Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

sadece55

kalptenþimþek

10 July 2011, 11:40:10 #391 Son düzenlenme: 10 July 2011, 13:04:53 kalptenþimþek
bu merağın sonu iyi değil erdinç .:.:. özellikle babasamsunluya yapma bunu.. :P

veis

maç içinde sürekli konuşuyor.takıma sürekli direktifler yagdırıyor.ama özellikle kondisyoner çok iyi çünkü futbolcuların canına okuyor çok bariz gözükdü.

emre

saha içinde tam olarak futbolcularla tam irtibatı sağlayamamış doğal olarak.ya da ben anlayamadım aradaki uyumu  :) futbolcuların hocayı anlamaları için bir kaç hazırlık maçı daha yapmalıyız.

hoca çok çeşitli bir kadro kuruyor,farklı denemeler yapıyor.oyuncular hırslı gözüktüler,geriye hocanın uygulayacağı taktikler kalıyor.Vlade'in başarısı takımın başarısında ki ilk etken olacaktır bence. Herkes gibi bende de güveniyorum bu hocaya ama sabretmeliyiz.

ahmetsefa55

Kadro Hollanda kampında belli olacak

Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, kampın çok olumlu geçtiğini ve futbolcuların performansından memnuniyet duyduğunu söyledi.
Hollanda'da yapılacak kampta ilk 11'in belirleneceğini söyleyen Petkovic, "Birinci etap kampta kondisyon ağırlıklı geçti. Şimdi teknik açıdan çalışma yapıyoruz. Hollanda'da yapacağımız hazırlık maçlarına çok büyük önem veriyoruz. Takımımızın şekillenmesi burada olacak. Performansı çok iyi olan formayı alacak" dedi.

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=60182

Lusage

özkan

Bu sene bayan taraftarlar akacaktır stada  :D :holey: :holey: :holey:

sadece55

germencisse

emre

fanatik samsunsporlu

hocamız çok iyi.idmanları da harika

babasamsunlu

vallahide billahidfe bu adam topçudan anlıyor..
sol beki değiştiriyor adam yinede elindeki tek sol beki oyuna sürmüyor..
niye ?
çünkü o da biliyor ki o tek sol bekten bi nane olmaz..
sen bu işi biliin petro    :evet: :evet: :kanka: :kanka:

Kaya

Hocanın işi bu dönem çok zor..Sistemi oturtma işi tam bir işkence.Hangi oyuncuyu istiyorsa nokta transfer olarak maddi imkanlar sonuna kadar zorlanmalı ve alınmalı.Aksi takdirde Kemal'den sağ açık izlediğimiz Ankaragücü maçı gibi ilginç rotasyonlar bizi bekler. ???

cembaba

09 August 2011, 01:35:26 #403 Son düzenlenme: 09 August 2011, 01:40:33 CemBaba
AlıntıSamsunspor'da Hedef UEFA

Samsunspor teknik direktörü Vladimir Petkovic, bu sezon hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak olduğunu söyledi

SANTRAHABER (ÖZEL) Samsunspor'un Hırvat hocası Petkovic, çok kaliteli bir kadrolarının olduğunu söyleyerek, "Önemli transferler yaptık. Çok yönlü ve mücadeleci bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Hedefimiz bu sezon başında tüm acemilikleri bir kenara bırakıp ligin korkulan ekiplerinden birisi olmak. Sadece ligde büyük takımların gözünü korkutmak bizim hedefimiz değil. En büyük hedefimiz, Samsun'da UEFA Avrupa Ligi maçı oynamak. Bunun içinde çok çalışmamız gerekecek" dedi.

Yönetimin büyük bir özveri ile çalışmasını, kendisi için önemli bir şans olarak değerlendiren Hırvat teknik adam, "Bizim için önemli olan önce futbolu sevmek. Oynadığınız futbolu severseniz, ondan zevk alırsanız, işte o zaman hedefe ulaşırsınız. Yönetimimiz çok büyük özverilerle bu kadronun oluşmasını sağladı. Şimdi onlara borçluyuz. Borcumuzu da en iyi şekilde ödemek zorundayız" şeklinde konuştu.

TARAFTAR SABIRSIZLANIYOR
Futbolda şike soruşturması nedeniyle TFF tarafından liglerin 1 ay kadar bir süre ile ileri bir tarihe ertelenmesi futbolseverleri de etkiledi. Samsunsporlu taraftarlar, takımlarına destek olabilmek ve tribünlerdeki yerlerini alabilmek içinde sabırsızlanıyorlar. Kırmızı beyazlı takımın taraftarları, ligin başlamasıyla birlikte 19 Mayıs'ı tıka basa doldurarak, takımlarına destek olacaklarını da iddia ediyorlar.  

http://santrahaber.com/haber/Samsunspor-da-Hedef-UEFA/55907

usare

Ben bu adama güveniyorum. Ama sanırım takımda bizim göremediğimiz bazı şeyleri görüyo. Ya da öyle umuyorum :)