Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçlarımız

Başlatan ahmetsefa55, 06 July 2011, 14:20:23

« önceki - sonraki »

erhan55

Alıntı yapılan: Erdinc - 17 July 2011, 23:46:08
vardır bir sıkıntısı...Gitcek durumu olsa zaten yine oynar ki niye dinlendirsinler..Vardır ufak sakatlık.Hollanda da canavar gibi oynar

sen hazırlık maçında gidecek oyuncuyu mu oynatırsın yoksa kalacak oyuncuyu izleyip kadroyu şekillendirmeye ve takım uyumunu sağlamaya mı çalışırsın? gidecekse oynamaz ya da sakatsa genelde. belki dinlendirip hollandada kadroya almak istedi. belki onun yeri garanti ama diğerlerine karar vermek için 2 maçta da diğer defanslara şans verdi. defanstan bol ne var bizde? gideceği için oynatılmadığını sanmıyorum. ama hala imza attırmamalarına da çok kızıyorum.

sadece55

Alıntı yapılan: erhan55 - 18 July 2011, 01:22:37
sen hazırlık maçında gidecek oyuncuyu mu oynatırsın yoksa kalacak oyuncuyu izleyip kadroyu şekillendirmeye ve takım uyumunu sağlamaya mı çalışırsın? gidecekse oynamaz ya da sakatsa genelde. belki dinlendirip hollandada kadroya almak istedi. belki onun yeri garanti ama diğerlerine karar vermek için 2 maçta da diğer defanslara şans verdi. defanstan bol ne var bizde? gideceği için oynatılmadığını sanmıyorum. ama hala imza attırmamalarına da çok kızıyorum.

Arkadaş ne ilginç yazıların var...Hiç bir tutarlılığı yok kendi kendini çürütüyosun ilginç tezlerinle...

ender

neresinde tutarsizlik gordun bu yazinin? bi anlatirmisin.

sadece55

sen hazırlık maçında gidecek oyuncuyu mu oynatırsın yoksa kalacak oyuncuyu izleyip kadroyu şekillendirmeye ve takım uyumunu sağlamaya mı çalışırsın?

belki dinlendirip hollandada kadroya almak istedi. belki onun yeri garanti ama diğerlerine karar vermek için 2 maçta da diğer defanslara şans verdi.

ender

anlatmaya calistigi kemal yeri kesin yaninda kim olur bunu anlamaya calisiyor ve hollanda kampina kadar defansi kafasinda oturtup geri uclude kesinlesen defansi beraber oynatacaktir.bundanda daha onemlisi kemali sevdigi icin gitmesine inanmak istemiyor.yani senin tepki vermeni gerektirecek bir yazi yok orda.

Serkan

ender kardeş erhan kardeşin kendini savunmaya gücü yokmu ona hitaben yazılan her olumsuz düşünceye cevap veriyorsun ? ?

ender

hayir anlamsiz bir sekilde ustune gidiliyor erhanin.erhan benim gercektende iyi tanidigim , samsunsporu ne kadar sevdigini bildigim, tam anlamiyla samsunlu ve eminim sizinde birgun tanistiginiz takdirde seveceginiz birisidir.bu siteyi ben onerdim ona ve oda benim gibi cok sevdi sitemizi.kendince goruslerini paylasiyor.hepimizin derdi samsunsporu daha iyi yerlerde gormek ve bunun icinde goruslerimizi paylasiyoruz.insanlarin ustune sebepsiz yere gidip siteden sogutmak anlamsiz geliyor bana.Erhan kendini tabiki savunur hitap gucu bendende iyidir fakat su anda online degil.Ayrica guzel uslubun icinde tesekkur ederim.

ahmetsefa55

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Samsunspor'un Bolu kampı sona erdi.

Edinilen bilgiye göre, Bolu'nun Karacasu beldesinde bulunan Termal Otel'de 43 kişilik kafileyle kampa giren Samsunspor, 1. etap kamp çalışması kapsamında 4 gün kaldı.

