22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

sadece55

geçen sene ki ramos ademi aratması belki de olumsuz düşündürdü taraftarımızı...Çünkü neler yapabilceğini gördük daha önce

Akyol

İyi bir sezon öncesi hazırlığı ile Adem Süper lig'e damga vuracaktır.  :ok

Burak

Belki de kaliteli futbolcularla beraber onunda oyun seviyesi yukarı çıkacak kadroda kesinlikle kalmalı bekleyip göreceğiz

LisandroLopez

Kadroda zaten kalır abi, önemli olan yerine oyuncu alınıp alınmayacağı.Bence alınmalı.

ahmetsefa55

tabı kı alınacaktır bir tane bekle sezona gırıldıgı nerde gorulmus.bence ademden daha ıyı bır bek alınıp adem yedek kalacaktır  ;)

silopilimuhsin

Benim en begendigim oyuncudur adem türkiyenin 1 numarası olacaktır bekleyin

kabacevizli55

Serkan

Alıntı yapılan: silopilimuhsin - 10 June 2011, 16:29:01
Benim en begendigim oyuncudur adem türkiyenin 1 numarası olacaktır bekleyin

Abi bizim görmediğimiz ne gördün bilmiyorum ama (= inşallah sen haklı çıkarsın :D

silopilimuhsin

Alıntı yapılan: Serkan - 10 June 2011, 16:31:48
Abi bizim görmediðimiz ne gördün bilmiyorum ama (= inþallah sen haklý çýkarsýn :D
bende aynı mevkiide oynuyordum belkide Bu hayranlık Bu sebeptendir Ama gerçekten umitliyim ademden

Sioux

Petkoviç'in sisteminde Adem'in forma şansı bulması zor bence. Üçlü stoper oynayacağız, Orhan fiziken daha müsait Adem'e göre.

sadece55

3 lü stoper oynatcağını sanmıyorum.Hoca da görecektir bu sistemin türkiye de tutmayacağını...Hoca 4-5-1 tipi oynatacağını düşünüyorum..

ŞİM-ŞEK-LER

Adem bana göre gerçekten yetenekli bir futbolcu süper lig'de daha bir özveri ile oynayacaktır.

atakumlu83

zaten huseyın kalpar adem ve orhanı ve ersını ıstemıs

eren55

Yerleri doldurulamayacak adamlar değil.yerlerine iyi adamlar alındıktan sonra satılabilir.Ama üçünün de satılması takıma zarar verir.En azından Adem kalmalı.Bir sezon daha muhakkak oynar bizde.Ersin'de imzayı attı zaten bizimle devam diye biliyorum.

Harun55

Ademde Orhanda kalmali benim kanatim..  :x((