Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

veis

kesinlikle dogrudur çünkü olması gerekende buydu.federasyon başkanı kararı 1 hafta öncesinden fenerbahçeye bu işin dönüşü yok yabancı oyuncularınızdan kurtulun.kombine kartlardada indirime gidin diye uyarılarda bulundu.yani seneye fb süperligde olmayacak.tartışılan tek konu bankasyadaksi puanla başlasın mı başlamasın mı.bu en çok basnkasya takımlarını vurdu.kadro olarak fb sivas ve mersinle yarışmaları söz konusu degilde acaba hangisi ilk ikiden çıkar kim playof oynar.

fındık

Basın biraz daha yüklenirse düşürecekler ismi geçen takımları bank asyaya :D

lucarelli

Bankasyadaki yabancı sayısı belli. o yüzden fener gibi yabancıların üzerine kurulu bir takım bank asyayı sürklese edip, işi götüremeyebilir.

binikalamadım

Samsunspor Şampiyon oldu yani
samsunspor_x :_nazar :holey: >l< ;) :evet: :D ;D samsunspor_x :-* :--*

Lusage

Alıntı yapılan: city ultras - 29 July 2011, 01:49:26
fenerbahce ,sivasspor ve miy banka asyaya düsdü deniliyor >l<

Miy düşerse eğer Bank Asyaya değil Spor Toto 2. Lige düşüyor.

binikalamadım

şike de 3. dalga başladı fb den ve ibb den ona yakın kişi göz altına alındı

binikalamadım

bizde yapılması gerekende buydu komşumuz mahkeme sürecini beklemeden işi halletmiş... >l<

Ege'nin öte yakası, futbolda şikeye acımadı!
--------------------------------------------------------------------------------

28 Temmuz 2011 Perşembe  13:30
--------------------------------------------------------------------------------

Takım başkanları ömür boyu futboldan men edilİirken, kulüplere 300'er bin euro para cezası verildi.

Türk futbolunu sarsan şike soruşturmasında TFF'nin vereceği kararlar merakla beklenirken, Yunanistan Futbol Federasyonu, şike yapan kulüplere ve yöneticilere acımadı. Daha önce yürütülen şike soruşturmasının iki önemli ayağı olan 1. Lig takımları Volos ve Kavala şike yaptıkları gerekçesiyle küme düşürüldü.

Bunun yanı sıra iki kulüp başkanıda ömür boyu futboldan men edilirken kulüplere de 300'er bin euro para cezası verildi.

Öte yandan 27 Ağustos'ta başlaması planlanan Yunanistan 1. Ligi'nin ertelenmesinin söz konusu olmadığı açıklandı.

Yunanistandaki şike soruşturmasında 60'tan fazla kulüp başkanı, yönetici, futbolcu ve iş adamı göz altına alınmıştı. Aralarında Volos ve Kavala kulüp ba şkanlarının da bulunduğu 10 kişi ise tutuklanmıştı.
Volos geçtiğimiz sezon ligi 5. sırada bitirmiş ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanmıştı. Kavala ise ligi 7. sırada tamamlamıştı. Yunanistan Ligi'nde alınan bu kararın ardından geçtiğimiz sezon küme düşen Larissa ve Panserraikos'a yeniden 1. Lig'e çıkma umutları doğdu.

Sayfa Adresi: http://www.patronlardunyasi.com/haber/Ege-nin-ote-yakasi-futbolda-sikeye-acimadi/108718

cembaba

Fener'i İstanbul BB ile değişecekler diyorlar. Ne kadar doğru bilemiyorum ama.

binikalamadım

yaparlar cembaba bunun da şikeden pek farkı yok alışmış adamlar cins işler yapmaya

beşnumara

Cem bu dedikodu şike operasyonu ilk başladığında söylendi.Olabilir yaparlar ama ne olacak Abdullah Avcının emekleri diye düşünen olacak mı acaba?

