Galip Öztürk'ün Açıklamaları

Başlatan 55JNR55, 03 July 2011, 17:29:04

« önceki - sonraki »

binikalamadım

genel sohbetteki bu konu ile ilgli yorumların buraya taşınmasını teklif ediyorum daha faydalı olacak sanki

altunay

galip öztürk haklı samsunspor kimsenin babasının çifliği değil geçmişte yiyenler hesabını kanun önünde versin

Ajan

Siyasi bir rant veya kişisel bir hesaplaşmanin ürünü olacak bir açıklama olmuş.Galip Öztürk Samsunspor'u lütfen artık kendi tekeli olarak görmesin kendini koskoca bir yönetim kurulunun üstünde tutmasın.Hareketi begenmedim dediğimi yapmadın diye kulübe küsecekse yarın birgün taraftar ona küser.Ismail Uyanık'a gelince Türkiye'de hangi başkan polise karşı taraftarını koruyup jop yemiştir?Hangi başkanın telefon numarasi yoldaki tezgahtardan ayakkabı boyacısına kadar herkes de vardir?

ender

03 July 2011, 22:08:53 #63 Son düzenlenme: 03 July 2011, 22:26:56 samsuni
samsunsporun parasini yiyenler tabiki hesap vermeli ayrica aradan gecen onca yildan sonra ligtv gelirini alabiliyorsa ismail uyanik bence buyuk baskan felan degildir.Galip ozturk icinde cocuk gibi yok o olursa destek veririm bu olursa destek vermem gibi sacmaliklari bunaltti.sanki samsun bugunune onunla geldi.boyle yapip mide bulandiracagina temelli cek elini klupten sende rahatla millette rahatlasin.Sıklıdım yillardan beri duzensiz yonetimden ve bu tur sacmaliklardan.adam gibi biri gecemedi su klubun basina.

binikalamadım

istermisiniz Galip ÖZTÜRK  ts ye başkan olsun bu olaylar bunca yıl sonra bu işin bahanesi için kullanılsın  :deli:

kalptenþimþek

bu takım sınırlı kaynaklarla süper ligde 13 yıl nasıl oynamış? bunun da hesabı sorulmalı.. :(

fanatik

Galip Öztürk madem bu kadar dürüst kongre gününden bir gün önce Erkut Tutu'yu arayıp bağış diye verdiği birmilyon seksen binlirayı borç vermiş gibi samsunsporun borç defterine kaydetmiştir.İlk önce bunun hesabını versin özellikle rakam olarak bunu söylüyorumki bunun doğruluğuna inanın diye inanmayan varsa kulüp defterine bakabilir.

supernatural_55

Akan abinin sözleri çok isabetli,artık eskisi gibi değerler yok futbolda tepeden tırnağa her şey para,rant oldu..Galip Öztürk haklı mıdır değil midir arka planda neler var bir taraftar olarak bilemiyorum ancak bu kadar kulubü düşünen bir insan bu şekilde açıklama yapmamalı bana göre,hele ki bu zamanlarda..suç duyurusu basında açıklamayla mı yapılıyor artık?

serkancengiz

ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bu zamana kadar neden incelenmedi bunlar hep birilerinin öne çıkması dayatması kayyuma kalmayalım diye yapılan entrikalar kim Samsunsporumuzun hakkını yediyese versin hesabını

Kürsat Berrak

Al birini vur ötekine...Tava dibin kara diğeri diyor seninki benden kara.
Galip Öztürke sormak lazım yıllardır billidiğin konu ancak şimdimi aklına geldi.
Buna yan çizmek için mazeret aramak derler.
Kim haketmediği Samsunsporun bir kuruşunu yediyse Allah'ın gazabına uğrasın.

ahmetsefa55

federasyonun verdiği parayı kullanabılecek akıllı bır yonetımle kımseye muhtac olmayız Allaha şükür.
kimse Samsunspor'dan daha büyük değildir ve ona zarar veremez.

s_uzunkaya

buyur burdan yak!!!!
   galip öztürk durduk yere fegeran edecek bi adam değil.
   digitürk parasını ismail başkanmı aldı şimdi arkadaşlar? kaç paraydı ve hepsinimi aldı ve dahada alacağım var diyormu ismail başkan?
   galip öztürk haksızlığa gelemediği için bu kadar sert bir açıklama yapmış. ismail başkan bu açıklamanın ardından çıkar gerekli açıklamarı yapar diye umuyorum. eğer sessizliğe gömülürse ozaman işte yeni bir kaos bizi bekliyor olacak. keşke kayyuma kalaydıkda şu hesaplar adam gibi bi inceleneydi  :(

Sercan

bu olayda en önemli kişi bence Kazım Yılmaz,inşallah kimsenin etkisinin altında kalmadan yapar başkanlığını..

Ayberk

Sonuç ne olur bilinmez ama, sonunda Galip Öztürk'ün yine "KAHRAMAN(!)" olacağı kesin. Bak desteğimi çektim ne oldu senaryosu, ya da aman galip baba sensiz biz ne yaparız gel de bizi kurtar davanın peşine düşelim senaryosu... 2 seçenek var ;)

ugrass

gerekli açıklama gelmiş büyük başkandan...