Kesinleşen Transferler

Başlatan Turuncu, 14 June 2011, 22:17:36

« önceki - sonraki »

nomak55

6 ve 8 orta sahanın sol iç veya sağ iç olarak görev yapar.

Sioux

bazı üyeler foruma girip her gün yönetime sallıyordu. transfer, transfer...
işte oluyor.
bahia çok iyi transfer bence.
hakan aslan da öyle ama hakan istanbuldaki maçta bize gol atınca sevinmek yerine tribüne hareket yapmıştı.
sevmem öyle futbolcuları, işine bakacaksın sen.

ahmetsefa55

o hakan degılmıs sanırım. ;)

Sioux

Özür dilerim...

şimdi baktım federasyonun sitesine
golü hakan atmamış, hatta o maçta oynamamış bile.
o zaman o golü atıp hareket yapanı gönül rahatlığıyla kalaylayabiliriz :)

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=87337

mehmet yılmaz

Beş yıl süren sürgünün ardından Samsunspor'umuz evine döndü. Yeni bir yönetim var ve bence bir takım eksikliklerine rağmen özellikle transfer konusunda doğru adımlar atılıyor. Yerli hoca modasına uymak adına kaşarlaşmış hocalardan birinin alınmaması çok doğru idi mesela. Ben Petkoviç'in gerekli sabır gösterilir ve özellikle kulübü ve ligi iyi bilen İsa Turan ile uyumlu bir ikili olursa başarılı olacağına inanıyorum. Takımın halen bazı temel eksikleri olduğu kanısındayım. İyi bir kalecimiz var ama Süper Ligde iyi bir kalecinizin olması yetmez, iyi birkaç kaleciniz olmalı! Tabii bir de nokta santraforunuz. Yönetimin geçen sezon başarıyı getiren faktörleri iyi irdelemesi ve şehir bütünlüğünü sağlamak namına bazı bağları koparmaması gerektiği kanısındayım. Hülasa ben Samsunspor'umuzun bu sezon başarılı bir grafik çizeceğine inanıyorum.

ugrass

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Kazım Gürol Yılmaz, "Çalışmalar doğrultusunda Portekiz'in Vitoria Setubal takımında forma giyen Brezilyalı Valdomiro Duarte de  Macedo ile prensipte anlaştık" dedi.
Transfer çalışmalarını sürdüren Karadeniz ekibi, Portekiz Premier League takımı Vitoria Setubal'de forma giyen Brezilyalı stoper Valdomiro Duarte de Macedo ile prensipte anlaştı. Macedo, Samsunspor'un Danimarka'da Brondyb takımı ile yapacağı hazırlık maçı kafilesine alındı. Kırmızı-beyazlı ekibin Macedo ile Samsun'da resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Kulüp başkanı Kazım Gürol Yılmaz, transfer çalışmaları kapsamında prensipte anlaştıkları Macedo'yu da takım kadrosuna dahil etmenin mutluluğunun yaşadıklarını söyledi.
Samsunspor'un hem hazırlık çalışmaları hem de transferleriyle her geçen gün daha iyi bir takım olduğuna dikkati çeken Yılmaz, "Yeni sezon hazırlıklarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Geçtiğimiz gün Karabükspor'la yaptığımız hazırlık maçında takımımızın ortaya koyduğu mücadele çok hoşuma gitti. Oyuncularımızla teknik direktörümüz Vladimir Petkovic arasındaki iletişim, yönetim olarak bizi çok mutlu ediyor. Çalışmalar doğrultusunda Brezilyalı Macedo ile prensipte anlaştık. Takımımıza dış transferde bir oyuncu daha kazandırdığımız için çok mutluyuz. Macedo'nun Samsunspor'un gücüne güç katacağına inanıyoruz. Son bir yabancı oyuncu transferi daha yapacağız. Samsunspor'un yeni sezonda başarılı bir mücadele ortaya koyması için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

sefa.isitan

14 July 2011, 20:03:50 #126 Son düzenlenme: 14 July 2011, 20:11:19 **KaR6**

Samsunspor'umuz, Nijeryalı forvet oyuncusu Ekigho Ehiosun ile Bucaspor'un kalecisi Atilla Özmen ile resmi sözleşme imzaladı.
Kulüp Başkanımız Kazım Yılmaz, imza töreninde, yeni transferlerimizi gazetecilere tanıttı ve "Samsunspor'un gücüne güç katmaya devam ediyoruz. Bu futbolcularımız, takımımıza büyük katkılar sağlayacaktır. Samsunspor'a hayırlı olsun" dedi. Ekigho ise konuşmasında  Samsunspor'un gerek tarihi  gerek büyüklüğü olarak büyük bir  camia. Samsunspor'a yararlı olabilmek için büyük çaba harcayacağım" dedi. Kaleci Atilla da , Samsunspor'da bulunmaktan domlayı mutlu olduğunu ve takıma yararlı olacağını söyledi.

