Kesinleşen Transferler

Başlatan Turuncu, 14 June 2011, 22:17:36

« önceki - sonraki »

Gökberk55

gkhn

Özet olarak şunu söylüyor yanlış anlamadıysam;
600.000 avro çok büyük bir mebla değil. :ok

umit

AlıntıSelim Teber Samsunspor'da

Kulübümüz, Kayserispor'da geçen sezon başarılı bir performans sergileyen orta saha oyuncusu Ufuk Selim Teber'i kadromuza kattı. Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'mizdeki bahçe de  düzenlenen resmi sözleşme imzalama törenine Samsunspor Başkanımız Kazım Gürol Yılmaz ile Yönetim Kurulu üyelerimizden Suat Çakır ve Hasan Akkuş katıldı.

Törende konuşan Başkanımız Kazım Gürol Yılmaz, yeni transferimizim Samsun'a ve Samsunspor'a hayırlı olmasını dileğinde bulunarak, "Uzun uğraşlar sonunda Selim ile 3 yıllığına anlaştık ve imza atma noktasına geldik" dedi. Daha sonra söz alan 29 yaşındaki oyuncumuz Teber, Samsunspor'un kendisini transfer etmek için çok ilgilendiğini ve Samsunspor'a gelmekten  mutlu olduğunu ifade etti ve "Samsunspor'un başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım. İnşallah iyi bir sezon geçiririz" dedi.

İmza töreninden sonra yeni transferimiz Samsunspor forması giyerek gazetecilere poz verdi. Bu arada Samsunspor Başkanımız Kazım Gürol Yılmaz, yeni alınacak oyunculara ilişkin gazetecilerin sorularını da cevaplandırdı ve teknik heyetin yurt içinde ve dışında transfer görüşmelerini sürdürdüğünü belirtti.

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2314

erhan55

Alıntı yapılan: Tufan - 01 July 2011, 14:01:28
bende okumuyordum da merak edip okumaya çalıştım tutarsızlık diz boyu neyi özet geçeyim bilemedim.
neyse konu mundar olmasın yönetici abilerimiz çöpe aktarır bu mesajları.
neresi tutarsız? anlayamadıysan çamur atma sor ya da tekrar oku. çöpe atılmasına sen mi karar vereceksin saygı duy yazılanlara. katılmak zorunda değilsin. uzamasın bu durum. iyi günler.

Tufan

Alıntı yapılan: erhan55 - 01 July 2011, 16:40:44
neresi tutarsız? anlayamadıysan çamur atma sor ya da tekrar oku. çöpe atılmasına sen mi karar vereceksin saygı duy yazılanlara. katılmak zorunda değilsin. uzamasın bu durum. iyi günler.

birader polemik olmasın diye sana cevap vermiyorum bence tutarsız ve kopuk kopuk yazıyorsun. kendimin alakasız mesajlarını çöpe gider diye kastetmiştim valla havadan nem kapıyorsunuz.

sadece55

samsunspor.co.nr

Hoşgeldin Selim Teber,başarılar.

Takımımıza hayırlı,uğurlu olsun  :_nazar

Şuraya Rios için de yazarım inşallah !

ender

erhanin dediklerini anlamakta neden bukadar zorlaniyorsunuz bende bunu anlamiyorum.soylediklerine katiliyorum.superlig takimi icin 600 euroluk bir transfer cok buyuk bir tutar sayilmaz.hadi katilmiyorsunuz neden anlamsiz tepki gosteriyorsunuz.Ayrica tanimadigin birisine neden birader dersinki, sence de terbiyesizce bir yaklasim degilmi.sonucta hepimiz samsunspor sevdalisiyiz ve kendimizce goruslerimizi paylasiyoruz.Hepimiz birbirimize saygili olmaliyiz diye dusunuyorum.

twitter

davidsavage

Rios Samsunsporumuzda diyede haberleri en yakında görmek ümidiyle,hoş geldin Selim Teber.

LisandroLopez

Rios da gelirse Ergic e gerek yok beyler.Hakan Bayraktar,Murat Yıldırım, Selim Teber, Rios ve Turgay varken Ergic ekstra olur.
İyi bir hücum oyuncusu ve kaleci, Rios dan sonra öncelik olmalıdır.

hacettepeli

selim teber sol bek, orta saha değil. 19 yaş altı milli takımından beri takip ediyorum. uzun yıllardan sonra takımımıza gelen en önemli sol bek oyuncusu olacağına eminim.

ult55ras

Alıntı yapılan: dakota55 - 01 July 2011, 20:51:19
selim teber sol bek, orta saha değil. 19 yaş altı milli takımından beri takip ediyorum. uzun yıllardan sonra takımımıza gelen en önemli sol bek oyuncusu olacağına eminim.

sol bek olduğunu hiç sanmıyorum.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: dakota55 - 01 July 2011, 20:51:19
sen ergün teberle karıştırdın galiba kardeşim  ;)

hacettepeli

evet karıştırdım gerçekten :D bu daha iyi o zaman oyun kurucu orta sahamız oldu daha çok sevindim :holey: teberler karıştı  :deli: