22 Mayıs 2007 Samsunspor Olağanüstü Genel Kurulu

Başlatan bodensee55, 26 March 2007, 13:37:08

« önceki - sonraki »

jean

taraftar alamazkki hani para bizim sulalemiz yetmez samsunsporu idare etmeye

veis

jean haklısın ama parayla yönetenleride gördük bu sene parayla 20 tane topçu aldık küme düşmekden sonanda kurtulduk.ya bakarmısınız geçen sene düşememeye oynadık düştük busene zor yırtdık çektigimiz sıkıntıya bak allahdan ligler bitdide rahatız..

CarSambaLi.Lord

GaLataSaray'da Para yok Ama Ruh Var inanC var KenDiLerine Güven Var ParaSız da futboL QynanaCagını göSterDiLer.Bunu Neden bizimkiLer DenemiyQ.SamSunSpor Q kadar KaLiteSiz Bir Takım mı ?inŞaLLah Seneye Daha FarkLı Bir SamSunSpor GörüntüSü oLur.YokSa SamSunSporun Sonu Çok FeLaKet oLur.

jean

gs istanbul iti her an heryerden yardim alir para mara yok demeleri hikaye kac sne once vergi borclari silindi biz onlarla yarisamayiz cunku adalet yok

atakumlueray

bu ne rezalettir yaa.oluşum olmazsa eski futbolcunun da oldugu bilmem kaç kişilik gurup alcakmış takımı,yok kimse çıkmazsa galip öztürk olurmuş,duruma göre ibrahim ersöz de aday olabilir.. kardeşim koskoca bjk fener gs başkanları seçim kazanıp başkan oluyor.bizimkilerdeki bu naz niye anlayamıyorum.madem samsunsporun iyiligini istiyorsunuz olun hepiniz aday biri kazansın sonunçta samsunspor kazansın.o kadar seviyorsanız samsunsporu hep beraber aday olun.korkmayın bişe kaybetmezsiniz.belki sayenizde samsunspor kazanır

berusa55

Alıntı yapılan: "atakumlueray"bu ne rezalettir yaa.oluşum olmazsa eski futbolcunun da oldugu bilmem kaç kişilik gurup alcakmış takımı,yok kimse çıkmazsa galip öztürk olurmuş,duruma göre ibrahim ersöz de aday olabilir.. kardeşim koskoca bjk fener gs başkanları seçim kazanıp başkan oluyor.bizimkilerdeki bu naz niye anlayamıyorum.madem samsunsporun iyiligini istiyorsunuz olun hepiniz aday biri kazansın sonunçta samsunspor kazansın.o kadar seviyorsanız samsunsporu hep beraber aday olun.korkmayın bişe kaybetmezsiniz.belki sayenizde samsunspor kazanır
haklısın eray hakikaten işin cılkını çıkarmaya basladılar.milletin kafası zaten rahat değil bir de iyice bulandırıyorlar işi bu nedir ya

veis

millete borç dökümanlarını bile vermiyorlarki aday çıksın.ŞİMDİKİ YÖNETİM UNUTMA SAMSUNSPOR SAMSUNLULARINDIR.

yönetici

AlıntıSamsunspor Başkanı Mazhar Başoğlu ile yerel Halk Gazetesi Spor Sorumlusu ve muhabiri arasında, başkanlık süreciyle ilgili sert tartışmalar yaşandı. Başoğlu, koltuğunu bırakacağı kişinin güvence vermesi gerektiğini söyledi.

Mazhar Başoğlu, 22 Mayıs'ta yapılacak kongre öncesinde Samsunspor Kulübü Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Almanya'da finans şirketi sahibi işadamı Güner Çakıroğlu'nun, yerel bir gazeteye verdiği demeç ve gazetede çıkan köşe yazısıyla ilgili Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Mazhar Başoğlu ile Halk Gazetesi'nin Spor Müdürü ve muhabiri arasında haber ve köşe yazıları yüzünden tartışma çıktı.

