Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

silopilimuhsin

Arkadaşlar çizgili forması olan varmı aranızda?

Serkan

Alıntı yapılan: silopilimuhsin - 11 June 2011, 16:37:20
Arkadaşlar çizgili forması olan varmı aranızda?

lig, errea, legea, adidas, puma 

burdaki herkesin koleksiyonunda bir cubuklu forma vardır.

berusa55

AlıntıYeni sezonda tribünlerdeki telleri kaldırmayı ve reklam panolarını rulo panel yerine led panellerden oluşturmayı planlayan yönetim, bu konularla ilgili çalışmalara en kısa sürede başlayacak. Yöneticiler ayrıca, hakem ve sporcu soyunma odalarının da en modern hale gelmesi için düğmeye basacak.

Kaynak

Tellerin kaldırılması konusu biraz sakat gibi ama ledli reklam panoları stadımıza yakışır; çok daha şık duruyor...

silopilimuhsin

Alıntı yapılan: Serkan - 11 June 2011, 21:54:15
lig, errea, legea, adidas, puma 

burdaki herkesin koleksiyonunda bir cubuklu forma vardýr.
kim bana bitane gönderebilir?

Serkan

silopilimuhsin

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: silopilimuhsin - 11 June 2011, 21:59:46
kim bana bitane gönderebilir?
abi samsunsporstore.com dan istediğin siparişi verebilirsin.kargo parası vermıyosun zaten  ;)

silopilimuhsin

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 11 June 2011, 22:23:12
abi samsunsporstore.com dan istediðin sipariþi verebilirsin.kargo parasý vermýyosun zaten  ;)
yeni sezon formasını storeden alacağım bana eskisi lazım

LisandroLopez

İngiltere'de ayağa kalkma durumu çok çok az.Net pozisyon haricinde ayağa kalkılmıyor.
Bizim insanımız ortasahadan başlayan takım atağıyla birlikte hurraaaaaaa savaşa gider gibi ayağa kalkıyor :D ;D :--*

umit

Cesar Delgado Club Monterrey'de
http://t.co/VuPsBFN

Yanlış yaptın cesar. :peeh:

Kadir ÇELEBİ

12 June 2011, 13:02:46 #19316 Son düzenlenme: 12 June 2011, 13:05:50 SamsunSpor_34
TFF seçimlerinde Samsunsporumuzu açıklanan adaylar arasında tarafsız ve objektif olarak hangi aday daha iyi temsil eder ?

Göksel Gümüşdağ
Mehmet ali Aydınlar
Mehmet Atalay
Görülen ve basına yansıyan adaylar arasında ben şahsen özgener yönetiminin devam etmesinden yanayım ismi geçen şahıslar arasında tercihim yok malesef. M.A. Aydınlar fenerbahçeli Atalay malumunuz Gümüşdağ Bomba gözümde..

ahmetsefa55

mehmet ali aydınlar kazanacak gibi gözüküyor.dün ntvsporun yayınında bütün klüplerin desteğini aldığı söyleniyordu.tabi ki bu işten en karlı fenerbahçe çıkacak diye gözüküyor.ancak ben öyle düşünmüyorum.
çünkü demirören grubu milliyet ve vatan gazetelerini satın alarak aziz yıldırımın karşısına sağlam bir güç dengesi getirdiler.

bu durum da fener verilecek her lehine karardan sonra, medyanın komplo teorileriyle karşılaşacağız.bu durumdan herkes zararlı çıkar.bence sancılı bir dönem bekliyor türk futbolunu...

**KaR6**

6 ay öncesinden mehmet atalay'ın baskan olacagı belirlenmişti, ilk duydugumda sacma geldi ama olaylar öyle geliştiki takır takır oturdu taşlar yerine.. başka birinin olacagına pek ihtimal vermiyorum..

sadece55

Mehmet ALi Aydınların olduğu yerde diğer adayların gücünün yeteceğini pek sanmıyorum.