi sonrada bi koşuşturmaca yaşandı.Her lig Başlangıcında Aynı terane Yeter Artık !!! Ya adam Gibi Trübün Yapın Yada Tribünden Ellerinii Çekin Mümkünse !!!

55(tuncay)55

Ajan

Görünen o ki kan davası gibi uzar gider bu olaylar olan gene Samsunspor imajına olur ama imaj kimin umurunda rant almış başına gidiyor.