Helal Başkan Sonunda bir forvet aldık inşallah hayırlısı olur zenke ile döktürürler bence :D :D

mehmet yılmaz

Bence ikisi de iyi transfer.
Özellikle kaleci almayacağız ısrarından vaz geçilmesi doğru bir adım.

Sol Açık

"Transfer Dedikoduları" bölümüne listelemiştim ama buraya da yazayım da toplu olarak görülebilsin. Bugüne kadar yapılan transferler şunlar:

Atilla Özmen: 23 yaşında, Kaleci
Andre Bahia: 27 yaşında, defans
Valdomiro Duarte de Macedo:31 yaşında, defans
Pal Lazar: 23 yaşında, ortasaha
Hakan Arslan: 23 yaşında, ortasaha
Selim Teber: 30 yaşında, ortasaha
Serdar Gürler: 19 yaşında, ortasaha
Armağan Kuş: 19 yaşında, ortasaha
Ekigho Ehiosun: 22 yaşında, forvet
Burak Çalık: 22 yaşında, forvet

Hatta bu listeye, altyapıdan kadroya dahil edilen 18 yaşındaki Başaran Saraçoğlu'nu da ekleyebiliriz...

berusa55

erhan55

internette ajanslar ekigho ile 1 yıl opsiyon+2 yıllık imzlandığını yazıyor

Samsun55ramazaN

SSKLA

Ehiosun ve Atilla imzayı attı !

Spor Toto Süper Lig ekibi Samsunspor, Warri Wolves FC takımından Nijeryalı Ekigho Ehiosun ile bir yılı opsiyonlu 2 yıl, Bucaspor'dan Atilla Özmen'le de 3 yıllık sözleşme imzaladı...

Nuri Asan Tesisleri'nde bazı yöneticilerin katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, transferde iki önemli ismi daha kadrolarına dahil ettiklerini söyledi.

Nijerya Ligi Warri Wolves FC takımından transfer ettikleri 21 yaşındaki santrfor oyuncusu Ekigho Ehiosun'un oynadığı maçlarda başarılı bir grafik çizdiğini ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:
''Nijerya Ligi'nde oynayan ve 21 yaşında olan santrfor oyuncusu Egikho, geçen sezonda 41 maçta 17 gol atmış bir oyuncu. Ayrıca milli takım maçlarında toplam 11 maça çıkmış ve 8 gol atmıştır. Başarılı bir performans sergileyen Egikho'yu Samsunspor'a kazandırdığımız için mutluyuz. Yine transferde Bucaspor takımının kalecisi 22 yaşındaki Atilla Özmen'le gerçekleştirdiğimiz görüşmelerden başarılı sonuçlar elde ettik. Atilla'nın geçen sezon sergilediği başarılı mücadeleyi bu sezon Samsunspor'da sergileyeceğine inanıyoruz. Oyuncularımıza başarılı bir sezon diliyoruz'' dedi.

Nijerya Ligi Warri Wolves FC takımının başarılı oyuncusu Egikho Ehiosun da herşeyden önce Samsun'da bulunmaktan mutlu olduğunu belirtti.

Kariyer yapabilmek açısından Samsunspor'u bir fırsat olarak gördüğünü ve Samsunspor'a kendisine bu fırsatı vermesinden dolayı teşekkür ettiğini ifade eden Ehiosun, ''Kulübümün hedefleri doğrultusunda yeni sezonda elimden geleni yapacağım'' dedi.

Kaleci Atilla Özmen ise spor kenti Samsun'da oynayacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, ''Samsunspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için öncelikle çok mutluyum. Samsun önemli bir spor kenti. Elde ettiği başarılarla da tarihteki yerini koruyor. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah başarılı bir sezon geçireceğiz'' diye konuştu.

Kaynak : Ajansspor.com

sadece55

Ekighosun sağlam adam Zenkeyle iyi uyum sağlarsa çok can yakar..Yönetim mükemmel gidiyor 2 sağlam orta saha 1 de yedek forvet daha alabilirlerse çok iyi olacağız

SSKLA