Kombineler PAZARTESİ günü elimizde!!!

Başlatan edmontdante, 30 July 2011, 21:15:15

« önceki - sonraki »

Ayberk

Ben anlamam, süper ligin en ucuz kombinesini satacaksın, ondan sonra kimse almayacak! Geçen sene mantar gibi türeyen Samsunsporlular nerde? Gerçekçi olmakta fayda var. Siz sanıyor musunuz bu takım kötü giderse o stad dolacak? :-X

fanatik samsunsporlu

domin55

hacettepeli

6-7 sene önce karlı ve çok soğuk bir havada maça gitmiştim süper ligdeydik. en fazla bin kişi vardı. ben biliyorum bu takımın taraftarının kaç kişi olduğunu.

target_t.t.b

ya ark lar birde aylardır stad şuraya yapılsın buraya yapılsın yok dolmaz yok yetmez konuşuyoruz.Bize bu stad çoook bile 1100 kombineli takıma bu stad çok.yazıklar olsun...

hacettepeli

2500 satıldıysa ben çok normal karşıladım. ama en kötü 6 bin olması lazımdı. Samsunspor'u sevenler bu kadar ucuz kombinelerden haberdar olamamış olamaz. bu yine de maçlara kombine harici taraftarın gelmeyeceğini göstermez. ben yine her maç en az 10 bin kişi oynarız derim.

kıbrıslı_mete

Arkadaşlar ben Allah'ın izniyle yarın öğretmen olarak atanacağım. İlk maaşımı da 15 eylülde alacağım. bu yüzden kombine bilet almam ilk haftayı geçecek. ben o zamanlarda kombine bilet bulabilir miyim? Nerede bulabilirim? Maraton tribünü ne kadar?

masbene

şu bir gerçek ki kombine satışlarımız vasatın çok altında. 2-3 hafta önce kombinemi almak icin Kulübe gittiğimde orada bir grup Kulüp çalışanı daha 1000 civarı kombine satıldığını söyledi. hatta Orduspor kıyası bile geçti. Orduspor hem bilet fiyatlarını pahalı belirlediğini buna rağmen kombine satışlarının da bizden çok daha fazla olduğunu söyledi. Ama yine de şu var. Bizde de taraftar kombineye pek yanaşmaz belki ama stada gelip biletini alır dedim.

sersa

Beyler indirimli kombine satışları devam ediyor mu ?

masbene

Alıntı yapılan: sersa - 25 August 2011, 16:27:29
Beyler indirimli kombine satışları devam ediyor mu ?
Bitti sanırım ama yine de kulübü arayıp sorabilirsiniz

Ayberk

indirimli satış bitti.

Bu arada kesin olarak satılan kombine sayısı 1500 :(

GökhanÇağlar

kombine sayısı az ama stad yine dolacaktır..

maço

bizim milletimizde kombine kültürü oluşmadı.

hala stada gider biletimi alır izlerim diyor.

stadın yine her maç en az 10 000 e oynayacağını düşünüyorum .

erdem

Alıntı yapılan: maço - 25 August 2011, 18:32:40
bizim milletimizde kombine kültürü oluşmadı.

hala stada gider biletimi alır izlerim diyor.

stadın yine her maç en az 10 000 e oynayacağını düşünüyorum .

bence de...beleşçiler+yaşlılar kombineden uzak duruyor.çift takımlılar da.ama her türlü 10000 çıkar o stadda..ayrıca kombine almayanlardan daha çok gelir elde edecek kulüp:))

masbene

Alıntı yapılan: erdem - 25 August 2011, 18:55:05
  bence de...beleşçiler+yaşlılar kombineden uzak duruyor.çift takımlılar da.ama her türlü 10000 çıkar o stadda..ayrıca kombine almayanlardan daha çok gelir elde edecek kulüp:))
kesin