Kesinleşen Transferler

Başlatan Turuncu, 14 June 2011, 22:17:36

« önceki - sonraki »

Ajan

Alıntı yapılan: samsunluerhan - 14 July 2011, 23:55:51
transfer yapıldı tamam bu adam mesela bizde 15 gol attı biz bunu büyük takımlara istedigimiz fiyata satabiliyormuyuz benim için bu önemli bilgi verirmisiniz.

Niye senin için önemli olan onu senin büyük takımlarına satmak yoksa o büyük takımlarına mı alacaksın

Ahmeti

15 July 2011, 06:05:47 #151 Son düzenlenme: 15 July 2011, 06:14:33 AHMETÝ*55*
Ekigho ismi bana yahşi cazibe'deki ziver bey'in gülüşünü anımsatıyor.

Not : Hala büyük'lük nedir bilmeyen arkadaşlar var,büyük diye bahsettiğiniz şu şike davasından içeride yatanlar mı acaba

Bu gafa bir kırmızı kartta benden   :redcard:

King Of The North

transfer yapıldı tamam bu adam mesela bizde 15 gol attı biz bunu büyük takımlara istedigimiz fiyata satabiliyormuyuz benim için bu önemli bilgi verirmisiniz.

büyük takım mı? hangisine transfer olmasını istersin mesela? Samsunsporumuzdan başka büyük olmadığını hala kavrayamamış arkadaşlar var, üsluplara biraz daha dikkat lütfen..

hacettepeli

patlama bekliyorum ben bu adamdan. içine patlamasa bari  :D hayırlı olsun yeni siyah incimiz  8)

kutsalforma

Vallaha okadar cok transfer yaptikki hangi birini analiz edecegimi bilmiyorum. insallah takimin uyum sorunu kisa sürede asilir. Hocanin bu konuda tecrübeli oldugunu düsünüyorum ve gelecek sezonu sabirsizlikla bekliyorum, vira bismillah samsunspor_x :_nazar

kamuri

zaten büyük klube sattılar adamı samsunspordan büyük klüp mü var >:(

Ayberk

Adamsın Şorunmu >l< >l< >l< ;) :D

Hokkabaz

büyük derken çelsi,liverpul,barselona kastedildi bence...

kabacevizli55

hacettepeli

samuray

onur türk.te kampa katılmış arkadaşlar kocaeliden bonservisi 200 tl.de diretmiş kocaeli samsunspor 125.bin tl vermiş eksik kalanı onur kendisi karşılayacakmış istermisiniz kemal gibi oda cuk otursun takıma  ;D

samsunluhakan

Alıntı yapılan: samuray - 15 July 2011, 20:07:35
onur türk.te kampa katılmış arkadaşlar kocaeliden bonservisi 200 tl.de diretmiş kocaeli samsunspor 125.bin tl vermiş eksik kalanı onur kendisi karşılayacakmış istermisiniz kemal gibi oda cuk otursun takıma  ;D
Alıntı yapılan: samuray - 15 July 2011, 20:07:35
inşallah kemal gibi olur

ngonge

Yeni transferler takıma hayırlı olsun. Ben transferin yeterli olduğunu düşünüyorum. kulubeyi şişirmemek lazım. 

SamsunSpor5599

SamsunSpor hayırlı olmasını diLeriz.Göster kendini SamsunSpor.... samsunspor_x

YaşarDoğu

Hayırlı olsun takımımıza...