Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Siteye gelen bir mail
Anlayan beri gelsin :)

AlıntıVolkan
Email: ....@live.nl
Mesaj: Nerde bu adelet Samsunsporu zirveye sokkun!!!! samsunspru ilk 3 sokmaya calisin gs fb bjk Korkiyor gine samsunspor zirveye cikacak diye lutfen galip ozturk buyuk is adamlarindan Eyer samsunluysa turkse!! Elini kalbine koysunn Herseyin pesinden gitsinnn Suanki yeni nesiller Bilmiyor Samsun kimdir nedir kendi takimlarini birakip GS FB BJK destek oliyorlar Lutfen yayinlayin ATV SHOW KANAL D bu buyuk haber bultenlerinde lutfen Galip abimizlen konusun biseyler yapsinn BEN HOLLANDADAN YAZIYORUM LUTFEN YAYINLAYIN GECMISI VEDE GELECEGINDEN HABER DAR EDINN LTFN

Var mı tercüme edebilecek olan? :)

berusa55

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 05 July 2011, 01:07:33
17 Rios  hadi bakalım  :ok

Spiker bir de söyleyebilse Rios'un ön adını. Aleveyala, Eravleyo...  :D

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: samsuni - 05 July 2011, 01:13:23
Siteye gelen bir mail

it is the football, that is the football. something happened everything is something happened  :D :D :D :D

YaSeF55

internetten izleyebiliyormusunuz maçı? benim yayın açılmadıda sorun bendemi acaba?

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: berusa55 - 05 July 2011, 01:16:10

Spiker bir de söyleyebilse Rios'un ön adını. Aleveyala, Eravleyo...  :D

Uruguay böyle  oynarsa rios göze çarpmaz  8) 8) 8)

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: YaSeF55 - 05 July 2011, 01:26:04
internetten izleyebiliyormusunuz maçı? benim yayın açılmadıda sorun bendemi acaba?

evt sıkıntı var nette

berusa55

Takılmadan izliyorum şu ana kadar. İsterseniz modeme bir reset atıp tekrar deneyin derim  ;)

gurkan

Şu luız suarez mıllı takımda oynadıgı gıbı lıverpooldada oynasa ya

sadece55

Siteye gelen bir mail

Abi eleman googledan çevirmiş belli :)

Lusage

Samsunspor'un tekrar Süper Lige yükselmesiyle Arkayı Fenerletmekten korkan Fenerbahçe Spor Kulübü Türkiye Futbol Federasyonundan Bank Asya 1. Lige düşürülmesini talep etti...

kaptan 55

Siteye gelen bir mail

ülkenin sayılı tercüme bürolar zincirinin SAMSUN'lu,SAMSUNSPOR'lu sahibi vatan 55 size yardımcı olacaktır,ben bizzat telefonda görüştüm kendisiyle mehmet bey bana uğrasın sorunu iki dakikada çözeriz dedi. 8)

ahmetsefa55

İbrahim Üzülmez futbolu bıraktığını açıkladı.
tribün dergi

oh rahatladım lan  :D

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: kamuri - 04 July 2011, 00:23:59
ya hazır şu staddta çalışmalar yapılıyoken şu tribünlerdeki saçma direkleri kaldırsalarya iyi olmaz mı madem tel örgüler kalkıyo tribündeki koca direklerde kalksın

Ayrıca İ.Tutu yönetiminin yaptığı, Mustafa Kemal Atatürk'ün yazısını silip yerine konulan borsan reklamlarını da kaldırsınlar.

GökhanÇağlar

staddaki skorboard da degişmeli bence..kendimi bildim bileli aynı..