Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

isyan

Sen Süper Lig'in yayin hakkini'mi aliyorsun yoksa 4 serefi yoksun takimlarininmi ? ztn demin yalakalik olsun diye fenerbahce-Gaziantepspor macini göstermisler  :kafa: ; eger böyle birsey olursa ben Digitürk felan almam  :kafa:

veis

İsmail Uyanık'ın "Milli maçları satın aldık" sözleri tuz biber ekti. Sepp Blatter'in kurmayları 2001-2011 yılları arasındaki 9-10 maçı inceliyor. Türkiye'deki yabancıların bize karşı milli maçları mercek altında.

İDDİALARA GÖRE 'KADIN' VE 'SAAT' HEDİYELERİ BAŞIMIZI AĞRITABİLİR

bide bu çıkdı şimdi bırakın fb yi felan ligler hepden altüst olur böyle bişey varsa

kalptenþimþek

fifa milli takımlar düzeyinde geçmişe yönelik inceleme yaparsa, dünya kupasını uzaylılarla düzenler artık..

Ahmeti

Az önce radyoda "M.A. Aydınlar son noktayı koydu süper lig'ten 4-5 takım bank asyadan ise 5-6 takım küme düşebilir ama ne olursa olsun süper lig 18 takımla devam edecek dedi" varmı böyle birşey yoksa radyonun partalımı.

misafir

Ismaıl uyanıgın gereksız bır acıklaması amacı nedır anlamıs degılım . Sacma bır acıklama

Lusage

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 27 July 2011, 14:10:51
Az önce radyoda "M.A. Aydınlar son noktayı koydu süper lig'ten 4-5 takım bank asyadan ise 5-6 takım küme düşebilir ama ne olursa olsun süper lig 18 takımla devam edecek dedi" varmı böyle birşey yoksa radyonun partalımı.

O halde düşecek takım sayısına göre

1 takım düşerse Bucaspor
2 takım düşerse Bucaspor ve Konyaspor
3 takım düşerse Bucaspor - Konyaspor ve Kasımpaşa
4 takım düşerse Bucaspor - Konyaspor - Kasımpaşa ve Gaziantep BB
5 takım düşerse Bucaspor - Konyaspor - Kasımpaşa - Gaziantep BB ve Lig Sıralamasına göre Ç. Rizespor

Süper Lige gelecek.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: misafir - 27 July 2011, 14:14:16
Ismaıl uyanıgın gereksız bır acıklaması amacı nedır anlamıs degılım . Sacma bır acıklama
nıye sacma

veis

ismail uyanıgın konuşmasında gerçekler yatıyordur muhakkak ama galip öztürkle olan sıkıntı yeni başlamışken böyle bir açıklama yapıp okları zamansız üstüne çekmesi olmadı.

brigand

olay başladığından beri süreci yakından takip etme şansı buldum. Digiturk'un denetim ekibindeyim ve olağanüstü bir durum var şirkette. şimdiden uygulayacakları 3-4 senaryo yani plan hazırlandı. olayın acı yanı şuan fb digiturk ün %35 i. diğer takımları saymıyorum bile. o yüzden ilginç bir tablo çıkacak ortaya. benim duyumlarım 6 takımın küme düşeceği yönünde. ne kadar çok görünen bilinen birşey olmasada aslında bankasyadaki incelemenin çok daha kapsamlı oldugu söyleniyor. galiba haftaya çok daha net gelişmeler yaşanacak. ancak digiturk cepheside sadece ihtimalleri değerlendirmekle yetiniyor şuan. ayrıca yukarıdaki gibi küme düşselerde yayına devam diye bir açıklama yapılmadı diye biliyorum.

samuray

çok uzadı bu iş ya uefa ne diyor en ufak bi şüphen varsa hiç gözünün kyaşına bakma eğer şimdi o takım f.b. değ3ilde sıradan bi anadolu takımı olsaydı inanınkı şimdiye kadar on defa karar almışlardı lilerde tıkır tıkır devam etmiş olurdu konu f2.b olunca işler deği
şiyıor yok tazminat yok dijitürk mali açık falanda filan kem küm hele şu şarlatan ilhan cavcav hiç kimsenin düşürülmesini istemiyoruz diyor nerelerden nemalandığı belli tabi

brigand

bu saatten sonra istedikleri kadar çırpınsınlar düşecekleri kesin bence. ama herkesin bildiği gibi nema kapılarının çokluğu işi uzatıyor.

Recep

Hiç bir şekilde olaylarda Samsunspor adının anılmasını veya medyada görünmesi hiç hoş olmadı hiç alakmız yokken eski defterli açmak kime ne fayda sağlayabilirki bu olaydaki mantık reklam mı  yoksa nedir
İsmail başkanın verdiği roportaj çok çok zamansız vede mantıksız ne gerek vardı ki böyle bir şeye

engin55

Fener emenikeyi satmış. Düşeceklerini anladılar :) 9 milyon avroya aldılar. 10 milyon avroya s.moskova ya sattılar

Atakumlu

Alıntı yapılan: engin55 - 28 July 2011, 17:31:53
Fener emenikeyi satmış. Düşeceklerini anladılar :) 9 milyon avroya aldılar. 10 milyon avroya s.moskova ya sattılar

demek ki kesinlesti sayılır fb nin ligden dustugu  :)

fındık

Luganoda artık juventus la anlaşacakmış diolar yayın organları bakalım daha neler olacak