Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sadece55

Alıntı yapılan: Umut - 17 July 2011, 13:10:07
Öğrenciye sadece Maraton Alt'tan kombine veriyorlar, taraftar gruplarına da üstten.

Araya sınır çekmeyecekler umarım...Bir de öğrenci üniversite öğrencisi dahil dimi

berusa55

Öğrenciye sadece maraton alttan kombine verip taraftar gruplarına üst taraftan satış yapılacaksa arada bir sınır uygulaması yaparlar gibime geliyor Erdinç ki bu da çirkin ve kopuk bir görüntü oluşturacaktır. Umarız böyle bir yanlış yapmazlar.

Ayberk

17 July 2011, 16:19:14 #20237 Son düzenlenme: 17 July 2011, 21:27:07 Ayberk
Sınır saçmalığı olacaksa bizim hesaplar karışır... :(

Bu arada düzelteyim öğrenciye sadece üstten veriyorlar, bugün ben sorduğumda öyle dediler en azından

GurbetciFanatik

http://www.damlasitesi.com/iletisim.html

Arkadaslar bi sahmet baksaniza.
Nasil bura iyimi semt ve yer olarak.
Bilgisi veya fikri olan herkese tsk ederim.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 17 July 2011, 22:54:26

burası toptepe diye bilinen yer.yeni üniversitenin oralarda bir yer sanırım.daha dün oradaydım.yenı yenı bınalar yapılıyodu.bu sıtede belkı onlardan bırıdır.Samsun'da ınanılmaz bır ınsaat patlaması var.heryere yenı yenı sıteler yapılıyo.bu da onlardan bırı  ;)

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 17 July 2011, 22:57:57
burası toptepe diye bilinen yer.yeni üniversitenin oralarda bir yer sanırım.daha dün oradaydım.yenı yenı bınalar yapılıyodu.bu sıtede belkı onlardan bırıdır.Samsun'da ınanılmaz bır ınsaat patlaması var.heryere yenı yenı sıteler yapılıyo.bu da onlardan bırı  ;)

sagolasin cok siz daha iyi bilirsiniz kismet vexya nsaipse 3 hafta sonra samsundayiz.
Bu site isi moda oldu siteden daire alinirmi sizce ?
bas agrisi olurmu?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 17 July 2011, 23:03:36
sagolasin cok siz daha iyi bilirsiniz kismet vexya nsaipse 3 hafta sonra samsundayiz.
Bu site isi moda oldu siteden daire alinirmi sizce ?
bas agrisi olurmu?
siteden tabi ki ev alınır.yeni yapılan yerler hep site zaten.ama güzelce bir araştırın tabi ki.atakum taraflarına bakın.duruşehir taraflarına bakın.amisos tepesinin arka taraflarına bakın ( baruthane yokuşunun orası ) fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı aynı zaten araştırınca anlıcaksınız  ;)

5trawberry

Arkadaşlar Samsunum1 gemisi kiraya açık mı ? Saatlik ücreti konusunda bilgisi olan var mı ?
Aradım bugün de, ulaşamadım. Pazar günü olduğu için mi acaba?

kamuri

va japonya bayanlarda dünya şampiyonu gercekten çok iyi maç çıkardılar amerikaya karşı bayanlarda olsa japonya bize şunu gösterdi maç koşmadan kazanılmıyo arkadaş son olarak with you japan ;D

sadece55

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 17 July 2011, 22:54:26

Hasköy civarları çok gelişiyor..Bu site de güzel bir siteye benziyor alınabilir fiyatı makulse

samet_55

GURBETÇİ FANATİK.
damla sitesinin oraya çalışan dolmuşlarda çalışıyorum ara-sıra. çok begenniyorum orayı.sitenin 500 metre aşagısına çok ünlü bi egitim kurumunun koleji yapılıyo.biraz daha yukarısına üniversite yapılıyove şuan oralarda yapımı devam eden birçok site var.sın derece hızlı gelişen biyer bencehiç düşünmeee

King1965

ne brezilyaymıs 4 penaltı kacırdı :d bırını bıle atamadı helal olsun paraguay  :ok :ok

GurbetciFanatik

Bilgiler icin hepinize tsk ederim.
Umarim hersey yolunda.

Jnr.Serkan

18 July 2011, 10:38:45 #20248 Son düzenlenme: 18 July 2011, 10:44:59 Jnr.Serkan

Köln'ün meşhur katedralindeki yazı

twitter

iyi öğrenci belgemide aldım bugün müdürler yok sanıyordum tam sıra ordalardı

bugün - yarın alırım kombineyi