Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: Lusage - 27 August 2011, 19:07:50
Vay anasını basın toplantısına bak. Birde Sir'ün zamanında ki açıklamalara bak. Vizyon böyle bir şey oluyor galiba.

ama o sir be abi :) çaysir rizeli kalpar :)

Lusage

Alıntı yapılan: Sercan - 27 August 2011, 19:24:46
ama o sir be abi :) çaysir rizeli kalpar :)

Onun futbol bilgisi tartışılmaz zaten. 10 kişilik rakibe karşı skor korumak için Kenan'ı oyuna sokan, galip gelmemiz gereken iç saha maçında forvet çıkartıp Ersin'i oyuna alan büyük üstad Sir Üseyin. :kafa:

LisandroLopez

Petkoviç e güveniyorum dedim hep ama bu Giresun maçından sonra umudum iyiyden iyiye azalmaya başladı.
Bunu bi çok kez dile getirdiğimde oldu ve hep şu cevabı aldım;
'Hoca iyi olsa ne olacak takım kötü olduktan sonra' haksız görünmüyorlar şu ana kadar..

saim55

Umarım bu Giresun maçı bize bir şakaydı Sayın Hoca, Gençler maçını iple çekiyorum.

cembaba

Sorunumuz Petkoviç değil; Sorunumuz 3-4-3. Bu taktiği bizde uygulayacak adam yok arkadaş. Bu kadar basit.

Ayberk

Öyle bi taktikte oynayacak oyuncu Türkiye'de yok malesef. Dünyamıza ters bizim. Çıkar abi sahaya 4-5-1'i. Gol yemeyiz en azından

davidsavage

4 eylül'de açılış maçımız var,bu sistemle o maçta süprizlere hazırlıklı olmak lazım,durum bunu gösteriyor. :(

kuzey55

gözünü sevdiğimin 4-4-2 si veya 3-5-1 i...

bu 3-4-3 futbol sevgimi köreltti iyice...

guvener55

Alıntı yapılan: CemBaba - 28 August 2011, 23:34:40
Sorunumuz Petkoviç değil; Sorunumuz 3-4-3. Bu taktiği bizde uygulayacak adam yok arkadaş. Bu kadar basit.

kesinlikle katılıyorum

cezayir55

bu arada barcelonada 3-4-3 oynamaya basladi

yirmiuc

LisandroLopez

Alıntı yapılan: yirmiuc - 01 September 2011, 16:02:58
3-4-3 bize uygun olmasa da hocaya güveniyorum.
kötü oyunumuzda Rios, Nicolita gibi hocanın istediği transferlerin yapılmaması da önemli bir etken.

Rios çok iyi bir oyun kurucu değil sadece iyi bir kesici ve koşan basan bir ön libero.
Yani takımda oyun kurma sorununu çözecek bi oyuncu değil.
Nicolita da kaliteli bi oyuncu ama Ekigho dan çok çok üstünde değil bence...

isa55

Halen hoca iyi, oyuncular işine yaramıyor diyorsunuz. Hocam takım bu, eldeki oyuncular bu, tesis bu. Bunlardan güzel bir takım kuracaksın. Halen daha sisteminde ısrar ediyorsun. Benim sistemime uymuyor, bu oyuncuları istemiyorum diyorsan zamanında ciddi şekilde tavrını koyacaktın veya istifa edecektin (Türk hocalar istediği transferler, vb. yapılmayınca bu şartlarda çalışamam deyip ayrılıyor) ve önümüzü kapatmayacaktın.  Bunu da yapmıyorsan kendini değiştireceksin hocam.
   Mesela 1. sınıf öğrencisi, öğretmeninin  izlediği yolla okumaya geçemiyorsa başka yol deneyecek, olmuyorsa daha başka yol deneyecek, çocuk olacak, taklit yapacak, deneyecek, uğraşacak, bir şekilde öğretecek. Ne yapayım, öğrenmiyor diyemez.
   Hoca benim sistemim bu arkadaş. Olursa olur, olmazsa da oluncaya kadar uğraşırım diyemez. Süper lig buras,ı şakası yok, düştüğünde 5 yılda ancak çıkarsın. Bizi küstürmeye, moralimizi bozmaya, ağlatmaya hakkı yok.

mehmet yılmaz

Samsunspor tarihinin 9. yabancı hocası

1- Abdullah Gegiç ( 1972 )
2- Nicolea Petrescu ( 1977)
3- Milograd Mitroviç ( 1986-87-89-97)
4- Şükrü Esad Goran ( 1987-88)
5- Gigi Multescu ( 1993-97, 2003 )
6- Horst Hrubecsh ( 1997 )
7- Joseph Jarabinski ( 1997-98 )
8- Giorgi Jovanovski ( 2002 )
9- Vladimir Petkoviç ( 2011 )

ChucKeR

Giorgi Jovanovski dönemi geldi aklıma. sıkıntılı günlerdi  .:.:.