Kamp döneminde Samsunspor, Kilimli Belediyespor ve Tavşanlı Linyitspor ile hazırlık maçı yaptı. Birinci etap kamp çalışmasını tamamlayan kırmızı-beyazlılar Samsun'a gitti.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/samsunspor/samsunsporda-kamp-sona-erdiSXHBQ240694SXQ

Serkan

mehmet yılmaz

Halk Gazetesindeki habere göre Samsun'da idman yok Serkan...
3 gün izinliler ve İstanbul'da toplanıp oradan Avrupa'ya geçeceklermiş..

SSKLA

Samsunspor hırs küpü

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Samsunspor'da futbolcular başarıyı yakalayabilmek için elinden geleni yapıyorlar.

BİZE GÜVENİN

Samsunspor'un orta sahadaki tecrübeli oyuncusu Ufuk Bayraktar, yeni sezon öncesi takım halinde iyi çalıştıklarını söyledi

Zorlu bir sezonun kendilerini beklediğini dile getiren kırmızı-beyazlı ekibin başarılı oyuncusu, "Samsunspor'un sezon sonunda kendine belirlediği bir hedef var. Biz de bu ekibin oyuncuları olarak bu konudaki sorumluluklarımızı yerine getirmekle sorumluyuz. Taraftarımız bize güvensin. Samsunspor'u yeni zaferlere taşıyacağız" dedi.

İYİ TAKIM OLDUK

Samsunspor'un başarılı defans oyuncusu Kemal Tokak, takıma yeni katılan oyuncularla daha da güçlendiklerini söyledi. Yerli ve yabancı oyuncuların takıma kısa sürede alıştıklarını kaydeden Kemal Tokak, "Her mevkide birkaç oyuncu var. Bu sezon forma kapmak için tatlı bir rekabet olacak. Tabiki rekabet de başarıyı getirecektir" dedi.

BURAK İDDİALI

Samsunspor'un Altay'tan transferi Burak Çalık, yeni sezonu iple çekiyor. Formunun zirvesinde olduğunu belirten genç oyuncu, "İyi bir takım olduk. Ben kendimi formda hissediyorum. Liglerin başlamasını iple çekiyorum. Herkes Burak'ın kim olduğunu ligler başlayınca görecek" diye konuştu.

Kaynak : Netkulis.com

sadece55

Alıntı yapılan: ender - 18 July 2011, 09:38:27
hayir anlamsiz bir sekilde ustune gidiliyor erhanin.erhan benim gercektende iyi tanidigim , samsunsporu ne kadar sevdigini bildigim, tam anlamiyla samsunlu ve eminim sizinde birgun tanistiginiz takdirde seveceginiz birisidir.bu siteyi ben onerdim ona ve oda benim gibi cok sevdi sitemizi.kendince goruslerini paylasiyor.hepimizin derdi samsunsporu daha iyi yerlerde gormek ve bunun icinde goruslerimizi paylasiyoruz.insanlarin ustune sebepsiz yere gidip siteden sogutmak anlamsiz geliyor bana.Erhan kendini tabiki savunur hitap gucu bendende iyidir fakat su anda online degil.Ayrica guzel uslubun icinde tesekkur ederim.

Biz zaten trabzonsporluyuz dimi

Not: Bu arada ahmetsefa yalnış alıntı yapmışım pardon :)

erhan55

Alıntı yapılan: Erdinc - 17 July 2011, 23:46:08
vardır bir sıkıntısı...Gitcek durumu olsa zaten yine oynar ki niye dinlendirsinler..Vardır ufak sakatlık.Hollanda da canavar gibi oynar

Alıntı yapılan: erhan55 - 18 July 2011, 01:22:37

Alıntı yapılan: Erdinc - 18 July 2011, 08:31:51
Arkadaş ne ilginç yazıların var...Hiç bir tutarlılığı yok kendi kendini çürütüyosun ilginç tezlerinle...

Alıntı yapılan: ender - 18 July 2011, 09:02:03
neresinde tutarsizlik gordun bu yazinin? bi anlatirmisin.

Alıntı yapılan: Erdinc - 18 July 2011, 09:07:25
sen hazırlık maçında gidecek oyuncuyu mu oynatırsın yoksa kalacak oyuncuyu izleyip kadroyu şekillendirmeye ve takım uyumunu sağlamaya mı çalışırsın?

belki dinlendirip hollandada kadroya almak istedi. belki onun yeri garanti ama diğerlerine karar vermek için 2 maçta da diğer defanslara şans verdi.