Alıntı yapılan: veis - 29 July 2011, 09:03:38
kesinlikle dogrudur çünkü olması gerekende buydu.federasyon başkanı kararı 1 hafta öncesinden fenerbahçeye bu işin dönüşü yok yabancı oyuncularınızdan kurtulun.kombine kartlardada indirime gidin diye uyarılarda bulundu.yani seneye fb süperligde olmayacak.tartışılan tek konu bankasyadaksi puanla başlasın mı başlamasın mı.bu en çok basnkasya takımlarını vurdu.kadro olarak fb sivas ve mersinle yarışmaları söz konusu degilde acaba hangisi ilk ikiden çıkar kim playof oynar.
Abi sivas ve mersin o kadronun parasını ödeyemezler çünkü gelirleri olmayacak ve baya da ekonomik olarak kayıpları olacak.İşleri zor.Düşerseler çıkamazlar

5trawberry

Alıntı yapılan: CemBaba - 29 July 2011, 11:33:21
Fener'i İstanbul BB ile değişecekler diyorlar. Ne kadar doğru bilemiyorum ama.

Öyle bişey olamaz.
Ortada açık bir şike olayı var. Bunun cezasını çekmemek için yapılacak müdahaleler ya da eylemler boşa koşuşturma olur.
Öyle bişey olsa, şikenin önüne de geçilmez.
Küme düşme+eksi puanla başlayacaktır.

erhan55

İBB FB değişimi de en az şike kadar tepki görür ve kabul edilemez bir durum. Bir ömür fenerlilerin üzerinde şike lekesinden daha aşağılayıcı bir leke bırakır. taraftarı da kendi arasında ikiye bölünür: en azından süper ligde kalalım diye düşünüp bunu destekleyenler ve cinconun diline düşeriz sözde fener egosuna yakışmaz diye karşı çıkanlar. Ama bu kanı bozuklar bunu deneyebilir. Bir de fenerle ilgili her habere KOCAMAN ..... diye başlık atmalarından bıktım nefret ettim. alın size KOCAMAN ŞİKE, KOCAMAN EZİKBAHÇE. Yıllardır türk futbolunu darbeleyen aziz efendinin futboldan ellerini çekmesi çok iyi oldu. Fenerbahçelilere sorsan adam çok yatırım yaptı futbol gelişti vs. Adam sadece fenere tesis yaptı. onun zamanında hangi futbolcu türk futboluna kazandırıldı ki? Gökhan Gönül diye düşünen varsa onun kökeni fener değil. hep yabancı üzerine yatırım yapan bir takım haline geldi. ayrıca bonservis ve futbolcu gelirlerinin artmasına neden olup anadolu kluplerinin devreden çıkmasına çalıştı ama yayın gelirleri ve reklamlar sayesinde anadolu kluplerinden iyi yönetilenler hakkından gelebildi.

Kodalak

fenevbağçelilerin bir çoğu aziz yılıdırıma saydırıyor bu ara,,,

en çok ben keyif alıyorum bu aralar , şirkette ezikbahçeli çok var, geçen sene süper lige çıkmak için mücadele ederken ,deplasmanlara maça giderken benimle alay ediyorlardı,cevapları yapıştırıyordum,en son  iki ay önce yemekhane de kapışmıştık,onlara söylediğim tek cümle şu idi; "eğer sizinle eşit şartlarda mücadele edersek biz şampiyon oluruz,sizde bankasyada mücadele edersiniz"demiştim.

Rabbime şükür şike olayları sayesinde dediklerim çıktı,şimdi ben alay ediyorum,tavşanlı deplasmanına nasıl gidilir,akhisarda stad nerde,boluda yarenler sizi stada girerkn nasıl taşlar,,,:) :D

eee yardımcı olmak lazım,

Shane_Falco

http://www.xn--sportrkiye-eeb.com/haberdetay.asp?ID=6197

Adnan Ölmezden geçmişe dair bizim bildiğimiz fakat Türkiyenin bilmemezlikden geldiği bir takım açıklama...

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: binikalamadım - 29 July 2011, 10:45:11
Samsunspor Şampiyon oldu yani
samsunspor_x :_nazar :holey: >l< ;) :evet: :D ;D samsunspor_x :-* :--*

evet düşürülürse şampiyon oluruz.. böyle bir durumda, siteyi takip eden mersinli aklıevvel dümbük gerekeni yapar artık.. :)