Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

benfica 2 maçtasa trapzonu yenerek eler hiç merak etmeyin

Levent ÖCAL

15 July 2011, 18:44:13 #20192 Son düzenlenme: 15 July 2011, 18:50:53 DESPOTE55
Şu haberle selahattin demirtaşın ne alakası varda resmini koymuşlar o itnenin anlamadım.

Link: http://www.samsunhaber.com/haberdetay/41080/Kilictan-Samsunspora-Ziyaret.html

SSKLA

Abilerim ve daha büyüklerim ;

Size yine atkı yaptıralım diyeceğim...
Site olarak ürün çıkartmama kararını da biliyorum fakat "Başka Diye Soranlar İnat Sadece Samsunspor" mesajını veren yada benzeri mesaj veren hiçbir ürün ne store ürünü var, ne de karaborsada var.Yani çift takımlı İstanbul yalakalarını dışlayacak bu takımın yanın da ikinci bir takım tutulmaz bilincini verecek bir tek ürünümüz olmadığı için yaptıralım diyorum.Zaten Store bizim böyle mesajlarımızı kullanıyor.Zaten Store 4 aydır yeni ürün çıkarmıyor.Yani bu atkı yaptırıp dolaylı yoldan storeye yeni ürünler kazandıracağız.

Atkı :

Şimdi bunu yaptıracak mıyız yapmıyacak mıyız ?

kuzeycity

Beyler bafraya eskiden bağkurun oradan minibüslere binip gidiliyordu hâlâ aynı yerden mi gidiliyo ve ücreti ne kadar bilginiz var mi

Ayberk

Alıntı yapılan: kuzeycity - 15 July 2011, 23:17:35
Beyler bafraya eskiden bağkurun oradan minibüslere binip gidiliyordu hâlâ aynı yerden mi gidiliyo ve ücreti ne kadar bilginiz var mi

Tramvayın üniversite durağının tam karşısına taşındı malesef. Fiyat hakkında bilgim yok

Dartagnan

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 15 July 2011, 20:45:42
Abilerim ve daha büyüklerim ;

Size yine atkı yaptıralım diyeceğim...
Site olarak ürün çıkartmama kararını da biliyorum fakat "Başka Diye Soranlar İnat Sadece Samsunspor" mesajını veren yada benzeri mesaj veren hiçbir ürün ne store ürünü var, ne de karaborsada var.Yani çift takımlı İstanbul yalakalarını dışlayacak bu takımın yanın da ikinci bir takım tutulmaz bilincini verecek bir tek ürünümüz olmadığı için yaptıralım diyorum.Zaten Store bizim böyle mesajlarımızı kullanıyor.Zaten Store 4 aydır yeni ürün çıkarmıyor.Yani bu atkı yaptırıp dolaylı yoldan storeye yeni ürünler kazandıracağız.

Atkı :

Şimdi bunu yaptıracak mıyız yapmıyacak mıyız ?

zaman ve bulunulan sartlar uygun degıl bence kardesım.Nedenide hazırda kocyıgıtte bulunan  Şal atkılar var.Onlar hala bıtmıs değil.O nedenle sıcak karsılanacagını zannetmıyorum ;) Ama abılerım acıklama yapacaktır elbet.

kuzeycity

Alıntı yapılan: Ayberk - 15 July 2011, 23:19:36
Tramvayın üniversite durağının tam karşısına taşındı malesef. Fiyat hakkında bilgim yok

eyvalla teşekkür ederim cevaplandırdığın için : )

berusa55

Bunların dini imanı olmadığını bu mübarek gecede bir kez daha anladık. Yine şehit haberi. ******* köpekler...  >:(

http://www.haberturk.com/yasam/haber/648910-siirtte-polise-saldiri

Ajan

Çiftlik ve 56'lar civarında reklam panolarında gördüm 16 Temmuz mu Ağustos'da mı Samsun'da hayat değişecekmiş konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

Ayberk

yine rezidans reklamıdır ajan ;)

Serkan

Ajan

Oturmadığım bir mekan benim hayatımı değiştirecek ilgi çekmek için güzel slogan üretmişler valla

5trawberry

Fc Skenderbeu (Arnavutluk) - Apoel (Kıbrıs Rum Kesimi) maçı

Arnavutların açmış olduğu yazı;