Kombine Fiyatları!!!

Başlatan Umut, 12 June 2011, 16:54:31

« önceki - sonraki »

Lusage

Asıl anormal olan telefonlara güvenlikçinin bakması.  >:(

samsunluhakan

ögrenci derken üniversite geçerlimi acaba

alex agbo

üniformalı öğrenciler için geçerliymiş

Ayberk

Tabii ki geçerlidir, biz öğrenci değil miyiz  8)

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 28 June 2011, 17:04:09
ögrenci derken üniversite geçerlimi acaba

bende onu sordum ama yetkililer bi malumat vermedi dediler araştırıyorum şuan  1dk!!!

fındık

Bizde birer SAMSUNSPOR'umuzun öğrencileri değilmiyiz? :D

mehmet yılmaz

Fiyat makul... Ben alırım, Engin abi alır, Erdem alır, Doğan abi alır vs vs... Tamam da; bir tarafta bazı gruplar var, ( gerçekten Samsunsporlu olan, bu işin çilesini çekenler değil tabii, onları biliyoruz ) o grupların bizim arkadaşlarımız kadar tribünle ilgisi yok; onlar toplanıp grup kurdular diye %50 indirimli alacaklar ama biz "tribün grubu değiliz" dedik diye bile bile fazla para vereceğiz.

Tamam, tribün grubu değiliz ama enayi de değiliz!
Öğrenci olan arkadaşlarımız %50 indirimli alsınlar ama diğer arkadaşlarımız da grup indiriminden faydalansın.
Listeyi yapalım, herkes eşine, dostuna haber versin. Toplu olarak alalım her sezon olduğu gibi.
Hadi bakalım maratonton, şimdi göster başkanlığını; öyle sanaldan bana sallamakla olmuyor bu işler!!!  8)

maraton

Başkanlığımı ulu orta gösteririm de korkuyorum RTÜK siteyi kapatir 8)

mehmet yılmaz

hadi göster o zaman amcalara :)

sadece55

İndirimi olayı olacaksa site olarak rekor kırarız sanırım

mehmet yılmaz

Bizimkilerle bir araya geleceğiz, konuşalım bakalım...
İndirimli alırız biz de...

isa55

Alıntı yapılan: samsuni - 28 June 2011, 18:09:15
Bizimkilerle bir araya geleceğiz, konuşalım bakalım...
İndirimli alırız biz de...

Bekliyoruz mehmet hocam

seskat

Böyle fiyat mı olur  :deli: müthiş bi haber. peki gecen sezon uygulanan "cocuklara da bilet" alınması olayı nasıl olcak? benim 6 yaşımdaki oğluma da kombine almam gerekiyor mu?

Tufan

Alıntı yapılan: seskat - 28 June 2011, 20:17:25
Böyle fiyat mı olur  :deli: müthiş bi haber. peki gecen sezon uygulanan "cocuklara da bilet" alınması olayı nasıl olcak? benim 6 yaşımdaki oğluma da kombine almam gerekiyor mu?

abi süperligte tff daha çok dikkat ediyor bu tarz olaylara sarı merdivene oturma, fazla bilet basılması, turnikede 1e2 falan olmayacaktır diye tahmin ediyorum çünkü ciddi para cezaları var malum lig atlayınca cezalarda artıyorç

seskat

Alıntı yapılan: Tufan - 28 June 2011, 20:22:03
abi süperligte tff daha çok dikkat ediyor bu tarz olaylara sarı merdivene oturma, fazla bilet basılması, turnikede 1e2 falan olmayacaktır diye tahmin ediyorum çünkü ciddi para cezaları var malum lig atlayınca cezalarda artıyorç

o zaman oğluma da bi kombine alırım. ona da 2 resim vs gerekecek mi?