Erdinç Bey, ben sizin yazınızdaki tutarsızlığa cevap veriyorum ama siz onu da anlayamayıp talihsiz yazılar yazıyorsunuz. "GİDECEK DURUMU OLSA ZATEN YİNE OYNAR" yazmışsınız; siz nerede gördünüz satılması istenen ya da gitmek isteyen yani gidecek oyuncunun hazırlık maçında oynadığını ve hatta 2nci 3üncü hazırlık kamplarına götürüldüğünü? Ben de yazımda buna hitaben; gidecek oyuncuyu oynatmaz. Ancak ortada gitmesi ile ilgili bir girişim, haber yok, kendi de kamplarda bulunuyor ve hem yönetim, hem kendi, hem de bu forumda yakından tanıyanlar gitmeyeceğini söylediği için, büyük ihtimalle ya sakatlığı, yorgunluğu vardır ya da teknik direktör, onu kafasında kesin olarak defansta oynatmaya karar vermiştir ancak yanında oyunculara karar vermek için 2 hazırlık maçında onu değil de diğerlerini oynatmıştır yazdım. Bunu anlamak için ilkokul mezunu olmak yeterli. BENİM YAZIMDA KENDİNİ ÇÜRÜTEN BİR SATIR BULURSAN ÖZÜR DİLEMEYE HAZIRIM. ANCAK AKSİ DURUMDA BENZER OLGUNLUĞU SENDEN BEKLERİM. Siz kendi yazılarınıza yorum yapanlara bu şekilde hitap ederek, bastırmaya çalışıp ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum ama Samsunsporlu olmanız benim size saygı göstermeme yeterli.
Alıntı yapılan: Serkan - 18 July 2011, 09:25:02ender kardeş erhan kardeşin kendini savunmaya gücü yokmu ona hitaben yazılan her olumsuz düşünceye cevap veriyorsun ? ?

Tabiki ben kendimi savunabilirim. Yazılarımı okursanız hitabetimde sorunum olmadığını anlarsınız. Ben online olmadığım için Ender abi sağolsun yazdıklarımı anlamış gereken açıklamayı yapmış. Ancak o açıklamayı Erdinç'e yapmış. O zaman benzer soruyu ben de Erdinç ile ilgili size mi sormalıyım? Kesinlikle hayır. herkes istediğini saygı çerçevesinde yazabilir. Sen beni tanımazsın Ender abi tanır gereken cevabı o verir. Burada üyeleri tanımadan onlara aşağılayıcı ya da hakaret boyutunda,küçümser üsluplarla cevap vermek insanları buradan soğutur. Bizim İLK AMACIMIZ TEK YÜREK OLUP SAMSUNSPOR SEVGİSİNİ İÇİNDE YAŞAYANLARLA BİR ARAYA GELDİĞİMİZ BU FORUM SİTESİNDE ORTAK AMAÇ UĞRUNA FİKİR PAYLAŞIP TAKIMIMIZ ADINA SOMUT ADIMLAR GELİŞTİRMEK OLMALI. BUNU DA TANIDIKLARIMIZLA BİR OLUP İNSANLARIN ÜZERİNE GİDEREK, BURADAN SOĞUTARAK YAPAMAYIZ!!!

erhan55

Alıntı yapılan: Erdinc - 18 July 2011, 13:40:20
Biz zaten trabzonsporluyuz dimi

Not: Bu arada ahmetsefa yalnış alıntı yapmışım pardon :)

sen bu dünyada kayıp adamsın. Orada senin samsunsporluluğun ile ilgili bir yorum yapılmış mı? ya da trabzonlusun mu denmiş? aksine HEPİMİZİN DERDİ SAMSUNSPORU İLERİDE GÖRMEK DEMİŞ? SEN BURADAN SANA TRABZONLU DENDİĞİNİ ANLADIYSAN O SENİN DERDİN!!!! sen yanlış anlayıp belli değerlere vurgu yapıp(trabzon-samsun ayrımı gibi) yandaş çekerek tartışma yaratma meraklısı birisin belli. her yazıyı anlamadan agresif cevap vermene rağmen sana saygılı bir şekilde açıklamaya yapmaya çalışan insanlara bile kaba üslubunla devam ediyorsun.