Kombine Fiyatları!!!

Başlatan Umut, 12 June 2011, 16:54:31

« önceki - sonraki »

CurvaSs

Alıntı yapılan: Umut - 21 June 2011, 21:06:20
Fiyatların fazla artacağını duyduktan sonra konuyu açmıştım zaten, dün de Haluk Tan %100 artış olabilir dedi. Bugün de birisi konuşulan fiyat öyleymiş ama belli değil dedi. Bu taraftarı zerre kadar düşünüyorlarsa Kale arkasını 150 maratonu da en fazla 350 yaparlar. Transferlerden çok ben bu konuda karamsarım.  :-X

taraftarı düşünmelerine gerek yok. biraz, inceden yöneticilik zekaları varsa, dediğin fiyatlardan yukarı yapmazlar.

Ayberk

Geçen sene 180 değil miydi maraton? %100 artsa 360 hadi sen de 400 en fazla. Kale arkası 350 olursa maratonu 700 mü yapcaklar? Sanmam, yani öyle ümit ediyorum :evet:

brigand

bu işin oluru maraton 250, kale arkası 125. her maç oturmaya yer kalmaz. ama yaparsa 400-500 kusura bakmasın belki biz veririz ama veremeyecek yada kızıp vazgeçek çok insan var. he yakalarız başarı çıta yükselir. o zaman zaten otomatik olarak şehir yükseltir fiyatları. ama bu sene taraftar desteğine , o boğuculuğa daha fazla ihtiyaç var. herşeyi oldugu gibi bunuda bekliyoruz bakalım ne olacak.

cany

ordu maraton 600 TL, mersin 850 TL. bu nasıl fiyat yaa. bizim stad daha güzel bunlarınkinden korkuyom valla bu civarda fiyat vercekler diye

kabacevizli55

Alıntı yapılan: cany - 22 June 2011, 14:34:09
ordu maraton 600 TL, mersin 850 TL. bu nasıl fiyat yaa. bizim stad daha güzel bunlarınkinden korkuyom valla bu civarda fiyat vercekler diye
onlar kombine almıyo zaten isterse 5bin tl desinler

cembaba

Kombine almıyorlar doğru. O fiyata bende almam. %100 de çok olur yahu. Halkı düşünmeleri lazım.

isa55

Bu sene herkes gördü ki takımı taraftar oynattı ve gündem oluşturdu. Yeni yönetim madem para sorun değil diyor, o halde kombine fiyatını makul olabilecek seviyede tutmalı. Zaten bir galibiyete sanırım 800 milyar para veriyorlar. 3000-4000 kişiye oynayıpta maç kazanmama tercihi mi, yoksa 15000 seyirci+galibiyet+yayın,federasyon geliri tercihi mi doğru? Yönetim bunu düşünmeli. Bence kapalı ve maraton 250, kale arkası 125 TL gayet iyi olacaktır.

Nuri Asan

Kale arkası 300 lira olsa 17 maçtan bilet fiyatı ortalama 17,5 TL'ye gelir.Kaç maçta bilet fiyatı 20 TL'nin üzerine çıkar?

Ahmeti

Kale arkası 125 TL,Maraton'da 250 TL olursa bu sene kombine rekoru kırılır.

Ucuz yapacaksın sürümden kazanacaksın

sinoplu

NE ZAMAN BASLAR ACABA SATIŞLAR

King Of The North

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 23 June 2011, 15:04:16
Kale arkası 125 TL,Maraton'da 250 TL olursa bu sene kombine rekoru kırılır.

Ucuz yapacaksın sürümden kazanacaksın

mümkün değil, Haluk TAN %100 artış dediyse olacak gibi en kötü yüzde 50 artar, geçen yıl lige nerdeyse ligde kalmak olarak başlandığı için bu kadar uygun oldu, bu yıl da iyi transferler olursa yüksek tutarlar rakamları, merak etmeyin 4 eziği izleme ayağına bile kombine alanlar olacaktır çok sayıda.

ahmetsefa55

uçuk bir rakam olursa satamazlar olur biter.bizim düşündüğümüz kadar onlarda düşünsün daa şu takımı,taraftarı..

isa55

Eğer başkanın dediği gibi tel örgüler kalkarsa ben kombine almam. Bizim taraftarımız dayanamaz atlar sahaya, sonra gelsin 5 maç ceza. Zaten taraftarı galeyana getirecek yeterince hakem mevcut ligimizde.

erdem

kulüp ceza almıo ki artık,atlayana ceza

isa55

yeni kanun öyle diyorsa çok iyi.