Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

ugurozkan

AlıntıBizim için önemli olan önce futbolu sevmek. Oynadığınız futbolu severseniz, ondan zevk alırsanız, işte o zaman hedefe ulaşırsınız.

ne güzel demiş vlade. şimdiden takımı motive etmeye başlamış, ara gazları da eksik etmesin. futbolcu kalitesi olarak bir şey diyemeyeceğim ama teknik ekip kalitesi bakımından avrupa düzeyindeyiz. samsun'a gelerek gavurun 'challenge' dediği şeyi yaptı. bu yıl düşmemeye oynasak bile -daha çok şey bekliyorum takımdan doğrusu- hocayla devam edilirse, üç dört yıla uefa hedefi işten bile olmaz.

fanatik samsunsporlu

geldiği takımdan oyuncu getireceğini zannetmiştim ama olmadı

HoliganSamSunLu

bu sene hocadan çok umutluyum inşallah hasret bitti herşey çok güzel olucak

samuray

hoc okey.de yönetim de şimdiden çatlaklar ayrılıklar bunlar gerçektende moral bozucu hayırlısı  :(

cembaba

Petkoviç'in neyi denediğini anlamak güç. Takımda Kemal Sağ bek oynuyor. Orta sahayı çok güçsüz bırakıyor. Golcü olarak tek Zenke var. Nasıl bir taktik anlayışı var ortada anlamıyorum. Tüm bunlara rağmen hücum futbolu oynayacağız diyor. Onu da geçtim. Hala stoper almayı hedefliyoruz. İnşallah iyi olur lig başlayana kadar.

germencisse

Şuanki durum pekte Petkovicin yiyeceği nane gibi durumuyor

Lusage

Doğum günün kutlu olsun hocam. ve Tarkan Demirhan hocam.

Alıntı

Samsunspor Futbol Takımımızın oyuncuları, 48'inci yaşına giren Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic ile 43 yaşına giren Yardımcı Antrenörümüz Tarkan Demirhan'a doğum günü sürprizi yaptı.

Akşam antrenmanı sonrası oyuncularımız Nuri Asan Tesisleri'mizdeki dinlenme salonuna gelen Petkovic ve Demirhan'ı önce alkışladılar. Ardından kendilerine doğum günü sürprizi yapıldığını anlayan hocalarımız oldukca duygulandı. Kendileri için hazırlanan iki adet pastayı alkışlar arasında kesen Petkovic ile Demirhan daha sonra oyuncularımız tarafından tek tek tebrik edildi.

Samsunspor'umuzun kaptanı kaleci Ahmet, doğum günü pastasından Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic ile Yardımcı Antrenörümüz Tarkan Demirhan'a kendi eliyle ikram etti. Yapılan doğum günü sürprizinden oldukca duygulanan Teknik Direktörümüz futbolcularına, "Beni çok mutlu ettiniz. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Yardımcı Antrenörümüz Tarkan Demirhan da, Petkovic ile birlikte aynı gün doğmanın büyük bir tesadüf olduğunu söyledi ve "Aynı yıl olmasa bile hocalar aynı gün doğar" diyerek espride bulundu.

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2457

isa55

kadro dışılar doğruysa
petkoviç petkoviç haram olsun o pasta petkoviç
petkoviç petkoviç gözün çıksın petkoviç

LisandroLopez

Alıntı yapılan: isa55 - 17 August 2011, 18:37:25
kadro dışılar doğruysa

Bunlar nasıl laflar ya? Hakeden kadro dışı kalacak tabiki.Orada birtek Hakan Bayraktar'a üzülürüm.

CurvaSs

kadro dışılar doğruysa

marjinal beddua yöntemlerini bizimle paylaştığın için teşekkürler de, biraz fazla kaçırmışsın sanki hocam. :)

isa55

fazla olabilir ama 2-3 gündür doluyum. Bu sabah antrenmana gidip protesto edecektim ama gazeteye falan düşerim diye gitmedim. ben de gerçekk anlamda hakan ve orhana üzüldüm. kemal ise kafa olarak bitmiş bize faydası olmaz artık.kılıç için sadece şimdiye kadar sorun çıkartmadığı için(yedek kalmaktan) yolu açık olsun derim

LisandroLopez

Alıntı yapılan: isa55 - 17 August 2011, 18:50:58
fazla olabilir ama 2-3 gündür doluyum. Bu sabah antrenmana gidip protesto edecektim ama gazeteye falan düşerim diye gitmedim. ben de gerçekk anlamda hakan ve orhana üzüldüm. kemal ise kafa olarak bitmiş bize faydası olmaz artık.kılıç için sadece şimdiye kadar sorun çıkartmadığı için(yedek kalmaktan) yolu açık olsun derim

Petkovice güvenim sonsuz abi, bu takımda ne yapıyorsa yapsın.
En çok kalmasını istediğim adam Kemal, ama bu forma üzerinde yanlış işler yapıyor veya düşünüyorsa hemen yarın gitsin.
Düşünelim bi, neden Murat Yıldırım değil de bunlar?
Bende bi yandan gelişmeler sonrası korkuyorum ama, bi yandan Petkovic var diyorum.
Çıkar oynar yine düşmeyiz biz ;D

babasamsunlu

:evet: :evet: :evet: :evet: :kanka: :kanka: :kanka: :kanka:

ibrakadabra55

kadro dışılar doğruysa

Hemen sildin adamı.
İşte Türkiye'de teknik direktörler bu yüzden başarılı olamyıor ;)

Ayberk

bu sene ligde kalırsak bu adam sayesinde olur başka lafa gerek yok