Toplantının başında haber ve köşe yazılarını 'Terbiyesizlik' olarak nitelendiren Mazhar Başoğlu, ithamı nedeniyle tepkiyle karşılaştı. Konuşmalar sırasında sık sık karşılıklı suçlamalar oldu. İşadamı Güner Çakıroğlu'nun iş hayatı, geçmişte yaptığı işler ve bazı özel konularına değinen Başoğlu, Çakıroğlu'nun başkanlık talebi üzerine kendisiyle görüştüğünü söyledi. Başoğlu, Almanya'da yaptığı araştırmada önemli bazı konuları tespit ettiğini ve güven konusunda tereddütlerinin olduğunu dile getirdi.

Başoğlu, "Benim görüşüm alınmadan yapılan haksız haberler, yazılan yazılar var. Başkan adayıyla birlikte bana yönelik ithamlar oluyor. Bu adayın kim olduğu yeterince araştırılmadan haberler yapılıyor. Bu ilin Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı var. Kulübün acil olarak 2 milyon YTL ödemesi gereken borç var. Sezonluk ise 12 milyon YTL gerekiyor. Kendisiyle yaptığımız görüşmelerde bunlar hep konuşuldu. Ben taahhüt ediyorum. Şehrin yöneticilerine bu paraların güvencesini verdiği takdirde alacaklarımı kulübe hibe ederek başkanlığı vereceğim. Ama gerçekler bilinince o zaman göreceğiz" dedi.

Halk Gazetesi'nin Spor Müdürü ve muhabiri, Mazhar Başoğlu'nun konuşması sırasında kullandığı ve hakaret içerdiğini öne sürdükleri sözlere tepki göstererek, ithamların düzeltilmesi ve aynı şekilde hakaret içerici sözler kullanılmaması konusunda Başoğlu'nu uyardı. Kulübün bulunduğu kötü durumla ilgili de yine sert tartışmalar oldu. Tartışma, toplantı sonuna kadar devam etti.

Kaynak : Kuzeyhaber

Tribün_ali

hırsız yönetim bırak git bu takımı adam sizden daha iyi başkanlık yapar

AntZ

haklısın kardeş parsadan bile başkan olsa daha fazla zarar veremezdi bu takıma

ozkan17

ya mel_55 arkadasımızın actıgı bı konu wardı ama sımdı kılıtlenmıs konu:BASKANLIKDA ILK ADAY dı pekı bu ıs adamı gelıyomu gelmıyomu ayrıntılı bı bılgı versek ya ayrıca samsunsprumuzun tek cıkıs yoluda o adamda hepımız bılıyoruz bunu ona gore destak olmaya calısalım ona...

MeL_55

Alıntı yapılan: "ozkan17"ya mel_55 arkadasımızın actıgı bı konu wardı ama sımdı kılıtlenmıs konu:BASKANLIKDA ILK ADAY dı pekı bu ıs adamı gelıyomu gelmıyomu ayrıntılı bı bılgı versek ya ayrıca samsunsprumuzun tek cıkıs yoluda o adamda hepımız bılıyoruz bunu ona gore destak olmaya calısalım ona...

arkadasim o konu silindi ve bu verdigim ´link e gecti http://samsunspor.biz/viewtopic.php?t=2787
link e bas o konuya gelirsin

King Of The North

Mazhar Başoğlu derhal koltuğu bırakmalıdır.Burada benim borum öter,Samsunporun kümede kalması büyük başarıdır diyen bir başkan Samsunspor misyonuyla hiçbir şekilde bağdaşmaz.Bunların ne çevresi var ne de karziması bize lider lazım iş bitirecek başkan lazım.Bunun örneğini Adnan Ölmez de gördük Fenerbahça maçında protokole bile alınmadı sen kimsin dediler adama.Başkan dediğin her yerde yapar şeklini.

ozkan17

Lusage

2 gün sonra seçim var hala aday yok. Yuh daha ne diyeyim. 49 larda beklemesinler aday çıkmamasını girip aday olsunlar. Yoksa bu yüzsüzler yine kendi adamlarını seçtirir ve sonuç yine hüsran olur.