Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

Pergani 55

FB BJK ve Sivasspor küme düşürülmeli. Ayrıca Mersin İY da şike yaptı deniyor onun da düşürülece söylentileri var

oguz_5528

Emenike gitti bu işin altından bakalım ne çıkacak lig aralıkta başlar heralde

davidsavage

AlıntıÜzülerek ifade ediyorum ama FB,Trabzon ve Mersin İ.Yurdu'na Bank Asya Ligi'nde başarılar dileyen ilk sporsever olmak istedim.

Mhp Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan'ın tweeti arkadaşlar ne kadar gerçek bilemiyorum

ahmetsefa55

mersının bank asya da ne ısı var ya.şike yaptılarsa bank asya da yaptılar.2.lige düşecekler.

babasamsunlu

emenikeyi alan kim ? rus takımı..
aziz yıldırımın kankaları kim ? ruslar ..

10 milyon avroluk topçumudur emenike ? değildir elbet..
ama rus kankaları kıyağını geçmişler aziz amcaya...  ??? ???

kabacevizli55

para  b*k ruslarda ellam 10 milyon avro verdiklerine göre seneye ekigho zenke hadi  iyiyiz paranın gözüne vuraçaz

epçeli köylü

Bank asyadanda şike olmadan zor çıkarlar bu gidişle...

samet_55

o degil insan futbolda soguyo be kardeşim.yemedikleri herze kalmamış bu eziklerinn..bizim şikeci bi başkanımız olsa bukadar sahiplenirmiydik.

epçeli köylü

Daha öncedende dediğim gibi Samsunspor Tanjulu dönemde şampiyon olurdu bu pis oyunlar olmasaydı.

ahmetsefa55

o değilde federasyon başkanı bank asyadan da 5-6 takım dusebılır demıs.hadı mersın-gıresun-adana eyvallahta gerı kalanlar kımler acaba ? inşallah başımıza bi iş gelmez. ;)

kamuri

ya bu ruslar futboldan anlamıyolar ya da bu işinde altından bi çapanoğlu çıkacak 10 milyon euroya avrupadan daha kaliteli daha ismi olan daha ses getirecek bi transfer yapabilirlerdi neden emenikeyi aldılar çok merak ettiiimmm

LisandroLopez

Aziz Yıldırım Fenerbahçe yi Dünya standartlarına taşıdı, sayısız tesis yaptı, fenerium u büyüttü tüm branşlara önem verdi.
Bu işler yıllardır yapılıyor Türkiye de bence bu sefer şahsi meseleler var ve birileri tarafından bu mesele bu kadar büyütüldü.

city ultras

fenerbahce ,sivasspor ve miy banka asyaya düsdü deniliyor >l<

lucarelli

Alıntı yapılan: city ultras - 29 July 2011, 01:49:26
fenerbahce ,sivasspor ve miy banka asyaya düsdü deniliyor >l<

Aynı haber milliyette de var.
Alıntı
MHP milletvekilinden büyük iddia
MHP'li Lütfü Türkkan, @LutfuTurkkan Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Üzülerek ifade ediyorum ama FB,Trabzon ve Mersin İ.Yurdu'na Bank Asya Ligi'nde başarılar dileyen ilk sporsever olmak istedim" diyerek bu takımların küme düştüğünü iddia etti.
Ardından yaptığı düzeltmede "Özür..!! Sıvasspor yerine Trabzon yazmışım.." diyerek Trabzonspor'un değil, Sivasspor'un küme düşürüldüğü iddiasında bulundu.

3090 takipçisi bulunan Türkkan'ın bu açıklamaları Twitter'da büyük yankı buldu. Hakkında gizlilik kararı bulunan soruşturma için milletvekilinin yaptığı yorumlar kafalarda soru işareti bıraktı.
KAYNAK:MİLLİYET