Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Allah'tan şehitlerimize rahmet, şehit ailelerine baş sağlığı diliyorum.. :(

berusa55

Alıntı yapılan: CemBaba - 14 July 2011, 23:17:53
Allah'tan şehitlerimize rahmet, şehit ailelerine baş sağlığı diliyorum.. :(

**KaR6**

FaTiH_HaN

Ateş düştüğü yeri yakıyor biz ancak 3-5 gün taş çatlasın 15 gün üzülüyoruz ağlıyoruz, sonra normal yaşantımıza dönüyoruz. Şehit yakınları ise bir ömür bu büyük acıyı içinde taşıyor Allah yardımcıları olsun çok zor şehit annelerinin babalarının çektiği bu çilenin acının hesabını kim verecek.  :'(  :( Mekanları cennet olsun ruhları şaad olsun  :'(

Ahmeti

En çok dayanamayıp çok üzüldüğüm o beşikteki çocuklar,daha doğmamış bebekler,dul kalmış bacılarımız bunlar insanı daha da çok bitiriyor insanın içi sızlıyor

Allah'ım sen sabır ver yarabbim.

Levent ÖCAL

Beraat Kandilimiz Kutlu Olsun Arkadaşlar...

Jnr.Serkan

Bugün ki haber gazetesinden çektim.Suat Kılıç'ın elindeki tshirt harika.River Plate forması gibi yandan beyaz şerit,şeritin üst tarafı kırmızı alt tarafı beyaz.Şerittede El yazısıyla Samsunspor yazıyor...Gazetede daha mükemmel ve canlı duruyordu.

cembaba

O koskos grubunun yaptığı tişört sanırım

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: CemBaba - 15 July 2011, 09:37:04
O koskos grubunun yaptığı tişört sanırım

Kos Kos'un mu ? Şuan depresyona girdim  :D

Serkan

ibo055

15 July 2011, 10:24:37 #20170 Son düzenlenme: 15 July 2011, 10:32:28 ibo055
Samsunspor yönetimi, Samsun'daki sivil toplum örgütlerinde görevli bayanlarla bir araya gelerek, kadın taraftarların tribüne nasıl çekileceği konusunda fikir alışverişi yaptı. Başkan Kazım Yılmaz bir bayan tribünü oluşturmak istediklerini belirterek, "Tribünde bayanların olması, küfürlü tezahürat ve olaylarında önüne geçecektir" dedi
BAYAN TRİBÜNÜ YAPILIYOR
Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Boyar, Kırmızı- Beyazlıların maçlarını oynadığı 19 Mayıs Stadı'nda bayan tribünü kurmak için kolları sıvadı. Bu konuda, Samsun'daki sivil toplum örgütlerindeki bayanlarla bir araya gelen yönetim, fikir alışverişinde bulundu. Başkan Kazım Yılmaz, "Bilindiği gibi sporda şiddet yasası çıktı. Bu yasa artık küfürlü tezahürat dahil sahadaki her olaya ağır cezalar öngörüyor. Bunun içinde tribünlerde küfür ve şiddeti bitirmek istiyoruz. Bu konuda da bayan taraftarlar çok etkili olacaktır. Bir bayan tribünü kurmak gibi bir düşüncemiz var. Bayanların yapacağı çeşitli organizasyonlara da ihtiyacımız var. Bu toplantıda bayanlarla fikir alışverişinde bulunarak neler yapabileceğimizi masaya yatırdık" diye konuştu.

FİKİR ALIŞVERİŞİ TOPLANTISI
Bayanları temsilen söz alan Nuray Yılmaz ise, "Bizim ofsayt, taç, korner gibi futbol terimlerini bilmemiz gerekmiyor. Önemli olan Samsunspor sevgimizi dışa vurmak. Bunun içinde neler yapabileceğimiz düşünüyoruz. Samsun'da her doğan çocuğa Samsunspor forması hediye edip, doğuştan Samsunsporlu olmalarını sağlamak istiyoruz. Yönetimin düşündüğü bayan tribününe de nasıl kadınlarımızı çekebiliriz onun için çalışmalar yapacağız. Tribünde bayanların da yer alması, hem şehrimizin gelişmişliğini gösterecek, hem de bazı olayların önüne geçecektir. Kazım Yılmaz başkanlığındaki yönetimimizle istişareli olup, yapabileceklerimizi ve projelerimizi masaya yatıracağız" dedi. Kahvaltıya katılan diğer bayan temsilcilerde düşünce ve fikirlerini yönetimle paylaştı.
Haydi yeni tribünümüz hayırlı olsun :ok

Serkan

Bunu grup olarak algılamamak lazım; bayanların toplu olarak izleyebilecekeleri ufak bir kısım yapılacak.

Ertuğrul Sağlam

Ahmeti

Yok beeaa bizim 19 Mayıs'tır tanımadın mı 

Hani yağmurlu havalarda ayaklarımızın çamur içinde kaldığı kapalı olduğu halde ıslandığımız yer var ya orası işte tanıdın mı ?

sadece55

Ve çoğu stadlardaki tribünlerin açık ve bakımsız olduğu yerde...Kapalı tribünlere sahip olduğumuz stad (Arada şükretsek olmazmı)